Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Има ли футболни фенове тук? 2

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

коцев написа:
    Снощния мач на Лудогореца срещу Ливърпул ни показа някои истини ,които ние в България ги не ценим и не спазваме.Първо поздравявам футболистите за играта им . Второ : на мача се получиха две ситуации на които следва да се обърне повече внимание . Първо падането на Марселиньо мисля беше и нашето мнение имаше ли дузпа.Такова падане и даване на дузпа може само в България да стане.Ако това беше в България между български отбори то целия щаб и всички футболисти щяха да понесат съдията като вестник на стърнище и ще го принудят да даде дузпа. Но там никой от нашите не се и опита да реплекира съдията ,защото знае какво го очаква . Така и за дадената дузпа за Ливърпул. Има ли , няма ли съдията така е видял и така свири . Протести никакви ,защото пак всички знаят какво ги очаква. А ако това беше тук в България просто жална му майка на съдията да даде такава дузпа срещу Ладогорец .Лудогорец получи и доста жълти картони които тук му ги спестяват. Те това ми се наби на пръв поглед гледайки мача .И не става дума само за Лудогорец ами и за всички наши отбори. Футболистите не можаха веднаж за винаги да разберат ,че каквото свири съдията то това е и всяко оспорване води до картон и гонене от терена .
    Коцев , мисля , че коментара ти изчерпа мненията по тази тема.
    681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!

7:2 ( 1968г. ), когато пресата из Европа пише : "Отбора на народа победи със 7:2 отбора на властта"

Коментар

Тия глупаци - на Лижерпул агитката - не са никви патриоти, защото нито веднъж не викаха "Англичани юнаци" и нито веднъж не изпяха "God Save The Queen". Освен това - феновете на Манчестър Юнайтед и на Челси, Ман Сити и другите - и те не са никакви патриоти, защото не подкрепяли английския отбор в мача му срещу Луноходците.

Коментар

Моето мнение пък е диаметрално противоположно на това на др. Коцев. Накратко казано:Съдията спести поне 3 картона на Ливърпул през първите 15 мин.За нас единия беше пресилен. Дузпа за нас имаше.Дузпа за тях нямаше.Смятам, че Лудогорец се представи блестящо, въпреки невероятния натиск от съдия, стадион и име на противника. Съдията си получи повода заради пренапрежение в последните минути.Бих казал също, че доста отбори в А група бяха подпирани през годините, но измежду тях така стабилно играещ отбор досега не беше излизал.
        браво 1,6/90 - 09 г.

Коментар

Дузпа за тях нямаше? Ето повторение, оставям да прецениш сам:http://youtu.be/WNVg6NbfzmQ?t=20s

Коментар

Ами всеки има право сам да преценява и двете ситуации.Днеска повтаряха няколко пъти положението при дузпата за Ливърпул и ясно се вижда че вратаря закачи крака на нападателя. Така че спор няма .Щом не са изхвърлили съдията да не свири известно време мачове ,значи се е справил добре.Вината пак трябва да си я видят футболистите на Лудогорец в себе си , защото и връщането на топката към вратаря беше безмислено ,както и от играването от негова страна беше най глупаво.Шапка му свалям за спасените удари през мача ,но за дузпата вината си е негова.Пак казвам, Лудогорец изнесе един прекрасен мач там и заслужава адмирации.Но още не се е отърсил от това да губи спечелени мачове все в последните една -две минути.А колкото до Ливърпул то неговите футболисти снощи не знаеха къде се намират по терена .Някаква сбирщина от играчи не показващи нищо повече от играчите примерно на Марек или Хасково.Ако Лудогорец играе в Англия то той би се намирал в челото на класирането . Сега на първи Октомври ще се види истинското състояние срещу Реал.Е как да няма дузпа след като добре се вижда как вратаря с десния си крак закача десния крак на нападателя.
            Фиат Панда 1.2 2006година
            Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

Спокойно, др. Коцев, още от клипа на Оги го разбрах. Вчера гледах едно повторение 1000 пъти и дузпа не видях. Оставам си на мнението по другите точки и продължавам да смятам, че отборът е уникално явление през последните 15 години. Не ми е ясно само защо на Гришата не му се получи по същия начин.Бих добавил също, че Ливърпул в никакъв случай не беше сбирщина. Просто играха, колкото противника им позволи
              браво 1,6/90 - 09 г.

