Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Има ли футболни фенове тук? 2

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

https://vine.co/v/OmnFVOYMDIJМного подъл тип.
    00' Bravo 105 JTD

Коментар

От тоя линк нищо не се разбира за какво става дума .
      Фиат Панда 1.2 2006година
      Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

коцев написа:
        От тоя линк нищо не се разбира за какво става дума .
        Коцев, май само ти не разбираш от това, дето е показано в линка, но за да поясня - гелосания при спряна игра рита нарочно футболист на Лудогорец.
        FIAT Coupe 2.0 16V бензин/газ

Коментар

Роналдо ми стана още по-антипатичен. Никога не съм го харесвал. Днес още повече.Впрочем реферът ощети Лудогорец снощи и то не веднъж, но превъзходството на Реалне будеше съмнения...И все пак при по-сбита защита и игра ориентирана в стил "паркиране на автобус" дори и при резултат 1-1 Реал трудно би се добрал до втори гол. Чест прави на Лудогорец, че намоменти се опитваше да се надиграва с испанците и точно тогава се получаваше мач. ПС: Страничния ощети и двата отбора. Веднъж, като не зачете гол на Роналдо заради несъществуваща засада и втория случай, когато спряатака на лудите с Върджил Мисиджан на върха и. Главния рефер ощетяваше само Лудогорец - прогресивно в началото на мача и тотално в краят му.
          A17DTС/S
          Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

Колкото пъти се мъчих да го отворя все тая картинка виждам и нищо повече.

Коментар

Реал ако бяха играли на 70%, щяха да ги спукат, според мен. Играха толкова, колкото им е нужно да вземат мача, без да хабят излишни сили. За кво им е да бият с 3:0 или с 12:4, примерно. Трябват им трите точки. Вижте, че като поведоха лудите, после 10 минути не пипнаха топката. За дузпата - на мнение съм, че зависи от съдията. Някои ще я отсъдят, други не. Съприкосновението е факт, вижда се много ясно на камерите. Минев трябваше да бъде изгонен с директен червен картон при първата. Пожалиха го. А съдията не е педигри пал, ами "дис скотиш хомосекшуъл броук да гейм". А Алекси пощуря ли при гола? Сигурно си е вкарал палец в ГЗ и така се е радвал, пред плаката на домуса.

Коментар

По какво си приличат Лески и Реал Мадрид?Трябва да им се свирят по 2 дузпи за да бият

Коментар

Абе къде е Краси? Краси, кажи нещо за Добруджа и Локо Горна? Зае*и ги тия глупаци, дето им използваш шарената емблема за аватар. Миналата седмица се радваха все едно бият Реал Мадрид,, тръгнаха шампиони да стават, ама който си е втори, си е втори завинаги. Даже Бай Ганьо избухна с порция глупости. Смешна история.

Коментар

То винаги щом Батков си отвори голямата уста ,Левски отива в небитието. А Лудогорците дето се изцепиха високомерно че са надиграли Реал ще разберат последствията скоро . :D

Коментар

А Оги , излезнал си от доматите. Я прочети какво съм написал миналата седмица, аз не съм като комунистите от четирибуквието които след всяка победа се мислят за велики.
                      681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!

7:2 ( 1968г. ), когато пресата из Европа пише : "Отбора на народа победи със 7:2 отбора на властта"

Коментар

Е те се мислят, ама с покритие Първи са, водят 5 точки на Левски. Оф, грешка, те Берое са втори, ама аз по инерция рекох Левски, че обикновено те са втори. Не знам... като гледам отборите и кой как играе, и програмата - дали ще се класирате в първата 6-ца или ще се борите да не изпаднете тоя сезон? Щото в следващите 6 мача - така, както в спортала, в статистиката, пише "П П П П П", изведнъж ще стане "З З З З З". Само тия Локо Пд ще ви полегнат щото са ви приятелки, ама после? Мачове с ЦСКА, Берое, Литекс на строежа и гости на Локо Сф и Ботев... Леле, не ми се мисли... Това е цялата горна половина, без ония, дето са заети с Талигата. Аз тях не ги броя вече, щото щом вие ги бихте, значи смятай А сега гледам - Славия също ги разкриха. Та нещата отиват към "ВЗРИВЯВАЙ, СЪБЛИЧАЙ, ЗАКРИВАЙ!"Като изпаднете, нали няма да се сърдиш и пак ще си пишеш с нас във форума?

Коментар

Ще опитам да бъда по-активен отколкото теб след мача с Монтана
                          681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!

7:2 ( 1968г. ), когато пресата из Европа пише : "Отбора на народа победи със 7:2 отбора на властта"

Коментар

Ето защо от Лудогорец трябва да се извинят на Роналдо за глупостите написани по негов адрес.Иначе в Испания тройката е в кърпа вързана от него .Човека а и отбора се смилиха над Лудогорец само и само да не убият мерака на Лудогорец да покажат че са нещо повече от останалите наши отбори. :D

Коментар

И защо толкова мразиш Лудогорец
                              Кърти, чисти, извозва, а понякога прави пастет.

Коментар

Krasi1914 написа:
                                Ще опитам да бъда по-активен отколкото теб след мача с Монтана
                                Поскан салза за лефски. Да се утешим с Тони Стораро и песента му "Отличен 6".http://youtu.be/Mu_XCp7R9_w?t=41s
                                Прикачени файлове

Коментар

Working...
                                X