Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Има ли футболни фенове тук? 2

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ntodorov написа:
    nikolce написа:
    Хайде честито:Real, Liverpool, Bazel
    Напълно преодолими отбори...Всите и то без изключения. :P ПС: Майтапа на страна, но Ливърпул и Базел са отбори от, които може да се вземе нещичко.Убеден съм, че Лудогорец има всички шансове да се бори за третото място и от там - право в елиминационната фазана Лига Европа.
    Ти сериозно ли!? Базел миналата година без да си дават грам зор опукаха орльовците. Точка срещу Ливърпул!? Хах лудогорец ще са доволни ако изобщо запишат гол в тази група...
    Alfa Romeo 147 1.9JTDm 8v
    ex-Fiat Stilo 1.9JTD
    ex-Fiat Bravo 1.9JTD

Коментар

TopnegoTo написа:
      ntodorov написа:
      nikolce написа:
      Напълно преодолими отбори...Всите и то без изключения. :P ПС: Майтапа на страна, но Ливърпул и Базел са отбори от, които може да се вземе нещичко.Убеден съм, че Лудогорец има всички шансове да се бори за третото място и от там - право в елиминационната фазана Лига Европа.
      Ти сериозно ли!? Базел миналата година без да си дават грам зор опукаха орльовците. Точка срещу Ливърпул!? Хах лудогорец ще са доволни ако изобщо запишат гол в тази група...
      Възможно е. Естествено и трите отбора са класа над Лудите. но с оглед мачовете. Последния гости на Реал. Ако са си изпекли баницата може да излязат с резервите. На Пул в Англия стига лудите физически да изкарат може и равен. А пък ако някой ядоса Балотели а си изкара картон Базел и те продадоха играчи така е възможно.
      ФИАТ- Пътят е само формалност
      ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
      -----------------------------------------------------
      FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)

Коментар

TopnegoTo написа:
        Базел миналата година без да си дават грам зор опукаха орльовците.
        Миналата година останах със съмнението, че самите играчи не искаха да влязат в Шампионска лига, колкото и да му се искаше на ръководството.Може да се страхуваха, че ще бъдат заменени от доказани участници в евро турнирите. Тази година е различно... мисля ръководството показа, че може да поддържа дълга скамейка, а не да подменя целия отбор от раз. В допълнение натрупаха опит и самочувствие в Лига Европа.Ако тази година са трети и продължат за Лига Веропа в елиминациите, защо не догодина да са да кажем втори в груповата фаза на Шампионска лига?ПП: Вече 2 дни колегите румънци не поздравяват
        The box said "Requires Windows 98 or better", so I installed Linux
        Marea SW 2400 JTD CF2 136CV 100KW "HLX-TOUR DE FRANCE"
        Ex: Brava 1.6 ELX 16V 103 hps '98 LPG Atiker + LC Romano

Коментар

TopnegoTo написа:
          ntodorov написа:
          nikolce написа:
          Е, че са преодолими всите отбори няма как да е сериозно, но иначе съм сериозен в помислите си, чеЛудогорец може да се пребори за третото място. Базел ги победи миналата година, но от тогавашнияотбор мнозина + трЕнера им си тръгнаха. Оня пич с арабските корени, който почти сам направи Лудогорец посредствен отбор отдавна е сред...резервите на Челси. Абе имаме си шансове за третото място. Друго класиране ще бъде, като поредното чудо на света, но пък топка е, от женски род е...
          A17DTС/S
          Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

