Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кой от 3-те Лаптопа според Вас? Или аналог в тази цена?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Най-често подобен проблем се проявява при грешно задеда криптировка, а именно паролата в рутера е зададена с криптировка WPA- PSK ( примерно ), а вие се опитвате да се свържите със същата парола, но с криптировка Shared (WEP) - е нема свързване Иначе честито за правилния избор В момента DELL е най-добрият вариант за преносим компютър.
    Fiat Bravo 1.8 GT 113Hp++
    Lancia Lybra 1.8 131Hp

Коментар

Ще съм много благодарен, ако някой разясни как е най-удачно да се експлоатира батерията на лаптопа, с оглед запазването и. Залеждане, разреждане и прочее. Полезно ли е да се изтощава докрай от време на време,ставо ли нещо непрепоръчително ако компа се изключи принудително поради разредена батерия и прочееее и проче... Когато се ползва с със свалена батерия като настолен - батерията по-хубаво ли е заредена или не.
      VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
      VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
      VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
      VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
      Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Не претендирам да зная всичко,но ето какво мога да ти препоръчам аз: Добре е батерията да я зареждаш и разреждаш докрай поне 1-2 пъти в месеца. Ако ползваш лаптопа предимно като десктоп машина,дръж батерията с около 70% заряд в чантичката и си работи директно на захранването. Не е фатално да се изключи поради разреждане...обикновено са нагласени ,когато им остане 5 % заряд да влязат в режим на хибернация(заспива),което значи,че на практика не се получава принудително изключване.Общо взето това е...но ако не ти се занимава и не искаш да ставаш роб на една батерия...не я мисли чак толкова,аз постоянно я забравям сложена,а ползвам лаптопа на зарядно
        ex.Мареа ТД100

Коментар

paralesa написа:
          Общо взето това е...но ако не ти се занимава и не искаш да ставаш роб на една батерия...не я мисли чак толкова,аз постоянно я забравям сложена,а ползвам лаптопа на зарядно
          Абе... Те тава исках да чуя.
          VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
          VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
          VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
          VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
          Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Една батерия,катоза твоята машина струва 35 $.Ще те изкара 2 години преди да и падне капацитета на половина.Няма какво да робуваш на батерия,за да и удължиш живота с 3-6 месеца :D
            Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
            Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

dudulia написа:
              Една батерия,катоза твоята машина струва 35 $.Ще те изкара 2 години преди да и падне капацитета на половина.Няма какво да робуваш на батерия,за да и удължиш живота с 3-6 месеца :D
              Извинявам се за офтопика, но не можах да се сдържа : Верно батериите на DELL-овете са стотина лева ! Блазе ти ! Нема какво да я мислиш. Да му мисля аз, гдето съм купил на сина си един SONY ZAIO - там числото е 320 кинта за стандартна батерия....
              ::::: Fiat Punto 1.2 ELX 188A4.000 :::::
              ::::: Subaru Impreza III Hatchback 2.0R-MT EJ204 :::::
              ::::: (ex) Lancia Dedra 1.8 16V LS SW 182A2.000 :::::

Коментар

Working...
              X