Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Пистолет за боядисване на стени?

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    #16
    Koлега направи като мистър Бийн една бомба в кофа латекс и пистолети не ти трябват

    Коментар


      #17
      Хе, перфектно ще стане, само да не предозирам експлозива и да боядисам съседите.Технологиите се развиват, а аз винаги експериментирам новите неща при възможност и до момента това ми е помогнало много. Пистолета с нищо не се отличава от боядисването с компресор - за принципа говоря. Като направя нещо с боя и лак, ще пусна снимки, да видим ще ви хареса ли. Не съм привърженик на приказки без покритие и да отрека продукта само защото е на ВС Телешоп. Материалите изглеждат наистина много качествени, който е държал пистолета в ръцете си го знае. Освен това имам инфо от тук от там за пребоядисвани автомобили с това пистолетче и не може да се каже че не е професионално. Ама ще видим.
      Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE

      Коментар


        #18
        Пейнт Зуум-а е добър за парите си, но става само за навън... Вкъщи не може да се използва, защото прави облак мъгла от ситни пръски...
        M-Benz E 250 TD 150hp
        M-Benz 200d 75 hp
        Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили

        Коментар


          #19
          Е, то кой пистолет за боядисване не прави мъгла? Бояджиите обличат целите коли като боядисват някой детайл. Това не е свързано с пистолета.Пък и като му смъкнеш дебита, може да пръскаш доста близо до стената, което ще рече и по-малко мъгла. Но с каквото и да пръскаш задължително трябва маска. Абе по-добре така, отколкото с валячето 100 пъти напред назад.
          Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE

          Коментар


            #20
            WIWA и GRACO част от фирмите, които произвеждат топ продуктите в тази област

            Коментар

            Working...
            X