Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Колеги препоръчайте ми втора кола

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Колеги препоръчайте ми втора кола

След дълги размисли, все повече се навивам за втора кола, на гас и да е икономична, защото ще е за предимно градски условия.Мисля си да е около 1000лв, като мога и още малко да дам, но зависи от екземпляра, защото жена ми изкарва книжка сега и най вероятно фиата ще остане за нея, а аз ще си карам тая на газ..Оглеждах разни фиестички, ама за 1300куб. 10 газ.... нещо не ми харесва.ТА... очаквам предложения и мнения по въпроса ми.Благодаря ви.

Търси някое читаво Типо 1.4,1.6 на газ ... Евтина подръжка,няма да ти гори много,перфектна за градско пък и за извънградско ... Друг вариант е Браво,но за тези пари ще е пълен кошник.
    Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
    Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
    Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

колега купи си опел корса 1.4 90 к.с перфентна кола подръжката е ефтина
      Душата в рая на Фиата оборотомера до края!

FIAT BRAVO 1.8GT
      FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

vaskoni_1980 написа:
        колега купи си опел корса 1.4 90 к.с перфентна кола подръжката е ефтина
        да ама за тея пари ще е все едно да взема хубаво браво за 1000лв

Коментар

аз лично и аз се замислям за някоя корсичка за около 1300лв има с газови
          Душата в рая на Фиата оборотомера до края!

FIAT BRAVO 1.8GT
          FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

Колегите ти отговориха, опел сега ти решаваш дали корса или малко по-голямото кадетче

Коментар

имах една омега ц20не, уж беше пребоядисана, за 6 месеца пак изби ръждата, а гредите отзад бяха дроп.Затова малко опел не ми е на сърце.Иначе като разход парахода в града си знаеше 10-11 газ.

Коментар

А защо не някое Пунто? Корсите за тези пари ще са с изгнили купета...
                Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Аз бих взел Пежо 106.

Коментар

За нуждите, които описваш добри варианти са Шкода Фелиция и Опел Корса... Няма толкова евтина поддръжка като на Фелицията, а и са сравнително здравички... Корсата също не е лош вариант, ако не е изгнила много... Ако има тук-там ръждичка все ще изкара 3-4 години И двете са икономични...
                    M-Benz E 250 TD 150hp
                    M-Benz 200d 75 hp
                    Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили

Коментар

Разбрах,че една приятелка си продава Фиестата.Мисля,че е около94г.и ще е под 1000лв.Все ще има нещо да се пипне ама не е тотален гроб
                      И да знаете!!!За всичко е виновна твърдата вода

Коментар

:D За градско има евтини Fiat Cinquecento!

Коментар

4o4kata написа:
                          ефтини, ефтини, колко да са ефтини??? а дали ще са стока???жената иска да продаваме пунтото... то че е 94-и набор - да - ама е само - сипваш и караш и 8 лева данък - и за 1500 не ми се дава....
                          Fiat Punto 1.1-Синята птица
                          Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                          Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

4o4kata написа:
                            Аз от известно време също ги заглеждам.В момента има едно Абарт в Мобилето за 1100 лева...

Коментар

А на това, какво не му харесвате не разбрах? http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...ailsВярно, че 1100 конски сили ще ти дойдат множко, ама... :D Сериозно погледнато не знам дали има кола за 1000лв. на която се мяташ и караш без проблеми...
                              Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Working...
                              X