Може да е смешно за някой грозно но това което е направил човека е вложил много труд и време .Важно е че има мерак можеби втирият път ше сътвори нещо готино.
FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !
Колеги, във всеки тунингован автомобил най-важен е двигателя!!! - а в случая като гледам май е взаимстван от трактор "John Deere" ... a таблото - то е по-скъпо от целия автомобил, и как нняма да е, като е обсипано с толкова много камъни "Сваровски"...Ама така си е, аз като съм прост и не разбирам от тея работи и дори и стойка за телефон на таблото ме дразни
SKODA 105L '78
PUNTO 1.2 MPI ELX '94
FIAT 126p '89
TEMPRA 1.6 i.e.SX '91
GRANDE PUNTO 1.2 '06
Евала за труда на човека който е сътворил това ....нещо... Колегата ми е луд фен на бмв и досега се смяхме тука със сълзи....виждал съм какви ли не издънки...москвич с печка вътре и комин през тавана...бмв с адско много кич...ама като това никога не съм виждал....това си е чудо....истинско чудо...
Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
Искам я.......! :D Майтапа на страна, но като се сметне колко труд е хвърлил в това чудо на hi-tech тунинга и прибави ненормалният му вкус към красивото и модерното, не знам как още някой не е сложил този "шедьовър" в музей.....
FIAT BRAVO SX 1.6 16V '96 ex...
FIAT Doblo Cargo 1.9 JTD
Alfa Romeo 147 1.9 JTD '01 now
Коментар