pyntoto написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Осигурени ли сте на пълната ви работна заплата?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
[quote="nikolovvd"]ФЕРАРИСТ написа:майка ти получаваше 150 лв., а баща ти 250 лв.За да купят апартамента и кората са чакали и събирали пари 15-20 години и т.н.Alfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:Тука некои хора се направиха на мноооого големи... Те са генийчета, "вадят" много кинти... Те са над нещата.
Коментар
-
Цялото писане в предния пост беше, за да стане ясно на тези дето се правят на хитреци, че проблемът си е в тях самите. Какво предлагат на работодателя - квалификация, знания, опит??? Ако сам не бях помислил за себе си - сега при тази криза в строителството щях да съм безработен ел.техник или на минимална заплата, защото нуждаещите се ел.техници са много и се съгласяват на ниска заплата.Простата сметка показва, че за ниско квалифициранитe места конкуренцията е по-голяма, защото за тях може да се нареди и професор. При нас в Службата от доста време търсим ел.инженер, като няма значение дали ще е мъж или жена, нито ограничение за възраст /в момента мястото е заето от пенсионирана преподавателка - ел.инженер, която иска да напусне/, на пълно работно време или почасово, както му е удобно. НЯМА КАНДИДАТИ. Абсолютно сериозно е!Представете си, че търсим чистачка - почти всички безработни жени биха се явили. Естествено заплатата щеше да е на минималния осигурителен доход за длъжността, защото поне една щеше да се съгласи да подпише.В гр.Дулово работи най-големия данъкоплатец на Област Силистра - 840 000лв. внесен данък през 2010г./налогът е за 2009г/. Собственикът внесе модерно оборудване и продължава да разширява производството си, като строи нови цехове, но възниква ограничение за бизнеса му - няма квалифициран персонал за обслужване на това оборудване. А градът е с една от най-високата безработица. Ето в такъв момент може да се договаря висока заплата. Ама като си си чоплил носа в училище и те е мързяло да направиш усилие да станеш "ценен" кадър /или не си с купена диплома от мама и тате, но пак глупав и мързелив/, просто нямаш достъп до такова право на договаряне.Работа има в малките градове, но помислете какво предлагате.П.П. И не хвърча в облаците "над нещата" като се заблуждавам, че съм постигнал всичко в живота. Напълно здраво съм стъпил на земята и знам, че има много по-големи постижения и богатства, но моите амбиции и възможности са били до тук. И както писах по-горе - аз В МОМЕНТА, като изряден платец "плащам" пенсиите и на ВАШИТЕ близки - пенсионери. Ограбвате ги вие - не аз.
Коментар
-
=Rudi= Перфектно обяснение. Заради такива тарикати дето "тая държава нищо не ми е дала" е такова дереджето. Всеки иска първо да вземе и после да даде. И не това е лошото. Лошото е, че някои екземпляри не осъзнават, че вече са взели. Но продължават да искат. А пенсиите на бабите им ги плащаме ние. Дано подробното ти обяснение налее акъл в поне 1 глава.Антверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...
Коментар
-
ele написа:E хубу, щом казвате - ще кажа на баща ми, че е сънувал, че по костово време са му преизчислили пенсията по някакво швейцарско правило и че от максимума вече взема почти минимума... Все пак не разбрах къде съм приказвала за фондове и комунисти, които изяли фондовете, сигурно и това съм сънувала. Много сте силни да обиждате, явно това ви е единственият коз, когато няма какво друго да кажете, пък уж се имате за интелигентни хора. Може би трябва да преосмислите този факт.=Rudi= написа:paralesa написа:ahahahahaex.Мареа ТД100
Коментар
-
vesko написа:Всеки иска първо да вземе и после да даде. И не това е лошото. Лошото е, че някои екземпляри не осъзнават, че вече са взели. Но продължават да искат. А пенсиите на бабите им ги плащаме ние. Дано подробното ти обяснение налее акъл в поне 1 глава.Alfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
Коментар
-
paralesa: За теб може да е никой, но за мен е скъпоценен. Не знам колко трябва да е паднал човек, за да обижда някой друг, който не познава, наричайки го подлога.Не ми пука дали някой ме обижда или не - за не знам кой си път казвам, че за мен има значение единствено мнението на приятелите ми, останалите могат да плюят колкото искат.Няколко пъти ти казах, ако имаш нещо против мен, да го кажеш, но не би. Явно си решил, че ще си избиваш комплексите, може би повече и не можеш, знам ли - не те познавам. Но не забравяй, че това е свободна страна и всеки може да си изказва мнението когато и както поиска, независимо дали на теб ти харесва или не. Това да обиждаш тези, които не познаваш, чието мнение не споделяш или несподелящите твоето мнение говори доста добе за някои качества, които притежаваш и които няма да споменавам, и които много отдавна не бях срещала. Истински съжалявам, че дори виртуално познавам човек, който ги притежава. Може би ще е добре да се консултираш със специалист и да се научиш да си избиваш комплексите по друг начин - с хоби например.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
vesko написа:=Rudi= Перфектно обяснение. Заради такива тарикати дето "тая държава нищо не ми е дала" е такова дереджето. Всеки иска първо да вземе и после да даде.Ex Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Коментар
-
Бре, кое те обиди, че и заплашваш?!? Значи ти може БЕЗНАКАЗАНО /щот` хората ти нямат "адресчето"/ да наричаш "всички, освен Еле.... глупаци, които от нищо не разбират ....и се правят на света вода ненапита", така ли? И аз да си премълча и да оставя един неудачник да ми го казва? Помниш ли какво ти бях писал, преди като ме беше сиктирдосал на ЛС? Не съм анонимен в този форум, публикувал съм си личните данни, снимките ми ги има в много теми. Твоите къде са? Кой е анонимният побойник paralesa? Специално за теб пак ще си кача снимката на аватара. Адресът ми го имаш на бележката от Еконт, с която получи железните ми джанти с гумите. Така че, не се излагай повече с тези заплахи, като уж не знаеш кой съм. Не предизвиквай ТИ отношението към теб с любимата си дума "глупости", с която смело определяш думите на другите.Имам право да се ядосвам на такива като теб - освен, че ограбвате СВОИТЕ близки - деца и възрастни, като не плащате данъци и осигуровки, ограбвате и МОИТЕ. Да не се обидиш пак, но плюеш "мазните мангали", но и ти, по твоите думи укриваш осигуровки, а искаш всички социални придобивки и гладки пътища. Кой да ги плати и с какви пари? Аз имам адреса ти и не бих те плашил с тупаници /мозъчното безсилие води до насилие/. По данните, с които гордо парадираш - че доброволно си отказал да плащаш осигуровки, една проверка от Инспекция по труда на местоработата ти - някаква кабеларка или нещо подобно /ако се разровя ще я открия много лесно / и от "лош бандит" ще се превърнеш в "гладен бандит". Ясно ти е нали?Ред. Упс, ето я кабеларката http://www.evo.bg/static.php?page=team - намери си името сам.
Коментар
-
trace написа:Е не заслужих ли за 33 години редовно плащани данъциAlfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
Коментар
-
ФЕРАРИСТ написа:vesko написа:...trace написа:vesko написа:...Антверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...
Коментар
-
vesko написа:Първите двама, дето не само не са разбрали и една думичка от подробното обяснение на Rudi, ами и решили да го покажат на всички. Прав ще излезне онзи премиер, дето говореше за мат’рияла. Ама не е в пенсионерите проблемът.Alfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
Коментар
-
Да заключвам ли темата или още гупости искате да говорите? Особено някои! На клавиатурни герои във форума сме се нагледали. Ако нямате нещо съществено да кажете - не говорете глупости поне! Ако някой има нужда пък от почивка от форума за седмица, месец, година - да казва, веднага ще го уредя, гъст съм с администратора. Направо прекалихте!Ако някой не е гласувал, нека го направи, колкото повече глассове, толкова по-истинска ще е анкетата.
Коментар
-
Лично аз, знам къде е "изход", в случай че се нуждая от почивка. Не ми е нужно някой "клавиатурен герой", "гъст с администратора" да ме "урежда". Отговарям ти с твои цитати, за да не стане недоразумение, че не показвам респект към потребител. Когато някой ме обижда, назидава и заплашва не мога да си премълча. Естествено това пълни темата.Не смятам че и правилата на форума целят "онемяване" на потребителите по твой знак. От какво точно предпазваш форума, заключвайки темите? Не си ли забелязал, че като няма какво да се каже и темата сама потъва? Не е нужно да четем твои излишни порицания навсякъде. Не сме деца! Нали не се заблуждаваш, че броят им под аватара ти е само на смислени и полезни мнения?Нали си запознат с правилата на форума, а именно с тази точка: 4.2. Споренето с и/или обиждането на Модератор или Администратор по повод модераторска намеса и/или предупреждение е недопустимо. Предлагам да е спазваш! Също предлагам да четеш "излишните порицания" на колегата Модератор, за хубаво ти го е написал!Виделин Райчинов
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар