deqnak__ написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Test Drive на Пунто. Впечатления.
Collapse
X
-
Test Drive на Пунто. Впечатления.
"То, правото, е като хубава кобила на пазара. Който има повече пари, той я купува..." Йордан Радичков.Етикети: –
-
mitkomar, какво ще рече че си се записал? каква е системата? аз си мислех че отиваш в магазина, харесваш колата и хоп на драйвтест... иначе съм много любопитен това стило абарт много ли е по бързо от хгтто :D"То, правото, е като хубава кобила на пазара. Който има повече пари, той я купува..." Йордан Радичков.
Коментар
-
Колеги ще трябва да ви разочаровам . По тестове на АутоБилд Фиатчето е меко казано зле - спирачки мн зле ( мн дълъг спирачен път , трудно доловим момет на задействане може би затова на човека му се е сторило че работят добре ) ; кофти окачване, мн друса не знам какво му е харесало на човека , но от АутоБилд твърдят друго ; неадекватно поведение на волана ; муден двигател ; Единственото предимство на Фиатката май е цената и дизайна , но нищо друго . Сравнение с Пежо , Toyota , Клио , Поло Фиатката е по-зле . Ние може да си я хвалим , но фактите говорят друго . Говоря за модел Гранде Пунто Актива 1.4 8 клапана .Слагайте си коланите
Коментар
-
BOIT написа:...Ние може да си я хвалим , но фактите говорят друго...VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
BOIT написа:Колеги ще трябва да ви разочаровам . По тестове на АутоБилд Фиатчето е меко казано зле - спирачки мн зле ( мн дълъг спирачен път , трудно доловим момет на задействане може би затова на човека му се е сторило че работят добре ) ; кофти окачване, мн друса не знам какво му е харесало на човека , но от АутоБилд твърдят друго ; неадекватно поведение на волана ; муден двигател ; Единственото предимство на Фиатката май е цената и дизайна , но нищо друго . Сравнение с Пежо , Toyota , Клио , Поло Фиатката е по-зле . Ние може да си я хвалим , но фактите говорят друго . Говоря за модел Гранде Пунто Актива 1.4 8 клапана .SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
Nino написа:BOIT написа:Колеги ще трябва да ви разочаровам . По тестове на АутоБилд Фиатчето е меко казано зле - спирачки мн зле ( мн дълъг спирачен път , трудно доловим момет на задействане може би затова на човека му се е сторило че работят добре ) ; кофти окачване, мн друса не знам какво му е харесало на човека , но от АутоБилд твърдят друго ; неадекватно поведение на волана ; муден двигател ; Единственото предимство на Фиатката май е цената и дизайна , но нищо друго . Сравнение с Пежо , Toyota , Клио , Поло Фиатката е по-зле . Ние може да си я хвалим , но фактите говорят друго . Говоря за модел Гранде Пунто Актива 1.4 8 клапана .Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
Mitko написа:Аз съм абсолютен сектант. В момента карам кола която немските издания са правили и продължават да правят на нищо. Докато си карам "развалината" си мечтая за една бъдеща "ужасна" кола с "незадоволително" качество.SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
pakumba написа:Nino написа:BOIT написа:Колеги ще трябва да ви разочаровам . По тестове на АутоБилд Фиатчето е меко казано зле - спирачки мн зле ( мн дълъг спирачен път , трудно доловим момет на задействане може би затова на човека му се е сторило че работят добре ) ; кофти окачване, мн друса не знам какво му е харесало на човека , но от АутоБилд твърдят друго ; неадекватно поведение на волана ; муден двигател ; Единственото предимство на Фиатката май е цената и дизайна , но нищо друго . Сравнение с Пежо , Toyota , Клио , Поло Фиатката е по-зле . Ние може да си я хвалим , но фактите говорят друго . Говоря за модел Гранде Пунто Актива 1.4 8 клапана .SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
Mitko написа:Докато брат ми караше аз се возих зад него на задната седалка. Бях се направо размазал. Колата е широка отзад почти колкото брава. Страхотно пространство. В новия Yaris съм като наказан.SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
Mitko написа:Nino написа:koolio написа:И освен това Гранде Пунто може да служи за гараж на Ярис, така че оставаше и япончето да е по-скъпо .SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
Nino написа:pakumba написа:Nino написа:BOIT написа:Колеги ще трябва да ви разочаровам . По тестове на АутоБилд Фиатчето е меко казано зле - спирачки мн зле ( мн дълъг спирачен път , трудно доловим момет на задействане може би затова на човека му се е сторило че работят добре ) ; кофти окачване, мн друса не знам какво му е харесало на човека , но от АутоБилд твърдят друго ; неадекватно поведение на волана ; муден двигател ; Единственото предимство на Фиатката май е цената и дизайна , но нищо друго . Сравнение с Пежо , Toyota , Клио , Поло Фиатката е по-зле . Ние може да си я хвалим , но фактите говорят друго . Говоря за модел Гранде Пунто Актива 1.4 8 клапана .Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
Не Пакумба, много добре ме държи главата. Прочети си поста още веднъж, щото не ми се цитира.Ама аре стига обяснения, че нещо не ми се обяснява.Да бе верно, немският не е силната ми страна.... Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 сори вземам си поука. Слави е името ми.SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар