Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Набожни ли сте?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Набожни ли сте?

Женшен , аз евреин видях в редицата грамадна сал един , виж масони наспорил Господ ...
    FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
    FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

@jenshen73, тук не става дума за религия по рождение, а по убеждение. То и мен сигурно някои ме броят за християнин, ма аз не съм, макар че съм кръстен.

Коментар

jenshen73 написа:
        ...........
        Съжалявам за Извинявам се най учтиво.....В понеделник се сетих за теб. Компа в къщи нещо ме ядоса и със страшна сила забих десния си крак в него. Работи още, корава машина е....ама не мога да разбера що се сетих за теб - заради компа вероятно. Едва ли е било заради шута по него. 2/2/1 - прекалено елементарно. Живота при някой приключва точно толкова безмисленно, колкото им е било и съществуванието!!!

Коментар

Набожен съм до токова до колкото е възможно в наше време.Естествено всички канони не ги спазвам,но си имам убеждението,че има сила там горе!Имам си и иконка в колата.
          FIAT BRAVO 1.6
          FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
          LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Кръстен съм в църква, но определено не съм добър християнин, още по-малко пък вярващ.
            Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
            Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Явор Митев написа:
              jenshen73 написа:
              ...........
              Съжалявам за Извинявам се най учтиво.....В понеделник се сетих за теб. Компа в къщи нещо ме ядоса и със страшна сила забих десния си крак в него. Работи още, корава машина е....ама не мога да разбера що се сетих за теб - заради компа вероятно. Едва ли е било заради шута по него. 2/2/1 - прекалено елементарно. Живота при някой приключва точно толкова безмисленно, колкото им е било и съществуванието!!!
              Зема се включа и аз с един оффтопик: Ако Светлето или някоя от щерките те ядосат нещо - избягвай да се сещаш за мен, щото вземеш да им теглиш един шут и после ще се мразиш цял живот. Яворе, честно да ти кажа - не видях смисъл много в офтопика ти, но ... ти явно виждаш... край на офтопика...
              Steliyan's Life!
              FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

За Каин и Авел знаете ли бе? Предвид, че единия е убил другия... и мъртвия не е имал поколение... то следва, че ние сме поколение на братоубиец. Защо господ е разрешил кофтито ген да се размножава, а праведния е нямал никакъв шанс? Защо Господ Бог мери с различен аршин? Нали уж ни обича всички? Той не е ли любов?
                Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!

Коментар

nikki_sixx написа:
                  За Каин и Авел знаете ли бе? Предвид, че единия е убил другия... и мъртвия не е имал поколение... то следва, че ние сме поколение на братоубиец. Защо господ е разрешил кофтито ген да се размножава, а праведния е нямал никакъв шанс? Защо Господ Бог мери с различен аршин? Нали уж ни обича всички? Той не е ли любов?
                  Ники, ти вярваш в такива приказки ли?Ето това е една от причините, поради които не признавам нито една религия. Основават се на приказки от хиляда и една нощ, коя от коя по-противоречащи се...Исус казва да сме милостиви и да не убиваме, но в библията поне на 10 места се призовава да убиеш брат си, ако се отклони от вярата си. А Книгата на Йов чели ли сте? В която Бог и Сатана разиграват един вид хазарт със съдбата на хиляди хора. Бог оставя дявола да изтреби цялото поколение и цялото семейство на Йов, само и само да докаже на Сатаната, колко му е верен Йов....Християнството е изключително противна и отвратителна религия. Колкото по дълбоко се запознавах с него, толкова повече се отвращавах.Твърдя, че познавам и християнството, и исляма доста добре, и твърдя, че и двете са изключително вредни за хората.А това да си сложиш иконка в колата и да палиш свещ по празник в църквата, няма НИЩО ОБЩО с Християнството.

Коментар

Immortal написа:
                    @Явор Митев: Явка, ти си един неосъзнат "деист".
                    И аз съм същия....И аз като адаша правя, а не бива - човек трябва да проявява постоянство в тези неща. Но явно причината да не се сещаме като нямаме затруднения е че не ни е набито в главите от малки. Така да се каже - не сме имали пример.
                    Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
                    Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                    ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Yavor написа:
                      Immortal написа:
                      @Явор Митев: Явка, ти си един неосъзнат "деист".
                      И аз съм същия....И аз като адаша правя, а не бива - човек трябва да проявява постоянство в тези неща. Но явно причината да не се сещаме като нямаме затруднения е че не ни е набито в главите от малки. Така да се каже - не сме имали пример.
                      Ами и аз така си мисля.След като повечето са родени в тоталитарния режим отхвърлящ църквата е много трудно от малки да сме свикнали с тези неща.
                      FIAT BRAVO 1.6
                      LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Единствената положителна черта на комунизма.

Коментар

Immortal написа:
                          Що?
                          FIAT BRAVO 1.6
                          LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

popara801 написа:
                            Immortal написа:
                            Що?
                            Щото комунизма наложи други икони и относително добре се справяше с унищожаването на една вредна религия. Все пак христовата вяра ни е държала дълги векове на тъмно (спомняш ли си термина "тъмните векове"?) Били са такива не заради режима на тока, а заради инквизицията и измъчването на по-прогресивно мислещите и отказващи да се подчинят на безумните канони "И все пак тя се Върти", повярвай ми - ако не беше християнството да гори хора като Галилео - щяхме вече да си имаме космически кораби "Фиат" и да си пишем за ваканции на Йо, По, Фобос и Деймос или дори да работим на Луната...
                            Steliyan's Life!
                            FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Набожни ли сте

Аз вярвам в небесната сила и провидение, имам и иконка. Обаче понякога ми се иска толкова да съгреша и в един миг забравям всички правила и норми, говоря за сладострастните изкушения и започвам да си търся оправдания....Блазе на безгрешните и праведните
                              Bue

Коментар

Набожни ли сте?

jenshen73 написа:
                                popara801 написа:
                                Immortal написа:
                                Що?
                                Щото комунизма наложи други икони и относително добре се справяше с унищожаването на една вредна религия. Все пак христовата вяра ни е държала дълги векове на тъмно (спомняш ли си термина "тъмните векове"?) Били са такива не заради режима на тока, а заради инквизицията и измъчването на по-прогресивно мислещите и отказващи да се подчинят на безумните канони "И все пак тя се Върти", повярвай ми - ако не беше християнството да гори хора като Галилео - щяхме вече да си имаме космически кораби "Фиат" и да си пишем за ваканции на Йо, По, Фобос и Деймос или дори да работим на Луната...
                                Галилео си е умрял в леглото , друже . А пък Българската Православна Църква си има своята историческа роля .
                                FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
                                FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

Working...
                                X