Момчето е от Египет и името му е Салах, Салам или Суджук

Коментар

Kay_ написа:
              Вярно, че така се казваше. :D През зимата го взеха от Челси, а аз докато писах предния си поуст се замислих, дали пък нее преотстъпен това лято на някой друг отбор ??? Големите клубове ( в частност и Челси) го имат този "навик". Купуват си играчи, не ги ползват и ги преотсъпват на...бившия им отбор. Не съм се интересувал сега. Дано не е върнат в Базел...Но си спомням, как този буквално направи разликата м/у двата отбора - тук в София. Неудържим. Играеше на ръба на засадата, струпваше защитниците на лудите около себе си и отваряше пространства за един тъмнокож, който също вкарваше, като на майтап. Класа си бяха. Но пък сега и лудите ВЕЧЕ имат онова самочувствие, което в миналогодишния мач нямаха.
              A17DTС/S

Коментар

ntodorov написа:
                Kay_ написа:
                Вярно, че така се казваше. :D През зимата го взеха от Челси, а аз докато писах предния си поуст се замислих, дали пък нее преотстъпен това лято на някой друг отбор ??? Големите клубове ( в частност и Челси) го имат този "навик". Купуват си играчи, не ги ползват и ги преотсъпват на...бившия им отбор. Не съм се интересувал сега. Дано не е върнат в Базел...Но си спомням, как този буквално направи разликата м/у двата отбора - тук в София. Неудържим. Играеше на ръба на засадата, струпваше защитниците на лудите около себе си и отваряше пространства за един тъмнокож, който също вкарваше, като на майтап. Класа си бяха. Но пък сега и лудите ВЕЧЕ имат онова самочувствие, което в миналогодишния мач нямаха.
                Така беше. А смятай Роналдо какво ще прави със защитата

Коментар

Kay_ написа:
                  ntodorov написа:
                  Kay_ написа:
                  Така беше. А смятай Роналдо какво ще прави със защитата
                  На една кука ще я плете. :D
                  A17DTС/S

Коментар

Не забравяйте, че и с 4 точки могат да излязат от групата в ЛЕ.Ливърпул имат едно на ум за БГ отбори, нали са абонати на ЦСКА

Коментар

За можене - могат и с 2 да излязат А на тъпия петел трябва само да му рендосат глезените по български, по Гошо Марковски, и е**м ти и Роналдото дето е. И оня дето струва 50 км магистрала - също. И сега ще почнат да ни наливат в празните глави как всички трябва да подкепяме българите и видиш ли да си купим билетчета от 40-50 лева, за да гледаме Роналдо, щото сме българи и Лудогоррец са българи... Ми да си доведат 50 000 човека от Разград и да си напълнят стадиона, и да си ги подкрепят А те ходят некви льольовци, дето стъпват веднъж на 6 години на мач, иначе са левскари или цесекари, ама някой им промил мозъка и айде на мач на LUDOGORETS RAZGRSD. Срамна история. Що не идат 40000 от Олимпиакос на мач на ПАОК да ги подкрепят, щото били гърци, видиш ли...=== Ай да не пиша наново, ще се редактирам... Ама нема оправия в тоя нашия футбол. Трябва да се почне от съдиите. Да се учат от деца по Германия и Англия и там другите по-силни първенства, и после цял живот да са професионални съдии, нищо друго да не правят. Трима съдии стоят и никой не видя, че нарушението за дузпата срещу Черно Море започва около 2 метра преди наказателното поле и по правилник е напълно задължително да се отсъди точно там, на това място, а не 8 метра по-късно. Ама така де, нали имаме ьобилейче, требе да спасяваме сезона по някъв начин. Ама и тоя от Черно Море е за бой. Остави го да си тича напред, он е некадърник, все пак играе в Левски, и щеше да прати топката на Халите. Той ако може това положение да го отиграе, нема да е в Левски. Браво, Николери, дано да си останеш доживот при тия и да си празнувате всяка година ьобилей.

Коментар

Оги, не се ядосвай. Аз когато играят Лудите или ЦСКА ми е все тая кой ще бие. Левскито пък са бездарни, че да се ядосвам-демек минах 15 годишна възраст отдавна Абе с две думи не си заслужава да си хабиш нервите за думите на тия дето папат пари и тяхната агитация.Аз сега искам да отида на 1окт на мач, понеже от 96 съм фен на Реал и на дали ще имам по-добра възможност да отида на техен мач.

Коментар

ogi28b написа:
                          Трима съдии стоят и никой не видя, че нарушението за дузпата срещу Черно Море започва около 2 метра преди наказателното поле и по правилник е напълно задължително да се отсъди точно там, на това място, а не 8 метра по-късно.
                          Не искам да съм адвокат на Левски, но от още от миналата година е промяната в правилника, а именно че се гледа къде завършва нарушението, а не къде започва. И коментаторите на световното също го дъвкаха това.http://www.fifa.com/mm/document/worl...8/law12-en.pdf На стр. 114: "If a defender starts holding an attacker outside the penalty area and continues holding him inside the penalty area, the referee must award a penalty kick." Аз си го превеждам по следния начин (ако някой се съмнява в познанията ми по английски - да го научи и да си го преведе по-добре ): "Ако защитник започне задържане на нападател извън наказателното поле, и продължи да го държи в наказателното поле, реферът трябва да отсъди дузпа" Ето един друг хубав пример за нарушение започващо извън наказателното поле, но е отсъдена дузпа:http://cl.sportal.bg/news/duzpa-sres...mlПускам и втори линк със ситуацията, защото при мен не се отваря видеото от първия:http://btvnews.bg/article/champions-...rsa-video.html
                          Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
                          ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Както и да е, на сините им четитя победа тим наскосираковка. Т.е. играе се до победен гол на сините (ако може и дузпа).@ОгиБях се самоотлъчил малко от родния футбол като ТВ-запалянко. От стадионите съм се самоотлъчил още по отдавна, защото основната маса фенове са, хъм, да не използвам епитети, но... ъ.... вие ги знаете, нали... От миналата година, с новият си формат, първенството е интересно и го следя. Тази година пак. Съжалявам за ранното отпадане на отборите ни от ЛЕ, освен това много се радвам за лудите и тяхното влизане в ШЛ. Най-вероятно ще се опитам да купя 2 билета за да заведа жената на домакинството на Ливърпул. Ходи ми се на мач от ШЛ.

Коментар

То в наказателното дори няма задържане! Оня го хваща през рамо и го пуска, преди тоя да е влязъл изобщо в полето. То си се вижда на повторенията. Това имам предвид. Че нарушението изцяло започва и завършва извън наказателното поле, но понеже тичат по-бързичко, има една таква заблуда кое къде и кога се случва.
                              Прикачени файлове

Коментар

dikanio написа:
                                ogi28b написа:
                                Трима съдии стоят и никой не видя, че нарушението за дузпата срещу Черно Море започва около 2 метра преди наказателното поле и по правилник е напълно задължително да се отсъди точно там, на това място, а не 8 метра по-късно.
                                Не искам да съм адвокат на Левски, но от още от миналата година е промяната в правилника, а именно че се гледа къде завършва нарушението, а не къде започва. И коментаторите на световното също го дъвкаха това.http://www.fifa.com/mm/document/worl...8/law12-en.pdf На стр. 114: "If a defender starts holding an attacker outside the penalty area and continues holding him inside the penalty area, the referee must award a penalty kick." Аз си го превеждам по следния начин (ако някой се съмнява в познанията ми по английски - да го научи и да си го преведе по-добре ): "Ако защитник започне задържане на нападател извън наказателното поле, и продължи да го държи в наказателното поле, реферът трябва да отсъди дузпа" Ето един друг хубав пример за нарушение започващо извън наказателното поле, но е отсъдена дузпа:http://cl.sportal.bg/news/duzpa-sres...mlПускам и втори линк със ситуацията, защото при мен не се отваря видеото от първия:http://btvnews.bg/article/champions-...rsa-video.html
                                681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!

7:2 ( 1968г. ), когато пресата из Европа пише : "Отбора на народа победи със 7:2 отбора на властта"

Коментар

Working...
                                X