Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ами ... малко ... оптичен тунинг !

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Невероятен тЮнинг!!!

Коментар

Шукария оТсекъде, мокет навсякъде, розово и то навсякъде....иначе с желание е правено, нооо
      Ползвайте мигачи!
      Sometimes I feel like screaming

Коментар

Може да е смешно за някой грозно но това което е направил човека е вложил много труд и време .Важно е че има мерак можеби втирият път ше сътвори нещо готино.
        FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !

Коментар

Колеги, във всеки тунингован автомобил най-важен е двигателя!!! - а в случая като гледам май е взаимстван от трактор "John Deere" ... a таблото - то е по-скъпо от целия автомобил, и как нняма да е, като е обсипано с толкова много камъни "Сваровски"...Ама така си е, аз като съм прост и не разбирам от тея работи и дори и стойка за телефон на таблото ме дразни
          SKODA 105L '78
          PUNTO 1.2 MPI ELX '94
          FIAT 126p '89
          TEMPRA 1.6 i.e.SX '91
          GRANDE PUNTO 1.2 '06

Коментар

дайте да ме свържете с човека!!!дамаската по седалките ме грабна и искам да разбера от къде си я е купил
            Fiat Punto 1.1-Синята птица
            Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
            Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

ХАХАХАХА, дамаската, да, дамаската!Според мен жена му много ще го бие като разбере, кво е направил с гарнитурата от хола

Fiat Bravo T-Jet 120

Коментар

Колко труд е хвърлил тоя... Ако имаше и малко вкус за нещата цена няма да има
                "Без сърца, сме просто машини"
                Toyota Prius 1.5 Hybrid
                EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

Ехаааа!!!! Крайна гъзария :D :D :D ама като се качва в колата съм убеден, че се събува
                  Толкова е лесно да поправяш другите. Толкова е трудно да поправяш себе си

Коментар

Никой ли не стигна до края ?Не забелязахте ли светещият плакат на Соник, закрепен с габърчета за тавана ?
                    Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

Всичко забелязах и това няма начин да не е ебавка... нали?
                      Brava 1.6 16V 103hp

Коментар

Евала за труда на човека който е сътворил това ....нещо... Колегата ми е луд фен на бмв и досега се смяхме тука със сълзи....виждал съм какви ли не издънки...москвич с печка вътре и комин през тавана...бмв с адско много кич...ама като това никога не съм виждал....това си е чудо....истинско чудо...
                        Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
                        BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
                        BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

от този шедьовър може само идеи да черпим...
                          Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
                          KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
                          Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!

Коментар

както казаха по-горе,човека ако е имал вкус и с тоя труд,който е хвърлил щеше да изглежда много добре ама сега е....
                            Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp

Коментар

Е вие па.Тва е най-яката кола след голфа.Не се чупи грам.Всичко по нея е вечно,затова струва майка си и баща си особено с този тунинг.
                              FIAT BRAVO 1.6
                              FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                              LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Искам я.......! :D Майтапа на страна, но като се сметне колко труд е хвърлил в това чудо на hi-tech тунинга и прибави ненормалният му вкус към красивото и модерното, не знам как още някой не е сложил този "шедьовър" в музей.....
                                FIAT BRAVO SX 1.6 16V '96 ex...
                                FIAT Doblo Cargo 1.9 JTD
                                Alfa Romeo 147 1.9 JTD '01 now

Коментар

Working...
                                X