Krasi1914 написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Има ли футболни фенове тук? 2
Collapse
Заключена тема
X
X
-
-
Krasi1914 написа:гледах само Дзимбру,
Коментар
-
Колеги ,нека тона с който обсъждаме футболните проблеми бъде нормален и приятелски.Цесекар съм но това не значи че не уважавам и другите отбори.Това че миналото първенство победихме 4 пъти Левски не бива да се взема от нас цесекарите като голямо геройство и от левскарите за голяма трагедия.Все пак вчерашния мач не бе толкова лош за ЦСКА като отбор събрал се в последните 20 дни.Колкото можаха играха .Сега също могат да паднат от Левски ,може и равен да е мача а може и да победят . Топка е . Каквато ми е облагата на мене ,че миналата година победиха Левски четири пъти, то такава е и на привържениците на Левски че загубиха .Футболистите се гушат с хилядарки а ние се чудим как да свържем двата края.За това нека спора който водим тук да е добронамерен и приятелски.
Коментар
-
коцев написа:Колеги ,нека тона с който обсъждаме футболните проблеми бъде нормален и приятелски.Цесекар съм но това не значи че не уважавам и другите отбори.Това че миналото първенство победихме 4 пъти Левски не бива да се взема от нас цесекарите като голямо геройство и от левскарите за голяма трагедия.Все пак вчерашния мач не бе толкова лош за ЦСКА като отбор събрал се в последните 20 дни.Колкото можаха играха .Сега също могат да паднат от Левски ,може и равен да е мача а може и да победят . Топка е . Каквато ми е облагата на мене ,че миналата година победиха Левски четири пъти, то такава е и на привържениците на Левски че загубиха .Футболистите се гушат с хилядарки а ние се чудим как да свържем двата края.За това нека спора който водим тук да е добронамерен и приятелски.
Коментар
-
bobi111 написа:Бира с вафла върви ли се питам аз?Много слаб отбор на ЦСКА!
Коментар
-
nai7 написа:bobi111 написа:Бира с вафла върви ли се питам аз?Много слаб отбор на ЦСКА!
Коментар
-
bobi111 написа:nai7 написа:bobi111 написа:Бира с вафла върви ли се питам аз?Много слаб отбор на ЦСКА!
Коментар
-
Humppa
-
Humppa написа:Сините играят с 2-ма повече, защото за ЦСКА в игра е рендето Борис ГалчевAктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар