ntodorov написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Има ли футболни фенове тук? 2
Collapse
Заключена тема
X
X
-
TopnegoTo написа:ntodorov написа:nikolce написа:Хайде честито:Real, Liverpool, BazelФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
-
TopnegoTo написа:Базел миналата година без да си дават грам зор опукаха орльовците.
Коментар
-
TopnegoTo написа:ntodorov написа:nikolce написа:Хайде честито:Real, Liverpool, BazelA17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
Kay_ написа:Момчето е от Египет и името му е Салах, Салам или СуджукA17DTС/S
Коментар
-
ntodorov написа:Kay_ написа:Момчето е от Египет и името му е Салах, Салам или СуджукФИАТ- Пътят е само формалност
Коментар
-
Kay_ написа:ntodorov написа:Kay_ написа:Момчето е от Египет и името му е Салах, Салам или СуджукA17DTС/S
Коментар
-
Humppa
Не забравяйте, че и с 4 точки могат да излязат от групата в ЛЕ.Ливърпул имат едно на ум за БГ отбори, нали са абонати на ЦСКА
Коментар
-
За можене - могат и с 2 да излязат А на тъпия петел трябва само да му рендосат глезените по български, по Гошо Марковски, и е**м ти и Роналдото дето е. И оня дето струва 50 км магистрала - също. И сега ще почнат да ни наливат в празните глави как всички трябва да подкепяме българите и видиш ли да си купим билетчета от 40-50 лева, за да гледаме Роналдо, щото сме българи и Лудогоррец са българи... Ми да си доведат 50 000 човека от Разград и да си напълнят стадиона, и да си ги подкрепят А те ходят некви льольовци, дето стъпват веднъж на 6 години на мач, иначе са левскари или цесекари, ама някой им промил мозъка и айде на мач на LUDOGORETS RAZGRSD. Срамна история. Що не идат 40000 от Олимпиакос на мач на ПАОК да ги подкрепят, щото били гърци, видиш ли...=== Ай да не пиша наново, ще се редактирам... Ама нема оправия в тоя нашия футбол. Трябва да се почне от съдиите. Да се учат от деца по Германия и Англия и там другите по-силни първенства, и после цял живот да са професионални съдии, нищо друго да не правят. Трима съдии стоят и никой не видя, че нарушението за дузпата срещу Черно Море започва около 2 метра преди наказателното поле и по правилник е напълно задължително да се отсъди точно там, на това място, а не 8 метра по-късно. Ама така де, нали имаме ьобилейче, требе да спасяваме сезона по някъв начин. Ама и тоя от Черно Море е за бой. Остави го да си тича напред, он е некадърник, все пак играе в Левски, и щеше да прати топката на Халите. Той ако може това положение да го отиграе, нема да е в Левски. Браво, Николери, дано да си останеш доживот при тия и да си празнувате всяка година ьобилей.
Коментар
-
Оги, не се ядосвай. Аз когато играят Лудите или ЦСКА ми е все тая кой ще бие. Левскито пък са бездарни, че да се ядосвам-демек минах 15 годишна възраст отдавна Абе с две думи не си заслужава да си хабиш нервите за думите на тия дето папат пари и тяхната агитация.Аз сега искам да отида на 1окт на мач, понеже от 96 съм фен на Реал и на дали ще имам по-добра възможност да отида на техен мач.ФИАТ- Пътят е само формалност
Коментар
-
ogi28b написа:Трима съдии стоят и никой не видя, че нарушението за дузпата срещу Черно Море започва около 2 метра преди наказателното поле и по правилник е напълно задължително да се отсъди точно там, на това място, а не 8 метра по-късно.
Коментар
-
Humppa
Както и да е, на сините им четитя победа тим наскосираковка. Т.е. играе се до победен гол на сините (ако може и дузпа).@ОгиБях се самоотлъчил малко от родния футбол като ТВ-запалянко. От стадионите съм се самоотлъчил още по отдавна, защото основната маса фенове са, хъм, да не използвам епитети, но... ъ.... вие ги знаете, нали... От миналата година, с новият си формат, първенството е интересно и го следя. Тази година пак. Съжалявам за ранното отпадане на отборите ни от ЛЕ, освен това много се радвам за лудите и тяхното влизане в ШЛ. Най-вероятно ще се опитам да купя 2 билета за да заведа жената на домакинството на Ливърпул. Ходи ми се на мач от ШЛ.
Коментар
-
То в наказателното дори няма задържане! Оня го хваща през рамо и го пуска, преди тоя да е влязъл изобщо в полето. То си се вижда на повторенията. Това имам предвид. Че нарушението изцяло започва и завършва извън наказателното поле, но понеже тичат по-бързичко, има една таква заблуда кое къде и кога се случва.
Коментар
-
dikanio написа:ogi28b написа:Трима съдии стоят и никой не видя, че нарушението за дузпата срещу Черно Море започва около 2 метра преди наказателното поле и по правилник е напълно задължително да се отсъди точно там, на това място, а не 8 метра по-късно.681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!
7:2 ( 1968г. ), когато пресата из Европа пише : "Отбора на народа победи със 7:2 отбора на властта"
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар