За мен религията (която и да е тя) е просто още една политическа партия.Библията , Корана и др. са като Закон за движението по пътищата,всеки си го чете както му е удобно.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Набожни ли сте?
Collapse
X
-
M5kov написа:По скоро изпитвам нещо като страхопочитание. Yellow_Flash_Colorz_PDT_36Manowar - Татко
Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко
Коментар
-
nikolovvd написа:Замислям се дали да не мина към правоверните, т.е. исляма. :DКорана дава право мъжа да бие жена си, но при определени условия!
Коментар
-
Не вярвам в религията - въпреки, че почти всяка една религия проповядва доброта и равенство, често хората тълкуват нещата по много различен начин и това води до болка и страдание! Доста войни са се водили заради религия! Естествено замисъла на по интелигентните и образовани хора е бил друг, но са използвали религията за да спечелят подкрепата на вярващите и да ги манипулират! От друга страна аз вярвам в доброто у хората, в надеждата и в състраданието!Punto 2003 / 1.3 MultiJet Engine / 75 HP
Коментар
-
Re: Набожни ли сте?
Румен_Хинчев написа:Ники , за сюнета да ни извикаш , братко Че какъв правоверен ще сиНяма начин да няма начин!
Коментар
-
Явор Митев
Аз съм религиозен егоист.....и си го признавам. Обръщам се към бога само когато съм в трудна ситуация или труден период. Навремето след развода ми, висях по цял ден в катедралата "Александър Невски".Често влизам в църква, за да запаля свещичка, но го правя заради починалите си родители. Не съм атеист, но не съм и дълбоко религиозен до крайна зависимост от църквата.Понякога ми става криво, че се опирам до религията само когато имам нужда. Предполагам някъде и някога ще отговарям за това. Но е факт - съвременниците ми / или поне повечето около мен / са точно същите религиозни егоисти.Вярвам само в едно - има нещо "горе" и със сигурност, прекрачвайки прага, ще се изправим пред неосъзната и невидима сила. Дали ще бъде Бог, дали извънземни, дали някаква друга висша форма на съществуване....незнам. Знам само, че живота след смъртта не угасва просто така. Няма логика............Поздрави на всички !!!
Коментар
-
Явор Митев
Immortal написа:@Явор Митев: Явка, ти си един неосъзнат "деист".
Коментар
-
Явор Митев написа:Immortal написа:@Явор Митев: Явка, ти си един неосъзнат "деист".Явор Митев написа:Аз не отричам нищо. Просто знам, че има нещо, но НЕЗНАМ какво е.....
Коментар
-
Явор Митев
Immortal написа:....................
Коментар
-
Явор Митев написа:Immortal написа:....................
Коментар
-
Явор Митев написа:Immortal написа:@Явор Митев: Явка, ти си един неосъзнат "деист".Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар