ntodorov написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Източването на държавата - мит или реалност
Collapse
X
-
Няма начин да няма начин!
-
Защото т.н. ,, големи винопроизводители ’’ правят т.н. ,, вино ’’ от китайски стафиди с изтекъл срок.Големите вериги също си имат реноме . ( Имею мнения - хер оборишь )FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
-
Immortal написа:ЯКО се кради повсеместно от всички. Не става дума за големи политици, става дума за дребни кметове...Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum
Коментар
-
nikolovvd написа:Immortal написа:Пустеещи земи, извинете, от много време не съм виждал. А пътувам много из цялата страна.
Коментар
-
Да дойдат марсианците! През Ноември месец един от големите бизнесмени бе осъден от Гайдарски (спечели делото) и му взе май и гащите.А преди гащите му взе една клиника, комплекс с гаражи, бензиностанция, ресторант, хотел, няколко деситки тира, халета (складове), кабелна телевизия и яхтата. Кой крив, кой прав, не знам. Това е сухата статистика. А май и един кораб за горива.Няма начин да няма начин!
Коментар
-
nikolovvd написа:Да дойдат марсианците! През Ноември месец един от големите бизнесмени бе осъден от Гайдарски (спечели делото) и му взе май и гащите.А преди гащите му взе една клиника, комплекс с гаражи, бензиностанция, ресторант, хотел, няколко деситки тира, халета (складове), кабелна телевизия и яхтата. Кой крив, кой прав, не знам. Това е сухата статистика. А май и един кораб за горива.FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
Коментар
-
Re: Източването на държавата - мит или реалност
Румен_Хинчев написа:Ало , инженерите !Корабът за горива се нарича танкер Нищо лично , приятелю.:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
Malone написа:Румен_Хинчев написа:Ало , инженерите !Корабът за горива се нарича танкер Нищо лично , приятелюFIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
Коментар
-
Всички тука говорите как държавата краде, идрия бизнес краде, средния бизнес краде,и как видите ли всички източват държавата.Но досега и дума не съм прочел за едни наши по мургави граждани , които не си плащаха тока доскоро, водата също, лекуват се без осигуровки.Крадат и се плодят без мярка и за всяко дете им се плаща от нашите пари, а то не ходи на училище и незнае даже български. Помислете само какво ще ви се случи ако не пуснете детето си на училище?Живеят на гърба на държавата и общо взето са ненаказуеми,защото реално няма какво да им вземат.Но най лошото е че те самите не искат да променят начина си на живот-така им е добре.За мен те са скритата лимонка която след 20-30 години ще изгърми доста яко.HONDA I-VTEC
Коментар
-
Todor_Gagovski написа:Всички тука говорите как държавата краде, идрия бизнес краде, средния бизнес краде,и как видите ли всички източват държавата.Но досега и дума не съм прочел за едни наши по мургави граждани , които не си плащаха тока доскоро, водата също, лекуват се без осигуровки.Крадат и се плодят без мярка и за всяко дете им се плаща от нашите пари, а то не ходи на училище и незнае даже български. Помислете само какво ще ви се случи ако не пуснете детето си на училище?Живеят на гърба на държавата и общо взето са ненаказуеми,защото реално няма какво да им вземат.Но най лошото е че те самите не искат да променят начина си на живот-така им е добре.За мен те са скритата лимонка която след 20-30 години ще изгърми доста яко.PUNTО 1.7 ТД ELX/умря,горкото/
Проблема не е от бобината,а от магарето в кабината!
Коментар
-
Immortal написа:Мой колега и приятел преди няколко месеца напусна работата си и се отдаде изцяло на досегашното си хоби - пчеларството.Alfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
Коментар
-
Румен_Хинчев написа:nicolovvd да уточни за какви горива е плавателният съдНяма начин да няма начин!
Коментар
-
Румен_Хинчев написа:nikolovvd написа:От доста време си мисля да пусна една такава тема, за да провокирам и други мнения по въпроса.От няколко години на българският пазар се напълни с магазини на големи вериги като Метро, Била, Лидъл, Кауфланд и други.Със своята политика да предлагат все повече стоки на все по-ниски цени клиентите са доволни, но българските производители се притискат да им продават продукцията си на смешно ниски цени и дори понякога под себестойността. Реализираната от тях не малка печалба обаче се изнася навън.Същото е и с ЕРП-тата, някой вериги бензиностанции и много други.Вече гледам да пазарувам от малките квартални магазинчета с цел да се стимулира търговията на дребно, която е под сериозен натиск и е докарана на ръба на фалита. По този начин се надявам по-голямата част от парите ми да останат в България и в джоба на частните търговци, които с огромни усилия и въпреки натиска се държат на повърхността.Дали обаче не се заблуждавам или има и други, които изпитват подобни усещания?ОЦЕЛЯВАТ НЕ ПО-СИЛНИТЕ (И/ИЛИ ПО-УМНИТЕ), А НАЙ-ПРИСПОСОБИМИТЕ.
Коментар
-
Todor_Gagovski написа:Всички тука говорите как държавата краде, идрия бизнес краде, средния бизнес краде,и как видите ли всички източват държавата.Но досега и дума не съм прочел за едни наши по мургави граждани , които не си плащаха тока доскоро, водата също, лекуват се без осигуровки.Крадат и се плодят без мярка и за всяко дете им се плаща от нашите пари, а то не ходи на училище и незнае даже български. Помислете само какво ще ви се случи ако не пуснете детето си на училище?Живеят на гърба на държавата и общо взето са ненаказуеми,защото реално няма какво да им вземат.Но най лошото е че те самите не искат да променят начина си на живот-така им е добре.За мен те са скритата лимонка която след 20-30 години ще изгърми доста яко.ОЦЕЛЯВАТ НЕ ПО-СИЛНИТЕ (И/ИЛИ ПО-УМНИТЕ), А НАЙ-ПРИСПОСОБИМИТЕ.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар