Понеже сме на вълна дузпи, тази за Ливърпул срещу Тотнъм днес е една от най-комичните в историята (почва на 0:33) http://www.sportal.bg/video.php?video=69431 :D Толкова нелепа даже и за Лудогорец в А група няма кой да свири.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Има ли футболни фенове тук? 2
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Не чух след мача във Варна нито господина от Симитли, нито някой от "футболните фенове" тук да кажат нещо за подаръците на съдията към отборчето с 4 букви.681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!
7:2 ( 1968г. ), когато пресата из Европа пише : "Отбора на народа победи със 7:2 отбора на властта"
Коментар
-
Гледах мача и такъв подарък не се видя.Друго ми направи впечатление. Още от първата минута на мача вратаря на ЦСКА започна да прави такива наивни грешки които до тоя мач не е допускал.Все ми се струва че ЦСКА както са я закъсали за пари един удобен резултат за една по голяма сума би ги удолетворил.А реално погледнато с оглед на играта ЦСКА трябваше да загуби мача.Нито една смислена атака нямаха. И Стойчо да държи на пейката Карачанаков при тая негова форма е просто недоумяващо.Има нещо гнило в цялата тая работа .
Коментар
-
Коцев , аз си тръгнах в 80-та минута , не издържах . Такъв слаб мач не бях гледал скоро. Говорим за дузпата в 22 мин. . дори пилот на прелитащ самолет се е обадил да пита що не е дал играта с ръка.681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!
7:2 ( 1968г. ), когато пресата из Европа пише : "Отбора на народа победи със 7:2 отбора на властта"
Коментар
-
Относно дузпите и не само в тоя мач имам друго мнение. А дали щеше да бъде вкарана ????Най пресния случай е мача на Лудогорец със Стяуа. Така че когато реват и треньори и футболисти че съдията не дал дузпа да имат и това в предвид .Нима преди няколко години съдията като даде две дузпи за Левски и Боримиров пропусна и двете ,като вратаря ги спаси .Можем да говорим за ощетен отбор когато му се отмени гол ,било че уж има засада или нещо друго .
Коментар
-
Krasi1914 написа:Коцев , аз си тръгнах в 80-та минута , не издържах . Такъв слаб мач не бях гледал скоро. Говорим за дузпата в 22 мин. . дори пилот на прелитащ самолет се е обадил да пита що не е дал играта с ръка.
Коментар
-
ogi28b написа:Krasi1914 написа:Коцев , аз си тръгнах в 80-та минута , не издържах . Такъв слаб мач не бях гледал скоро. Говорим за дузпата в 22 мин. . дори пилот на прелитащ самолет се е обадил да пита що не е дал играта с ръка.681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!
Коментар
-
Не съм го казал с цел да те обидя лично. Комунистите 1 си знаят и винаги са прави според тях - те дори не грешат. Същото се отнася за отборчето с 4 букви ... Били играели добре? Какво ? Карти, кючеци ? Или докато дойдат мачовете с по-сериозните отбори... Тогава все съдията, директивите,озоновата дупка и слънцето пречат.681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!
Коментар
-
Снощния мач на Лудогореца срещу Ливърпул ни показа някои истини ,които ние в България ги не ценим и не спазваме.Първо поздравявам футболистите за играта им . Второ : на мача се получиха две ситуации на които следва да се обърне повече внимание . Първо падането на Марселиньо мисля беше и нашето мнение имаше ли дузпа.Такова падане и даване на дузпа може само в България да стане.Ако това беше в България между български отбори то целия щаб и всички футболисти щяха да понесат съдията като вестник на стърнище и ще го принудят да даде дузпа. Но там никой от нашите не се и опита да реплекира съдията ,защото знае какво го очаква . Така и за дадената дузпа за Ливърпул. Има ли , няма ли съдията така е видял и така свири . Протести никакви ,защото пак всички знаят какво ги очаква. А ако това беше тук в България просто жална му майка на съдията да даде такава дузпа срещу Ладогорец .Лудогорец получи и доста жълти картони които тук му ги спестяват. Те това ми се наби на пръв поглед гледайки мача .И не става дума само за Лудогорец ами и за всички наши отбори. Футболистите не можаха веднаж за винаги да разберат ,че каквото свири съдията то това е и всяко оспорване води до картон и гонене от терена .
Коментар
-
Защо бе Коцев толкова негативно Лично на мен играта на Луноходец ми хареса. Изключвам от уравнението няколкото грешки в защита при опит за разиграване, когато има дълбока преса. Иначе момчетата в средата не чистеха панически, а си подаваха и то смислено. Отделно се видяха увладени елементи, които при "Грандовете ни" липсват: Спиране на топката, обработването и, точни пасове. За дузпите мисля, че трябваше да има за нас. Нямаше рамо в рамо, а чисто изблъскване. За дузпата на Пул- първоначално мислех, че няма, но от друга камера се вижда как вратаря го закачи с крак. Все пак се получи приятен за гледане мач. Луноходец са поне с 5 години напред от Левски и ЦСКА.ФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
-
Никъде не упреквам футболистите на Лудогорец за играта им .Даже написах че ги поздравявам за играта . Обърнах внимание само на двете ситуации и ако това се беше случило между български отбори нали знаеш какво щеше да стане . Ама там нашите футболисти и дума не обелиха и приеха решенията на съдията . Защо не постъпват и тук така с нашите съдии ??????
Коментар
-
Humppa
Защото обикновено чернодрешковците се подиграват с труда на момчетата Yellow_Flash_Colorz_PDT_08
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар