Колеги,някой има ли реплики на тези телефони и ако може да изкаже мнение.Гледам са по 100-150лв.Интересува ме става ли като тел и тъч скрийна как е.Щерката много иска пък няма на къде да ходя.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Мнение за Iphone
Collapse
X
-
Телефонът става, иска малко по-силно натискане с пръсти, но като се свикне, няма проблем. Работи добре и стабилно, батерията също става, но след около година формата й се изкривява. Камерата не става, но има java и могат да се инсталират игри. Като се изключи губи настройки, като мелодия на звънене, трябва пак да се настройва. Вади не лош звук, но при мен стрелката нагоре отстрани не работеше добре. За тия пари телефонът е супер, въпреки това зависи точно коя реплика ще вземеш. Има по-качествени, има и по-некачествени.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
-
Бях виждал на един приятел репликата, но на 3GS, не на 4. Не бих го взел. Малка разделителна способност, лагващо меню... На всичкото отгоре имаше антена за телевизия :DОт друга страна пък вчера си говорих с клиент, който си взел 4ката с договор от оператор за 600 лева + договор. Доста са им паднали цените !
Коментар
-
tomazo написа:има къде къде по -добри телефони на същите пари .Децата не обичат репликите :D ,не я карай да се засрамва от малка .Fiat Uno 1000 Fire- Fiat Tipo 1.4- Tempra 1.4 i.e. -Bravo-1.6 16v-Мареа-1.9JTD-.Lybra 1.9JTD-Старата любав Мареа-1.9 JTD Fiat Stilo 1.9 jtd MW-powered by Emzo
Коментар
-
Един приятел имаше реплика на Iphone ама 3 и работеше сравнително добре като за реплика,Wi-fi-то работеше без проблем,но доста от функциите на оригинала не работят на репликата.Иначе нормално,телефонче с хубав дизайн с тъч.. на хубава цена.Аз мислех да си вземам реплика и даже го бях пазарил вече,но вуйчо ме изпревари и два дена преди да го взема ми подари LG Optimus.Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар