SUS SCROFA написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Койо е най-гулемото ви желание у момента ?
Collapse
X
-
Да съм здрав и да живея в нормална държава, където не си принуден да се съобразяваш с града, в който е задължителнод а работиш, за да изкарваш някакви пари, нито да се съобразяваш и да работиш това, което ти дава финансово шанс за добър живот, а да можеш да правиш каквото ти харесва и искаш и така да си го осигуриш.Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
SUS SCROFA написа:Бира, мека мебел, табуретка за краката, 42 инчова плазма, или ЛЦД излъчваща тъпи новини. И ТЕ ТАКА.............докато стане време да си лягам. :DFiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
-
Да сме здрави, да съм заобиколен само от усмихнати и оптимистично настроени хора, да живеем в здраво общество. За пари и материални блага да не мислим, защото ще ги имаме. И накрая нещо реално и по-изпълнимо : Спокойствие и повече време прекарано с любимите ми хора.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
Аз пък искам поне един месец да мина без ремонти на колата.Виж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Коментар
-
коцев написа:fiatmaniak написа:Аз пък искам поне един месец да мина без ремонти на колата.Виж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Коментар
-
Койо е най-гулемото ви желание у момента ?
Подкрепям колегата Явор Митев за здравето Четейки из форума обаче за проблемите с горивата , ми изплува една отдавна забравена моя идея .Искам да обиколя света с МПС с газгенератор . Такива машини са били използвани много по време на Втората Световна Война.Това ще го направя обаче като одъртея съвсем. Ще се радвам млади хора да го сторят преди мен .FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
-
събота и неделя да е хубаво времето и да изкъпя Синята птица и Самолета пред къщи - външно и вътрешно , че са мръсни - срам ме е да ги карам, ама е голем кеф п.п. като слушам Минчо Празников - ще ми се сбъдне желанието...Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
mnpenchev
Реклама
Collapse
Коментар