Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Колеги препоръчайте ми втора кола

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

О има,много колеги си продават стари и гледани коли от 92-94год. за 1000-1500лв който сядаш и караш.Моито Типо е 94 с газ,и са му сменени ремъците преди 5хил.км.,климата работи,но ако реша да го продавам колко да му искам пак толкова.Разледаи обявите
    Lacia Lybra 2.4jtd 140++ executive
    EX.Fiat Tipo SX 1.6 IE
    EX.Fiar Ritmo 105TC

Коментар

Painfall написа:
      Аз бих взел Пежо 106.
      Аз пък вече го взех, максималния му разход е 5/100!
      Peugeot 406, 2000 HDi 90
      ex. Peugeot 106 1,5 D
      ex. Ritmo 70 138B2.000
      ex. Tempra 2.0 159A6.046
      Плийз, юз кирилик алфабет! Иф ю нот булгариан, но проблем юзинг shlockаvitsa. Бест регардс!

Коментар

Backo написа:
        Painfall написа:
        Аз бих взел Пежо 106.
        Бензин не съм карал, но дизела 1.4 градско в София ми даваше 5. Направо съжалявам донякъде, че го продадох. Вярно, че когато карах такова Пежо нафтата беше около 1.90, но с 20лв си се минаваха около и над 200км. Сега на газ с 20лв едвам минавам 200км...

Коментар

Painfall написа:
          Backo написа:
          Painfall написа:
          Аз бих взел Пежо 106.
          Бензин не съм карал, но дизела 1.4 градско в София ми даваше 5. Направо съжалявам донякъде, че го продадох. Вярно, че когато карах такова Пежо нафтата беше около 1.90, но с 20лв си се минаваха около и над 200км. Сега на газ с 20лв едвам минавам 200км...
          Моето е 1,5 дизел новата маска с бошова помпа....
          Peugeot 406, 2000 HDi 90
          ex. Peugeot 106 1,5 D
          ex. Ritmo 70 138B2.000
          ex. Tempra 2.0 159A6.046
          Плийз, юз кирилик алфабет! Иф ю нот булгариан, но проблем юзинг shlockаvitsa. Бест регардс!

Коментар

днеска ще гледам една астра 1.8 90коня 93-та година уж само предните амортисьори били за смяна, за иска и 1400лв, ама засега до 900 го свалих, че има и малко ръжда, за 700 мисля, че ще я взема.Ако ли не ще гледам един нисан примера 94-та 1,6.там незнам какво е положението.

Коментар

Ако минеш през Варна има хубав и гледан ситроен zx 1.7, кожен салон, за 1000 лв го дават, май с 2 комплекта гуми, кажи го речи-некарани...
              Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum

Коментар

засега се оглеждам само в бургаски регион, че иначе файда няма да има

Коментар

За 3 дена толкова изгнили опели видях, че не искам и да чувам за тях Оня ден, един "патриот" ме изпреварва и бронята му отзад се вееше като самарското знаме, защото всичко беше изгнило Личната ми молба към теб е да не си вземаш опел!
                  "Без сърца, сме просто машини"
                  Toyota Prius 1.5 Hybrid
                  EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...266&f1=details , като видях опела.. ами добър беше, нямаше много изгнило, ама нисанката като че ли повече ме кефи а? Някой може ли да сподели мнение за точно тези нисани.П10 мисля че ги водят.

Коментар

Аз да кажа за опелите :D Астра Ф 1.6 моно - 7 газ извънградско 11 в София. Засега един комутатор съм сменил само за 37лв. и едни накладки. Ръжда - появи се една резка на прага, вероятно ще избие. Като цяло ако е запазена колата си струва инвестицията според мен.
                      N.Y. State of Mind

Коментар

огледах нисана..... мотора мъркаше, но беше целия в кит и то напукан.Астрата дето я глрдах отпада като вариант, зашото имаше избили ръжди по калниците, и праговете, но утре ще има оглед на още една, която видимо е в добро състояние.1,6 75коня е

Коментар

Един приятел кара Nissan Micra бензин и твърди, че гори между 4 и 5 литра, ако я напъне колкото може , и твърди, че поддържа към 130км/ч. Не е от най-старите, а от онези "ококорените", около ’96. А и цените са около 1000 лв. А има и едни автомобилчета Mazda 121, за подобни пари и разход на гориво. П.П. За какво ти е газова, ако ти гори 5/100. Винаги ще гори повече на газ и на края като теглиш чертата - разлика 2-3лв/100км.
                          Fiat Tipo 1.4i.e. 72hp 1993 - истинският автомобил
                          Fiat Coupe 2000 16V 139hp 1995 - като хубавата жена - кеф ти е да си с нея, но ти къса нервите и джоба - продадена
                          -------------------------------------------------------------

Коментар

ами защото все пак искам кола, а не водно колело поне от 75 до към 115 коня да е, то с това нисанче тука на магистралата Бургас-Карнобат ще ме отвее вятъра май а?

Коментар

Аз съм карал такава Микра, мисля, че беше 1000 кубика, с климатик. Върви и доста, дори над 130, поддържал съм и 150 с нея, но впечатлението ми е, че гори много - около 6 литра, че и повече, без климатика, разбира се. Естествено, разходът не е постоянно при такава скорост, мисълта ми е, че е доста пъргава, като за тази кубатура, но и много гори, също като за тази кубатура. Не мога 100%-ово да кажа каква е причината, понеже колата не беше моя, но факт е, че минах около 1000 километра с нея тогава, така се наложи и трябваше да дозареждаме за всеки случай на два пъти. Не знам също и колко й е резервоарът - най-вероятно няма да е 63 литра, като на Мареите, но стрелката й на бензиномера е много палава в посока надолу - почти като Волга със запален двигател на бензиностанция :D
                              Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

хахаха .... сега знам, че ще има много упреци от колеги, ама я кажете какво мислите за голф3 2.0 115коня с газ... за 1200лв я дават, ще ходя да я гледам.Нямам никакви наблюдения върху тоя мотор, та ако може повече инфо, във ваген форума естествено го хвалят с добра пъргавина, но не и като бегачка, но аз всъщност не търся бегачка, а кола, която да има достатъчно потенциал , при евентуална ситуация да мога да реагирам подобаващо.

Коментар

Working...
                                X