z_sutrov написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Осигурени ли сте на пълната ви работна заплата?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
steven написа:...Защото парите, които бяха събрани за пенсии, изчезнаха в едни червени куфарчета...Alfa 159 SW 2.4 Ti
Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
"...внимавай че тези италиански кочини много вървят."
Коментар
-
ele написа:z_sutrov написа:nikolovvd написа:Като се пенсионираш, кой ще е виновен, че ти е малка пенсията? Или пак пенсионерите ще протистират пред МС и ще крещят "Оставка! Оставка!"VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Аз не говоря за пенсионен фонд, а за преизчисление на пенсиите, освен това не си спомням да съм споменавала кой какви пари изял - хубаво е да четеш, преди да изръсиш някоя глупост. По това време баща ми вземаше тавана, след това преизчисление падна почти до минималната пенсия. Като нямаш какв да кажеш, се чудиш как да се заядеш. Освен това не съм твойто момиче - викай на жена си така.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
ele написа:Аз не говоря за пенсионен фонд, а за преизчисление на пенсиите, освен това не си спомням да съм споменавала кой какви пари изял - хубаво е да четеш, преди да изръсиш някоя глупост. По това време баща ми вземаше тавана, след това преизчисление падна почти до минималната пенсия. Като нямаш какв да кажеш, се чудиш как да се заядеш. Освен това не съм твойто момиче - викай на жена си така.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
ahahahahaПоредната тема,в която две три определени имена защитават нещо,което дори не разбират...Аз съм в сивата икономика,ох какъв бандит ужасен съм... Малко сравнение ,аз и мой колега работим на една и съща заплата,но той пожела да го осигуряват на реалните пари,за да може да тегли жилищен кредит...Сега сметката е,че на мен ми се удържа около 70лв,на него над 150,160 ...Е извинявам се,но за същата заплата момчето получава със почти 100 лв почти по-малко от мен...Да аз няма да забогатея с тези пари,но на тия заплати 100 лв си е сериозна сума. Кой ще ми докаже,че ако се пенсионираме той ще взема повече от мен? И с колко ? Дядо ми почина на 52,другият ми дядо на 65,баща ми на 48...До колко ли ще доживея аз? Има ли смисъл? Цял живот да ме тормози недоимъка и накрая да пукна,без да съм видял нищо от този живот.Четете какво ви говорят Киро и Дидо И стига сте се правили на света вода ненапита все едни и същи хора...не ви ли писна? Говоря за всички други освен Еле...тя просто е неспасяем случай и за нея или хубаво или нищо Няма смисъл да се осигуряваш на реалните си пари....ако имаше как щях само здравните си осигуровки да плащам,а пенсионните НЕ. Аз ще плащам като поп,а с моите и вашите пари 10 мазни мангала ще живеят без да си мърдат пръста за друго,освен да ви окрадат и последното ,което имате. НЕ БЛАГОДАРЯ!ex.Мареа ТД100
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:ele написа:Аз не говоря за пенсионен фонд, а за преизчисление на пенсиите, освен това не си спомням да съм споменавала кой какви пари изял - хубаво е да четеш, преди да изръсиш някоя глупост. По това време баща ми вземаше тавана, след това преизчисление падна почти до минималната пенсия. Като нямаш какв да кажеш, се чудиш как да се заядеш. Освен това не съм твойто момиче - викай на жена си така.EX...Fiat Marea JTD 150+ Сега Опел Вектра 1.6 16в и Мазда Трибют 2.0 бензин/газ
Коментар
-
Immortal написа:Но някои са в черния сектор Моята ситуация е малко по различна, защото сам съм си работодател.paralesa написа:Кой ще ми докаже,че ако се пенсионираме той ще взема повече от мен? И с колко ? Дядо ми почина на 52,другият ми дядо на 65,баща ми на 48...До колко ли ще доживея аз? Има ли смисъл? Цял живот да ме тормози недоимъка и накрая да пукна,без да съмAlfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
Коментар
-
ФЕРАРИСТ написа:Immortal написа:Но някои са в черния сектор Моята ситуация е малко по различна, защото сам съм си работодател.paralesa написа:Кой ще ми докаже,че ако се пенсионираме той ще взема повече от мен? И с колко ? Дядо ми почина на 52,другият ми дядо на 65,баща ми на 48...До колко ли ще доживея аз? Има ли смисъл? Цял живот да ме тормози недоимъка и накрая да пукна,без да съм
Коментар
-
Не всичко е пенсионни осигуровки, има и здравни. Утре недай си боже майка или баща ще влезнат в болницата и като се окаже, че няма тва, няма онова и друга песен ще пеете тогава, нали. Ще питате защо няма това, защо няма онова? Защо нямало бърза помощ, защо, защото ей така се скатават хората, за това няма.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар