Оги, успокой топката! Сините казаха, че това ще е последната от поредните победи на ЦСКА
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Има ли футболни фенове тук? 2
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Humppa
-
Еееее, тва ако не е наглАсено!!! Краси ме е видял, че влизам във форума и е излязъл през задния изход, да не се засечеме!Краси, драсни им едно мейлче на ония глупаци да се стегнат малко, че то вече не е интересно така. Аз не мога да се израдвам на гол сега, само вдигам ръце и ръкопляскам малко, все едно играеме срещу Глиган Грудово. Въпросът вече не е кой ще бие, а с каква разлика ще бием тоя път. Стегни ги малко, моля ти се! Сложете за треньор някой пияница от първата кръчма, че поне повече разбира от футбол, в сравнение с оня, дето няма толкова завършени класове, колкото поредни победи има ЦСКА.
Коментар
-
Оги, не зная ти кой мач си гледал, но мен снощи ми изпратиха тази снимка:И аз вече не зная кой резултат е верен, тоя в сайта на БФС или този от снимката.Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Коментар
-
Stefanaki. Квот кажат от БФС - това ще да е. На очите си не вярвай...Впрочем БФС са цвете за мирисани пред тези от УЕФА. Снощи научих, че федерациите наАлбания и Сърбия били глобени с по 100 000 Евра, но пък за сметка на това са взели много"мъдро" решение да присъдят служебна победа за домакините от Сърбия и ( тука внимавайте )..., но пък за наказание имотнемат 3 точки от досегашния актив в квалификациите. Т.е "наказанието" за сърбите е поощрение за съперницитеим в тази група. Няма значение мотива, знамето на велика албания над Белград и явната провокация на шиптърите...A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:МоооооООООООНТАНААААААаааааааа!!!!!!Krasi1914 написа:и пак "футболните фенове" се изпокриха като....Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Коментар
-
Humppa
Реклама
Collapse
Коментар