Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

"Безплатна" навигация Nokia Ovi Maps

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Надявам се Тази статия да ви бъде полезна.
    FIAT FORUM BULGARIA
    Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

krasio_79bs написа:
      Надявам се Тази статия да ви бъде полезна.
      Е точно това ми трябваше, че колко съм се лутал из менютата.... Бях си инсталирал Garmin... е по бавно реагиращо нещо няма. Венко не е само при теб тоя проблем, и мен ме препраща към магазин.... дано след тази статия се оправи този проблем
      FIAT BRAVO SX 1.6 16V '96 ex...
      FIAT Doblo Cargo 1.9 JTD
      Alfa Romeo 147 1.9 JTD '01 now

Коментар

Май няма справяне с проблема. За нашите нокии не притежаваме лиценз за програмата и трябва да си го купим. В сайта на нокия пише, че новите смартфони имат вечен лиценз, а купуването на лиценз за по-старите става чрез кредитна карта или при плащане на сметката. Нямам кредитна карта, а как ще стане при плащане на сметката пък съвсем не ми е ясно. Представям си в Глобул да кажа на отегчените служителки, че искам да си купя лиценз за Ovi Maps. Сигурно ще ме изгледат като извънземен.Явно по стар български, пиратски обичай ще чакаме крак П.П. Днес си ъпдейтнах софтуера на нокията до V35.0.001 . Получих поздрави за новия телефон, с който съм се сдобил, изчезнаха ми едно-две неща, които се наложи пак да инсталирам, освен това отново върху "новия" телефон инсталирах Ovi Maps, но няма резултат - иска си свързване с магазина. Положителното от всичко това е, че все пак направих актуализация, а не бях правил такава от година и половина.
        Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Working...
        X