Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Видях те, ти ли беше? - част 4 (от 13.03.2011)

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

TRENDi написа:
    Преди около час и 1/2 се засякохме с Pepi Designs в Гара Елен Пелин и покарахме заедно Типовците :D .
    Eeee хваща ме яд че и аз не бях там тая вечер! :D
    ||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
    // Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //

Коментар

No_Name написа:
      Преди около 2 часа: синьо браво СА0245...на околомръсното при Бояна. Един "хлопер" малко го позасече май.
      :D Аз, аз. Що не свирна?.

Коментар

Някой в близост до г. Яна утре по обяд?

Коментар

Тъмна Марея с номер 9043 вчера я засякох да отива към Ветрен на 3та с много газ :D
          EX' Fiat Tipo 1.4i.e DGT
          Fiat Punto 1.2 16v Sporting

Коментар

iceflame написа:
            Днес май Ogi28 караше зад мен покрай офиса на D&D зад гара Искър, и около 6,30 колега с Брава с номер ЕН 0096 или нещо от сорта малко преди Шипченски проход. Кой беше колегата?
            Може мен да си видял, защото аз се прибирам по този път.
            Skoda AMfabia 1.2 12v
            exBrava 1.8 16V ELX + Анти Гравитационно Устройство (АГУ)

Коментар

Към 13:15 до първия вход на М.Рудник сиво пунто мк1 с ОГРОМЕН голям стикер на задния джам.Опитах се да го настигна,ама един тюфлек с умряла печка едвам се влачеше по баиря .
              Fiat Punto`04 1.2 60hp.
              Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
              ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.

Коментар

Днес видях моята си кола някой друг да я кара Установих, че ми няма ключовете на масата в заведението където бях седнал!!! Един приятел реши да си направи шега с мен!Напоследък не ми върви!

Коментар

coolboby написа:
                  Днес видях моята си кола някой друг да я кара Установих, че ми няма ключовете на масата в заведението където бях седнал!!! Един приятел реши да си направи шега с мен!Напоследък не ми върви!
                  Бах маа, като си дойда по Търново ще внимавам да не видя някой да минава с гащите ми докато си цокам биричка.....
                  Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
                  Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
                  Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG

Коментар

RoMeO_156_GTA написа:
                    Alisiq написа:
                    m0tion написа:
                    Рано рано запътил се за лекции с кракомобила, видях сиво пунто с голям стикер на задното стъкло на улица Мизия, Велико Търново.
                    Най-вероятно е бил колегата uBoy
                    Той ще е определено m0tion , какво учиш ако не е тайна?
                    НУП с Английски А колегата с пунтото си бачка там в магазинчето пред което го видях вероятно, защото вече всяка сутрин го виждам там

Коментар

piftho написа:
                      iceflame написа:
                      Днес май Ogi28 караше зад мен покрай офиса на D&D зад гара Искър, и около 6,30 колега с Брава с номер ЕН 0096 или нещо от сорта малко преди Шипченски проход. Кой беше колегата?
                      Може мен да си видял, защото аз се прибирам по този път.
                      Възможно е... то и аз съм доста често там...И една редакцийка ogi28b да се чете
                      FIAT BRAVO SX 1.6 16V '96 ex...
                      FIAT Doblo Cargo 1.9 JTD
                      Alfa Romeo 147 1.9 JTD '01 now

Коментар

Снощи към 22:20 на метрото в младост 1 видях син бравок или поне така ми се видя с големия стикер и номер СА0403
                        Карал-Fiat Bravo 1.4 /1.6 Stilo 1.6
                        И сега Мръсен дизел. АР 147 1.9 150
                        .

Коментар

Кой беше колегата одеве със сиво Стило пред фитнеса на Славия ? Видях отворения капак,дано не е бил сериозен проблема.Колега щях да спра да помогна с нещо (не че разбирам кой знае колко),но закъснявах за изпит,моля да ме извиниш.
                          ex. Stilo 1.9 JTD Active

Коментар

Днес две попадения. По обяд сиво Браво РВ... на бул"П.Евтимий", но нямаше на кого да свирна,колицата я беше грабнал "паяка".Към 18:30 пред "Фантастико" в "Х.Димитър" паркирано Браво СА... с кой колега си пазаруваме заедно :D
                            FIAT Marea ex
                            FIAT Cinquecento 0.9i.e.S ex
                            Alfa Romeo 147 1.9 JTDm

Коментар

Днес ме одрънча един травай... да не е бил някой колега ватман ...
                              Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
                              Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
                              Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG

Коментар

wazmo написа:
                                Днес две попадения. По обяд сиво Браво РВ... на бул"П.Евтимий", но нямаше на кого да свирна,колицата я беше грабнал "паяка".:D
                                Аз бях, бяха го вдигнали бравока за неправилно паркиране! Yellow_Flash_Colorz_PDT_06
                                ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ

Коментар

Working...
                                X