Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Питане за новите винетки

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Колеги, да не отварям друга тема:В началото на февруари взех годишна винетка, на която написах номера на колата с обикновен син химикал.Днес се загледах и забелязах, че от химикала няма и следа, все едно не съм писал нищо...Та сега споделете с какво ще пишем номерата догодина живот и здраве, когато ще е задължително за всички.Сещам се за маркер за CD, ако някой е опитал с него сега нека сподели дали още се вижда...тва с химикалката не си е работа :D.

Коментар

curko написа:
      Колеги, да не отварям друга тема:В началото на февруари взех годишна винетка, на която написах номера на колата с обикновен син химикал.Днес се загледах и забелязах, че от химикала няма и следа, все едно не съм писал нищо...Та сега споделете с какво ще пишем номерата догодина живот и здраве, когато ще е задължително за всички.Сещам се за маркер за CD, ако някой е опитал с него сега нека сподели дали още се вижда...тва с химикалката не си е работа :D.
      Аз моята винетка я сложих към края на януари и си написах номера с маркер за CD , но вече почти не се вижда , а е средата на март и времето до сега не беше много слънчево , а как ще е през септември като винетката я е пекло слънцето цяло лято?
      Fiat Punto 1.1 55 к.с. LPG '96 EX
      Alfa Romeo 146 1.9 JTD '99
      Fiat Croma II 1.9 M-Jet 8V

Коментар

Вчера си купих годишна, но поради факта че утре живот и здраве ще се пререгистрира колата въобще не писах регистрационния номер.
        Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
        Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

curko написа:
          Мойта я надписах със маркер за СД,тънък,за сега се вижда перфектно,за по-нататък ще видим как ще е ...
          Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
          Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
          Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Working...
          X