Коментар

коцев написа:
                Никъде не упреквам футболистите на Лудогорец за играта им .Даже написах че ги поздравявам за играта . Обърнах внимание само на двете ситуации и ако това се беше случило между български отбори нали знаеш какво щеше да стане . Ама там нашите футболисти и дума не обелиха и приеха решенията на съдията . Защо не постъпват и тук така с нашите съдии ??????
                Ще цитираш ли петима футболисти на Лудогорец, които коментират съдийството в български мач?Дори и да е имало инцидентни коментари, не можеш да ги сравняваш с Директивата! Винаги политиката на този клуб е била "Минимум коментари след мача!"
                I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

Ще цитираш ли петима футболисти на Лудогорец, които коментират съдийството в български мач?
                  Ами Минев е първия който трябва да бъде изгонен още след 15-20 минути игра. А и снощи това викане на публиката Българи юнаци навява тъжни мисли гледайки че на терена са Марселиньо,Ешпиньо,Кейсара,вратаря ,Абало, Моци, Мисиджан,Безяк,Ханза, Анисе..... Но това е действителността.

Коментар

Недей сега и ти, де! Ще му станат като на заварчик очите на др. Коцев от гледане на мачове на Лудогорец. Него го разбирам, защото Литекс имаше всички предпоставки да направи същото, но може би точно подпирането му попречи. Лично аз не съм убеден, че Лудогорец го подпират съзнателно. По-скоро е заради разликата в мащабите между тях и другите отбори, както всъщност беше и вчера.
                    браво 1,6/90 - 09 г.

Коментар

Литекс въобще не го броя за отбор и може да се каже че не знам и къде е стадиона в Ловеч. Какъвто ми е Литекс, такъв ми е и ЦСКА и Левски и Лудогорец. :D Всичките са ми еднакво мили . Бих се радвал ако Берое ги зашляви всичките тия грандове и стане Шампион. Тогава Лудогорец отива в небитието.А колкото до Литекс ако Гриша Ганчев беше вложил тия над сто и повече милиона в предприятия както завода за коли ,то целия град щеше да го носи на ръце и да му се прекланя дето го срещне. А сега и той както всички босове ходи с 10 души охрана и ........

Коментар

Абе разправяй ми ги ти... А пък това за Берое направо не го разбрах. Отбор, финансиран по политическа поръчка, подобно на ЦСКА и Левски. Чужденците са колкото и в Лудогорец. Абе вижда се, че Литекс е твоя отбор. Останалото е за другата тема.
                        браво 1,6/90 - 09 г.

Коментар

Егаси и гатанката говорейки за Берое.Държавният ТЕЦ Марица-Изток 2, по заръка на тиквуня ББ, поема издръжката на Берое. Нищо, че има да взема милиони от източената (от ГЕРБ, ДПС и БСП) НЕК....

Коментар

Колко от Вас са запознати с финансирането на Берое? Говорите ей тъй да се намирате на празни приказки.Чужденците били толкова колкото в Лудогорец,пълни глупости . В мача с Лудогорец бяхме с 8 Българи в състава,я виж Л*******ц с колко са били! Преди да пишете , проверете малко информацията си.Аман от хейтъри!!!Редактиран текст.Модераторски екип на fiat-bg.org

Коментар

Дефиницията за "хейтър" е "който изразява омраза в публична форма". В моите мнения такива изказвания няма. В твоето има. Я сега ми кажи, ако обичаш, защо да не сме запознати с финансирането на Берое? Според всички достъпни източници то си е държавно, следователно политически поддържано. Ти да не би да имаш друга информация?
                              браво 1,6/90 - 09 г.

Коментар

коцев написа:
                                Ще цитираш ли петима футболисти на Лудогорец, които коментират съдийството в български мач?
                                Ами Минев е първия който трябва да бъде изгонен още след 15-20 минути игра. А и снощи това викане на публиката Българи юнаци навява тъжни мисли гледайки че на терена са Марселиньо,Ешпиньо,Кейсара,вратаря ,Абало, Моци, Мисиджан,Безяк,Ханза, Анисе..... Но това е действителността.
                                То щото Ливърпул - все англичанин до англичанин...
                                Fiat Punto 1.1-Синята птица
                                Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                                Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Working...
                                X