Хе, перфектно ще стане, само да не предозирам експлозива и да боядисам съседите.Технологиите се развиват, а аз винаги експериментирам новите неща при възможност и до момента това ми е помогнало много. Пистолета с нищо не се отличава от боядисването с компресор - за принципа говоря. Като направя нещо с боя и лак, ще пусна снимки, да видим ще ви хареса ли. Не съм привърженик на приказки без покритие и да отрека продукта само защото е на ВС Телешоп. Материалите изглеждат наистина много качествени, който е държал пистолета в ръцете си го знае. Освен това имам инфо от тук от там за пребоядисвани автомобили с това пистолетче и не може да се каже че не е професионално. Ама ще видим.
Е, то кой пистолет за боядисване не прави мъгла? Бояджиите обличат целите коли като боядисват някой детайл. Това не е свързано с пистолета.Пък и като му смъкнеш дебита, може да пръскаш доста близо до стената, което ще рече и по-малко мъгла. Но с каквото и да пръскаш задължително трябва маска. Абе по-добре така, отколкото с валячето 100 пъти напред назад.
Коментар