Браво на Крейзифорест!!! п.п. Ах този Сокачев, педе... че ньедно, уволнете го!!!!!!!!!!!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Има ли футболни фенове тук? 2
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Наистина страхотен мач. Бяхме станали да си ходим, и вкараха . В сектора на румънците имаше цяла агитка тролове от ЦСКА. Аз бях зад оградата срещу тях. Тия не спряха да хулят. По едно време румънците ги учеха на техните песни . Както и да е, кой последен се смее...Не съм фен на никой, просто покрай един приятел от Разград вече втори път ходя на мач на Лудогорец, и тъпо е така. От една държава сме в крайна сметка.
Коментар
-
Humppa
Лудогорците колко класни вратари имат??? И все дузпаджий Честито на лудогорците и на всички футболни фенове, най-вече на Домуса.Радвам се че власите, който като типични власи се удавиха на края на дунава Дано имат късмет и в жребия!
Коментар
-
Браво на лудогорци. Страхотен мач, страхотна драма, страхотен Сокачев. :P Със сигурност Домусчиев трябва да е доволен. Вече. Иначе и аз откачих след гола на Вандерсон.Извадих акъла на семейството си три пъти снощи. Първо, когато Вандерсон вкара в 90’, втория път, когато Моци спаси първата дузпа и третия път, когато пак Моци вкара Лудогорец сред най-богатите в Юръпа. Впрочем - снощи беше вечерта на румънците. Не само заради Моци, агитката на Стяуа и отборът на Стяуа. Страхотно впечатление ми направи един добре познат за мен бивш футболист на Литекс и ЦСКА - Еуг(ж)ен Трика. По-българин дори и от всички ония "аремейци" предпочели да поддържат чуждоземния отбор.ПС: Не съм привърженик на Лудогорец. Дори напротив, но когато играе Български отбор няма сила или омраза, която да ме настани в "лагера" наиностранците. Недоумявам...A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
Не съм запалянко, но вчера докато си пушех вечерта чух неистови крясъки и викове и се сетих че има мач, пуснах го и към 1 часа се питах кога за последно гледах такъв мач? А вие?Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Humppa
Къса, къса, колко да е къса клечката... група В1. Реал Мадрид2. Базел3. Ливърпул4. ЛудогорецШансът Базел или Ливърпул да са на последното място е 60 %
Коментар
-
nikolce написа:Хайде честито:Real, Liverpool, BazelA17DTС/S
Коментар
-
Humppa
ntodorov написа:nikolce написа:Хайде честито:Real, Liverpool, Bazel
Коментар
-
http://www.dailymotion.com/video/x24...art=4...Ето как и независим руски человек е коментирал мача между Лудогорец и Стяуа снощи.Алекси Сокачев естествено е на една кола разстояние пред този...http://www.dailymotion.com/video/x24...-est-fou_sportA17DTС/S
Коментар
-
Humppa
Групи на смъртта. 2 брояГрупа Б: Реал, Базел, Ливърпул, ЛудогорецГрупа Е; Байерн М, Ман Сити, ЦСКА М, РомаFORZA ROMA, FORZA CRAZYFOREST
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар