След дълги размисли, все повече се навивам за втора кола, на гас и да е икономична, защото ще е за предимно градски условия.Мисля си да е около 1000лв, като мога и още малко да дам, но зависи от екземпляра, защото жена ми изкарва книжка сега и най вероятно фиата ще остане за нея, а аз ще си карам тая на газ..Оглеждах разни фиестички, ама за 1300куб. 10 газ.... нещо не ми харесва.ТА... очаквам предложения и мнения по въпроса ми.Благодаря ви.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Колеги препоръчайте ми втора кола
Collapse
X
-
Търси някое читаво Типо 1.4,1.6 на газ ... Евтина подръжка,няма да ти гори много,перфектна за градско пък и за извънградско ... Друг вариант е Браво,но за тези пари ще е пълен кошник.Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
-
За нуждите, които описваш добри варианти са Шкода Фелиция и Опел Корса... Няма толкова евтина поддръжка като на Фелицията, а и са сравнително здравички... Корсата също не е лош вариант, ако не е изгнила много... Ако има тук-там ръждичка все ще изкара 3-4 години И двете са икономични...M-Benz E 250 TD 150hp
M-Benz 200d 75 hp
Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили
Коментар
-
4o4kata написа::D За градско има евтини Fiat Cinquecento!Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
А на това, какво не му харесвате не разбрах? http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...ailsВярно, че 1100 конски сили ще ти дойдат множко, ама... :D Сериозно погледнато не знам дали има кола за 1000лв. на която се мяташ и караш без проблеми...Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар