wwweb написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какъв антивирусен софтуер използвате ?
Collapse
X
-
kiro_of_the_day написа:Колеги, бива ли я антивирусната AVG-free версията?ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
Коментар
-
wwweb
Както съм написал по-горе в темата в момента не ползвам, но след всички изпробвани най-добро впечатление ми направи NOD32 ... така че зарежете AVG (не случайно е Free), по-добре си купете NOD32, до колкото си спомням лиценза й не беше скъп ...
Коментар
-
НОД32 е най-скапаната антивирусна. Ако вършеше и на 1/8 от това, което се рекламира. Ако ще си давате парите ги давайте за Нортон Интернет Секюрити пакета. Ако не ви се дават пари - може само да го пробвате. Другия вариянт е F-Secure също стабилен и лек вариянт. Имам преки впечатления и от двете, т.к. ги ползвам. Газил съм с тях на много рискови места и винаги хващат гадините още докато се мъчат да влезнат. На този компютър не ползвам никаква антивирусна но и нямам вируси. Всичко е до култура и хигиена Програмист съм и си вадя хляба с това успешно от 20 години, затова може да ми се вярваno pain no pain
Коментар
-
wwweb
AlBundy написа:НОД32 е най-скапаната антивирусна.AlBundy написа:Програмист съм и си вадя хляба с това успешно от 20 години, затова може да ми се вярва
Коментар
-
Проблема ми е със служебния компютър - за него пари няма да давам. Сис. админката ни е гола вода - милата женица... Опита се да ми качи Кашперски, при което той поиска да се качът някакви ъпргрейди на ХР-то и стана една - не е за разправяне - петгодишният труд (WORD файлове) отиде по дяволите. Уж го архивира и го пратихме в D-то, а после не можа да се разархивира!Изгоних я, ама беше късно.... Абе УЖАС!!! Та затова се допитвам за някаква фрее версия/и на антивирусна/и програма/и, която да върши работа Освен AVG-то има инсталирана и PC cillin-2002, ама тя е толкова зле, че и аз го разбрах... А AVG-то ми лови непрекъснато някакъв вирус - Tojan horse...VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Ако можеш сложи си Symantec AntiVirus Corporate Edition Client (не Norton!!!!, Symantec). актуалната версия е 10.3. нещо си, абе при всички положения да е след 10. Има я в торентите (арена примерно). Най-добри впечатления имам от нея (съответно я ползвам), сравнено с AVG, Kashperski, NOD32 и Norton (особено него, неща и да чуя вече за нищо започващо с името нортън). Не е фрий, ако си я купуваш ще трябва да платиш доста солена цена, но ако ползваш пиратски софтуер, тя май не е защитена по никакъв начин (поне досега не съм попаднал на нито една версия, която да иска каквото и да било). просто инсталираш и ползваш, и се молиш да не почукат на вратата ти хората с качулките (т’ва майтап, да не дава Господ)"За да чуеш, трябва да мълчиш." (Оджиън)
Nissan Primera WP12 QR20DE, ГИ, '03
Tempra 1.6 (EX), Dedra 1.8/16V (R.I.P.), Delta 1.6/16V (R.I.P.), Astra X16XEL (EX)
Коментар
-
Norton е някаква писана за юзъри (такива като нас) версия, аз лично от нея нищо хубаво не съм видял. Live Update си го пускаш и той си се ъпдейтва съвсем нормално. Symantec AV Corporate се инсталира и на 2000 (лично съм го слагал - работи без никакви забележки, като по книга). И защо ли - защото хваща троянски коне, скриптове и т.н. простотии по сайтовете, които другите програми не хващат, и просто не ти разрешава да отвориш въпросната страница, реже те и точка (е не само там де, Auto-Protect също работи доста добре, сканира всяко едно приложение което стартираш, копираш, пращаш, теглиш, записваш...) . Corporate защото (чисто субективно и на лична преценка от мен, т.е. необосновано много) е най-скъпото решение на симантек, силно изчистено от бъгове и все пак е решение за големи компании (над 10 000 компютъра), мисля че е част от пакета Symantec Security, дето струва петцифрена сума в зелено. Само един недостатък: забавя компютъра. Но пък според мен напълно оправдано."За да чуеш, трябва да мълчиш." (Оджиън)
Nissan Primera WP12 QR20DE, ГИ, '03
Tempra 1.6 (EX), Dedra 1.8/16V (R.I.P.), Delta 1.6/16V (R.I.P.), Astra X16XEL (EX)
Коментар
-
що не пусна анкетка доста по-прегледно щеше да е, а иначе по темата:в Офиса Симантек АВ Ентърпрайзв къщи ЗоунАларм Интернет Съкюрити Сюит Бахти колко било гадно да се спелва на кирилица● MB Е320 CDI 4 Matic 11.2007 ● Mazda 3 BL 08.2011 ● Toyota Hilux 2,5 D-4D 05.2007 ● Punto 1,2 SPI 10.1998 ●
o Експертни оценки на имоти. Бизнес оценки o
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар