Имал съм такава Примера P10 с точно този мотор 1.6 90 коня! (карбуратор)Много здрав автомобил, много приятен вътре!Типични проблеми - пета скорост дава фира (особено ако предишните собственици са я мъчили под 60км да карат на 5та), скърцащи горни носачи, слаби спирачки (поне на мойта)!За голфа с този мотор за това купенце може и за около 10сек да прави 0-100!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Колеги препоръчайте ми втора кола
Collapse
X
-
купих си опела(астрата), тъй като нито голфа нито нисана са добри.Астрата не можах да я сваля повече, но за 800лв я взех.Има си ЦД -пайнер някакво много яко с флашка, момчето каза че не го е изплатил още и му излиза към 300лв, нови гуми 4бр, нови кабели, свещи и акумулатор, нови машинки за централното, като има и аларма.Тъй като сме фиат форум няма да слагам снимки, защото не е измита, а и сме фиат форум.Ей сегичка още пускам бравата за продажба, защото на тая цена на нафтата никой няма да я кара.Благодаря на всички колеги, дали съвет, а колегата, който ме помоли да не купувам астра.. съжалявам колега не го приемай лично, че не ти уважих молбата .
Коментар
-
Dimo_J написа:купих си опела(астрата), тъй като нито голфа нито нисана са добри.Астрата не можах да я сваля повече, но за 800лв я взех.Има си ЦД -пайнер някакво много яко с флашка, момчето каза че не го е изплатил още и му излиза към 300лв, нови гуми 4бр, нови кабели, свещи и акумулатор, нови машинки за централното, като има и аларма.Тъй като сме фиат форум няма да слагам снимки, защото не е измита, а и сме фиат форум.Ей сегичка още пускам бравата за продажба, защото на тая цена на нафтата никой няма да я кара.Благодаря на всички колеги, дали съвет, а колегата, който ме помоли да не купувам астра.. съжалявам колега не го приемай лично, че не ти уважих молбата .N.Y. State of Mind
Коментар
-
sachma написа:Dimo_J написа:купих си опела(астрата), тъй като нито голфа нито нисана са добри.Астрата не можах да я сваля повече, но за 800лв я взех.Има си ЦД -пайнер някакво много яко с флашка, момчето каза че не го е изплатил още и му излиза към 300лв, нови гуми 4бр, нови кабели, свещи и акумулатор, нови машинки за централното, като има и аларма.Тъй като сме фиат форум няма да слагам снимки, защото не е измита, а и сме фиат форум.Ей сегичка още пускам бравата за продажба, защото на тая цена на нафтата никой няма да я кара.Благодаря на всички колеги, дали съвет, а колегата, който ме помоли да не купувам астра.. съжалявам колега не го приемай лично, че не ти уважих молбата .
Коментар
-
Dimo_J написа:Ей сегичка още пускам бравата за продажба, защото на тая цена на нафтата никой няма да я кара.Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
ами от доста време не и пускана никъде обява, защото си я карам и ми трябва, а преди като я пусках не беше насериозно, но сега вече е.А и аз преди години като я пусках нарочно и исках несериозно много пари, и макар че не беше насериозно ако някой ги беше дал, щех да я дам, но уви.. никой не ги даде, а само искаха ту на изплащане, ту без прехвърляне и т.н.... все варианти, който не ме устройват.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар