Колеги компютърджии (знам, че тук има доста такива), споделете с какъв антивирусен софтуер сте и с какви впечатления сте от него.Аз в службата съм с F-Secure 5.43 - не е лош, но много товари компютъра, по-слабите машини направо "клякат" , а в къщи с Kaspersky antivirus 5.00 . До скоро бях с добри впечатления от него, но взе да се пропуква и сега съм качил 6.00. За него обаче имам license key с валидност само за 1 месец. Ще ви бъда благодарен, ако някой ми даде линк, от който мога да изтегля краквана версия на Kasperski antivirus 6.00, license key с едногодишна валидност или activation code ?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какъв антивирусен софтуер използвате ?
Collapse
X
-
Avast - лекичък и най-вече безплатен за домашна употреба (с безплатна регистрация), има си всичко необходимо за една антивирусна програма - сканира архиви, live скенер, евристични методи, сканиране на мейл, работа с outlook... www.avast.comЕто и линкове към два независими теста на антивирусни програми... така май най-лесно се избира http://forum.setcom.bg/index.php/top...c,26493.0.htmlНе знам дали знаете, но "не знам" се пише отделно!
Fiat Punto 1.2 SX 2000 г.
Коментар
-
F-Prot AntivirusFiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza'
Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear'
Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"
Търси се..
Коментар
-
Сега лолзвам НОД32 и съм доволен. Преди бях с Касперски но ми тежеше много. Естествено зависи от настройките. Все пак PC-то ми е P4 3GHz и 1GB RAM и е смешно да се спича. А чесно казано проблеми от страна на вируси съм нямал никога с никоя антивирусна. Просто трябва да се внимаваFiat Punto 1.7TD
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар