Най-често подобен проблем се проявява при грешно задеда криптировка, а именно паролата в рутера е зададена с криптировка WPA- PSK ( примерно ), а вие се опитвате да се свържите със същата парола, но с криптировка Shared (WEP) - е нема свързване Иначе честито за правилния избор В момента DELL е най-добрият вариант за преносим компютър.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кой от 3-те Лаптопа според Вас? Или аналог в тази цена?
Collapse
X
-
Ще съм много благодарен, ако някой разясни как е най-удачно да се експлоатира батерията на лаптопа, с оглед запазването и. Залеждане, разреждане и прочее. Полезно ли е да се изтощава докрай от време на време,ставо ли нещо непрепоръчително ако компа се изключи принудително поради разредена батерия и прочееее и проче... Когато се ползва с със свалена батерия като настолен - батерията по-хубаво ли е заредена или не.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Не претендирам да зная всичко,но ето какво мога да ти препоръчам аз: Добре е батерията да я зареждаш и разреждаш докрай поне 1-2 пъти в месеца. Ако ползваш лаптопа предимно като десктоп машина,дръж батерията с около 70% заряд в чантичката и си работи директно на захранването. Не е фатално да се изключи поради разреждане...обикновено са нагласени ,когато им остане 5 % заряд да влязат в режим на хибернация(заспива),което значи,че на практика не се получава принудително изключване.Общо взето това е...но ако не ти се занимава и не искаш да ставаш роб на една батерия...не я мисли чак толкова,аз постоянно я забравям сложена,а ползвам лаптопа на зарядноex.Мареа ТД100
Коментар
-
paralesa написа:Общо взето това е...но ако не ти се занимава и не искаш да ставаш роб на една батерия...не я мисли чак толкова,аз постоянно я забравям сложена,а ползвам лаптопа на зарядноVIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
dudulia написа:Една батерия,катоза твоята машина струва 35 $.Ще те изкара 2 години преди да и падне капацитета на половина.Няма какво да робуваш на батерия,за да и удължиш живота с 3-6 месеца :D::::: Fiat Punto 1.2 ELX 188A4.000 :::::
::::: Subaru Impreza III Hatchback 2.0R-MT EJ204 :::::
::::: (ex) Lancia Dedra 1.8 16V LS SW 182A2.000 :::::
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар