ами случи ми се и на мен. на колелото на 4 км както си седях и чаках да минат тези вътре в колелото и един кавал от някво бургаско село ме натресе без спирачен път. може би с около 30, може и 20 да е било. той се намля естествено- капак крив много, радиатора му протече 2 фара, маска и кой знае какво още ама така му се пада. аз се разминах леко, добре, че темпрата е комби и ме тресна точно в гредата, която се отваря/ който има темпра знае/ и все едно ми удари рол бар
. аз имам счупено светлоотразителче /не на фара, а допълнително/, пукната около 10 санта броня, и ми кривна ауспуха, най-вероятно съвсем последната малка тръба. той така и така е за смяна. имах и пукнатина на единия стоп ама накарах куката да пише, че е от сега, та и стоп ще плащат. тоя тъпан има застраховка в дзи, всичко редовно. аз също съм редовен за щастие. разбира се вината е изцяло негова. куката ми каза от утре да ходя в дзи да ми дават кинтите, ама защо ли ме съмнява да стане утре или другиден? кажете ми какво да очаквам като сума за получаване, колата е темпра комби 91. кога евентуално ще мога да ги взема, правят ли си техен оглед допълнително? приемам съвети и мнения и т.н. нямам каско
![Twisted Evil](https://www.fiatforum.bg/core/images/smilies/icon_twisted.gif)
Коментар