Ако пък имам възможност веднага влизам в сивия сектор.Нека ми плащат 10.000 лева на месец, да ме осигуряват на 111лв, пък нека и работодателя живее на мой гръб. Аз знам какво да правя след това, за да бъда щастлив и осигурен. От тези 10000 като направя една луда застраховка за цял живот за по 1000 лв/мес вноска, ама въобще не ми трябва и хубавите осигуровки след това, за да разчитам на тях ако се разболея, примерно
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Осигурени ли сте на пълната ви работна заплата?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Не. И не искам. Осигуряват ме на минималния праг за длъжността или по-точно на предишния минимален праг, защото в моя случай направиха абсолютна глупост с този праг при последното изменение на класификатора, ама аз и не очаквам друго от милиционерите. И ако имаше начин бих казал на шефа си да не ме осигурява изобщо.Докато доживея до пенсия - пенсионната възраст ще са я направили 100-110 години. Ако доживея да взема пенсия много силно се съмнявам че ще ми е достатъчно.НЕ БЛАГОДАРЯ!!! Не искам моите пари да се събират в некви фондове и да се управляват и да са под разпореждането на пълни неграмотници и олигофрени като тези от НОИ. Не искам всеки малоумник дошъл на власт да ги национализира и да прави с тях каквото му хрумнало или каквото му подсказали в Израел, Бурунди или Чапръчане. Както каза ВО - аз най-добре знам какво да направя с парите си!VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Да, осигуряват ме на реалната ми заплата. И с данъците ми всичко е точно - 10 ст. да взема, една отива ДОД за държавата. Полза от това в момента нямам никаква, а силно се съмнявам, че някога и ще имам. И един риторичен въпрос: не са ли в сивата икономика и тези 99% от хората, които не си искат касовите бележки в кварталните магазини, в курортите или пък се задоволяват с т.нар. "служебен бон"?Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
nikolovvd написа:Като се пенсионираш, кой ще е виновен, че ти е малка пенсията? Или пак пенсионерите ще протистират пред МС и ще крещят "Оставка! Оставка!"
Коментар
-
nikolovvd написа:Като се пенсионираш, кой ще е виновен, че ти е малка пенсията? Или пак пенсионерите ще протистират пред МС и ще крещят "Оставка! Оставка!"Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
Ex.Opel Astra
Коментар
-
snake написа:Да, осигуряват ме на реалната ми заплата. И с данъците ми всичко е точно - 10 ст. да взема, една отива ДОД за държавата. Полза от това в момента нямам никаква, а силно се съмнявам, че някога и ще имам. И един риторичен въпрос: не са ли в сивата икономика и тези 99% от хората, които не си искат касовите бележки в кварталните магазини, в курортите или пък се задоволяват с т.нар. "служебен бон"?Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
Ex.Opel Astra
Коментар
-
PyMu
-
z_sutrov написа:nikolovvd написа:Като се пенсионираш, кой ще е виновен, че ти е малка пенсията? Или пак пенсионерите ще протистират пред МС и ще крещят "Оставка! Оставка!"Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар