Здравейте,има ли програмисти тука Трябва ми помощ за една задача...Трябва да направя борд на шахмати движенията на коня...на пройзволна от нас позиция и да скача на Г докато няма вече каде да стъпи без да се повтарят позициите кадето е стъпил Можете ли да ми помогнете за това?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Задачка на C++
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Ще ти направя услуга и няма да ти направя задачката. Ц++ не съм писал от известно време, но няма и да се напъвам, защото ТИ си този, който трябва да се напъне. Първо си вземаме изпитите със "направо някой да си ми я напише" и после ... държавата ни е виновна.Антверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...
Коментар
-
vesko написа:Ще ти направя услуга и няма да ти направя задачката. Ц++ не съм писал от известно време, но няма и да се напъвам, защото ТИ си този, който трябва да се напъне. Първо си вземаме изпитите със "направо някой да си ми я напише" и после ... държавата ни е виновна.
Коментар
-
R1d3r написа:vesko написа:Ще ти направя услуга и няма да ти направя задачката. Ц++ не съм писал от известно време, но няма и да се напъвам, защото ТИ си този, който трябва да се напъне. Първо си вземаме изпитите със "направо някой да си ми я напише" и после ... държавата ни е виновна.Антверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...
Коментар
-
vesko написа:R1d3r написа:vesko написа:Ще ти направя услуга и няма да ти направя задачката. Ц++ не съм писал от известно време, но няма и да се напъвам, защото ТИ си този, който трябва да се напъне. Първо си вземаме изпитите със "направо някой да си ми я напише" и после ... държавата ни е виновна.Pain is temporary, PRIDE is FOREVER !!!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар