Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Видях те, ти ли беше? - част 4 (от 13.03.2011)

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Вчера на излизане от Ясен (посока София) засякох колега със сребриста брава и един характерен черен стикер тип петно на предния капак.Колегата много умело се мъчеше да заобиколи жп линията минаваща през пътя Edit: Днес пак го засякох колегата. Номера е 3129
    "Без сърца, сме просто машини"
    Toyota Prius 1.5 Hybrid
    EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

около 9.10 колега със сиво форумско браво, свиваше в пряката между УНСС и Бонсист, не му видях номера, но му бипнах Yellow_Flash_Colorz_PDT_05

Коментар

днес пред моя блок......ето как fakir4eto е излъскал Бравото (направо ме заслепи и не можах да си видя входа на блока :D )
        Прикачени файлове
        FIAT Bravo GT 1.6 16V 1999 - Pandora's Box
        Единствено в България "селянин" е обидна дума.

Коментар

Вчера на изхода на София, посока Варна към 19:00 ме изпревари бежова Мареа комби С/СА 6779 с малкия стикер. бях се дегизирал в един Опел Вектра, и нямаше как да догоня колегата с този немски дарак
          Brava 103HP
          ''Фиата тръгва там където Голфа спира''

Коментар

Днес Sedmaka се опита да спре в мен, карайки назад, но не успя. Ако четеш това - да не забравиш за утре!

Коментар

miro2177 написа:
              Вчера на изхода на София, посока Варна към 19:00 ме изпревари бежова Мареа комби С/СА 6779 с малкия стикер. бях се дегизирал в един Опел Вектра, и нямаше как да догоня колегата с този немски дарак
              Хвана ме
              Когда мне становится скучно, я отправляю сообщение на случайный номер: "Я спрятал тело... Что дальше?"

Коментар

Ей ся преди малко засякох някой колега CA6946 на К.Величков с малък и голям стикер отзад(bravo/a)
                Lancia Lybra '00 1.8 140hp

Видеорегистратори

Коментар

Вчера на входа на Морската около 18 в Бургас беше засечен колега с тъмно синьо Браво Е5357 с голям стикер. Малко след него мина и reter. Този път не се чуваше от далече ниско прилитащият самолет.
                  Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
                  Ex.Opel Astra

Коментар

dimaldim написа:
                    Ей ся преди малко засякох някой колега CA6946 на К.Величков с малък и голям стикер отзад(bravo/a)
                    Как не съм те видял.. Попринцип не пропускам форумска кола А преди малко в Филиповци зелено Пунто с малки стикерчета на всички стъкла.
                    Фиат Браво 1.6 16V на Метан 103 понита...

Коментар

6946 и аз го видях петък или събота на опълченска и сливница но ако не се лъжа го караше жена но чак когато се разминахме видях в огледалото големия стикер

Коментар

liverpool235 написа:
                        dimaldim написа:
                        Как не съм те видял.. Попринцип не пропускам форумска кола А преди малко в Филиповци зелено Пунто с малки стикерчета на всички стъкла.
                        Бях пешак :P За това не си ме видял ама мина до мен и те забелязах
                        Lancia Lybra '00 1.8 140hp

Видеорегистратори

Коментар

Перди малко се засякохме с кол,егата princo на кръстовището на бул. Столетов и бул.Патриарх Евтимий.
                          първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
                          Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
                          Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена

Коментар

sharpradi написа:
                            Перди малко се засякохме с кол,егата princo на кръстовището на бул. Столетов и бул.Патриарх Евтимий.
                            Добре че свирна,иначе нямаше да те забележа.
                            Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                            Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                            Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

oblacheto написа:
                              6946 и аз го видях петък или събота на опълченска и сливница но ако не се лъжа го караше жена но чак когато се разминахме видях в огледалото големия стикер
                              Приятелката ми е карала. :D
                              Фиат Браво 1.6 16V на Метан 103 понита...

Коментар

На Живко момата днес с Мареата около басейна в "Славейков" И малко след това, на същото място, бяло Пунто със стикер със скорпион
                                Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150hp
                                Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95hp
                                Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp

Коментар

Working...
                                X