Кво да ти пояснявам. Не сме в кръчма, в интернет сме. Всичко е на един клик разстояние. Бегай в симантек да четеш
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какъв антивирусен софтуер използвате ?
Collapse
X
-
Хм, не знам кой изрови тази тема, която пуснах преди около 3 месеца. Четейки повечето от мненията, си мисля, че по-нетолерантни един към друг от шофьорите, са може би само компютърджиите, както и тези, които се мислят за такива...Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Изказвам мнение базирано само на личен опит - за машини със слаби ресурси добра програма е e-Scan Antivirus (фирматa e Microworld- отцепили се програмисти от Касперски), използва енжина на Касперски, но е много по-лека е бърза;- Symantec Corporate е нещо много добро - за тези които не я познават добре - да инсталират само клиента - ако са на Windows 2000/2003 ще им проверява и пощите на SMTP на всички потребители;- Касперски - версия 4 - имаше вътрешна депеша от Майкрософт да не се инсталира на отговорни машини, защото е несъвместима с XP; следващите версии са ОК, но иска много ресурси (това може да се избегне с определени опции при конфигурирането, но това не е за обикновени потребители);-Панда - чудесно е че интерфейса е на български - средни изисквания по отношение на ресурси;-NOD32 - ако програмата беше като рекламата - цена нямаше да има;-Norton Antivirus - тежък, но относително надежден - ако нямате 512МБ РАМ не се захващайте с последната версия - заема 384МБ от наличната памет!!! - може да не е за постоянно, но когато го констатирах, бях изумен;Не забравяйте - 100% сигурност има само в самолетните лагери, но въпреки това самолетите падат - спазването на лична хигиена е най-добрата сигурност. :PБрава 1.6 16V ELX
Пунто 1.2 60 S.S.Cult - на жената
Коментар
-
Ето класацията на PC World. Жалко, че NOD32 не е включена в класацията иначе щеше да ги отвее всичкитеno pain no pain
Коментар
-
wwweb
AlBundy написа:Ето класацията на PC World. Жалко, че NOD32 не е включена в класацията иначе щеше да ги отвее всичките
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар