Когато българските пенсионери станат поне наполовина на западните такива, дето са по курортите в Турция и Гърция, веднага почвам да се осигурявам......
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Осигурени ли сте на пълната ви работна заплата?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
4o4kata написа:Правилно! Пенсионните осигуровки са като да наливаш в каца без дъно. Когато станат пенсинни фондове като по Европата квото вкараш да си го получиш после с лихвите а не да дадеш една маса пари за осигуровки а после и половината да не вземеш-е тогава ще ми пука дали ме осигуряват на реалното но на тоя етап по добре пари на ръка от колкото за осигуровки. :DBrava 1.6 16V 103hp
Коментар
-
Orcinus
itan75 написа:Верно тая е на всяка манджа меродия и все иска се докаже,че е права.Явно не е "такована"от доста време и стават нервни и раздразнителни особенно към красиви мъже .Само бой в тъпите кратуни ги оправя и то не за дълго по статистика.Иначе по темата на държавна работа при заплата бруто около 470лв чисто да взимаш около 350лв другото да отива в скапаната държава нещо не е добре както всичко тук
Коментар
-
E хубу, щом казвате - ще кажа на баща ми, че е сънувал, че по костово време са му преизчислили пенсията по някакво швейцарско правило и че от максимума вече взема почти минимума... Все пак не разбрах къде съм приказвала за фондове и комунисти, които изяли фондовете, сигурно и това съм сънувала. Много сте силни да обиждате, явно това ви е единственият коз, когато няма какво друго да кажете, пък уж се имате за интелигентни хора. Може би трябва да преосмислите този факт.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
Airfan написа:Не всичко е пенсионни осигуровки, има и здравни. Утре недай си боже майка или баща ще влезнат в болницата и като се окаже, че няма тва, няма онова и друга песен ще пеете тогава, нали. Ще питате защо няма това, защо няма онова? Защо нямало бърза помощ, защо, защото ей така се скатават хората, за това няма.steven написа:Това е много хубаво, само че като фалира държавата, както се случи, парите на тези, дето са се осигурявали ги няма. Трябва или да ги оставим да умрат, или пенсиите им да се изплащат и от осигуровките на другите. А те другите като се и скатават, настава повсеместната мизерия, която наблюдаваме.Alfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
Коментар
-
Airfan написа:Плащаш, защото масово хората не си плащат осигуровките, както можеш да видиш в резултатите от анкетата.Ex Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Коментар
-
paralesa написа:ahahahahaПоредната тема,в която две три определени имена защитават нещо,което дори не разбират...Аз съм в сивата икономика,ох какъв бандит ужасен съм... Малко сравнение ,аз и мой колега работим на една и съща заплата,но той пожела да го осигуряват на реалните пари,за да може да тегли жилищен кредит...Сега сметката е,че на мен ми се удържа около 70лв,на него над 150,160 ...Е извинявам се,но за същата заплата момчето получава със почти 100 лв почти по-малко от мен...Да аз няма да забогатея с тези пари,но на тия заплати 100 лв си е сериозна сума. Кой ще ми докаже,че ако се пенсионираме той ще взема повече от мен? И с колко ? Дядо ми почина на 52,другият ми дядо на 65,баща ми на 48...До колко ли ще доживея аз? Има ли смисъл? Цял живот да ме тормози недоимъка и накрая да пукна,без да съм видял нищо от този живот.Четете какво ви говорят Киро и Дидо И стига сте се правили на света вода ненапита все едни и същи хора...не ви ли писна? Говоря за всички други освен Еле...тя просто е неспасяем случай и за нея или хубаво или нищо Няма смисъл да се осигуряваш на реалните си пари....ако имаше как щях само здравните си осигуровки да плащам,а пенсионните НЕ. Аз ще плащам като поп,а с моите и вашите пари 10 мазни мангала ще живеят без да си мърдат пръста за друго,освен да ви окрадат и последното ,което имате. НЕ БЛАГОДАРЯ!
Коментар
-
на последната ми работа ме осигуряваха на 530 лева след удръжки взимах чисто 422 лева сто пъти молих шефа да ме направи на минимална и остатъка до 530 да ми го доплаща така щях да взимам 200 лева чисто и 330 отгоре това е 100 лева разлика и що да ги давам на държавата както казаха колегите едва ли ще доживеем до пенсия.Fiat Bravo 1.9 JTD 100
Коментар
-
ФЕРАРИСТ написа:......чесно казано здравеопазването през комунизма беше по добро......може би лекарите бяха малко по дървета, и медицината не беше толкоз напред, но всичко беше фрии, една сюрия поликлиники и прочее.......аз като диво лапе сам си знаех като си счупя ръка, крак, или си направя по голям разрез къде точно да ида, гипсирваха ме или тропосваха, за нула време, дори нашите не бяха нужни, ся на човек ако детето му счупи ръка трябва ебаси обикалянето да направи докато се вземат мерки.......и не, не всичко е Пирогов в тая БГ, има и много малки градове и паланки дето за да получиш мед помощ трябва да направиш божие чудо......и за кво......Няма начин да няма начин!
Коментар
-
willow75bg написа:За съжаление не ме осигуряват на пълнато възнаграждение.Поздравления за тези,които отстояват и постигат правата си,но елате в Плевен да речем и ще видите какъв голям избор на работа има.Пет работодалели се борят за един работник-мечтаOpel Astra J B14NET LPG / Daihatsu Terios
Chevrolet Aveo
Коментар
-
Тука некои хора се направиха на мноооого големи... Те са генийчета, "вадят" много кинти... Те са над нещата.Искрено им пожелавам да доживеят до пенсия.Тогава ще разберат, че през цялото време са ги к...цали през панталоните но: http://www.vbox7.com/play:bf5e6234&start=163VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар