Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Има ли футболни фенове тук? 2

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Krasi1914 написа:
    Дзимбру.....
    Ти виж сложи в неделя кафевите гащи поне да не си личи като се насереш че много се насирахте миналата година.Добре че вие не играхте инак тогава нямаше още година да пишеш във темата.Поне не паднаха както УеФски само го може.Може и памперс да си сложиш че сигорно на женати и е писнало да пере насрани гащи.Аааа ти мача УеФски-Локо.Пд гледа ли го?

Коментар

гледах само Дзимбру,
      681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!

7:2 ( 1968г. ), когато пресата из Европа пише : "Отбора на народа победи със 7:2 отбора на властта"

Коментар

Krasi1914 написа:
        гледах само Дзимбру,
        И като гледа кво видя?Гледай хубаво щото рогатите скоро у европа няма да играят.ти като гледа видя ли как ЦСКА не загубиха за сметка на бай Ганьовския отбор.Радвай се малка душицо защото освен това поводи за радост няма да имаш. Ти на ЦСКА ли си присмиваш олеее ти за последния евро подвиг на рогатите чувал ли си?Как беше Иртиш за 180 мин "супер" отбора не успя да вкара гол на 375я отбор в класирането на ФИФА.375я.Сега се смей красииии 1914Отново т. 1.2Модераторски екип на fiat-bg.org

Коментар

Колеги ,нека тона с който обсъждаме футболните проблеми бъде нормален и приятелски.Цесекар съм но това не значи че не уважавам и другите отбори.Това че миналото първенство победихме 4 пъти Левски не бива да се взема от нас цесекарите като голямо геройство и от левскарите за голяма трагедия.Все пак вчерашния мач не бе толкова лош за ЦСКА като отбор събрал се в последните 20 дни.Колкото можаха играха .Сега също могат да паднат от Левски ,може и равен да е мача а може и да победят . Топка е . Каквато ми е облагата на мене ,че миналата година победиха Левски четири пъти, то такава е и на привържениците на Левски че загубиха .Футболистите се гушат с хилядарки а ние се чудим как да свържем двата края.За това нека спора който водим тук да е добронамерен и приятелски.
          Фиат Панда 1.2 2006година
          Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

коцев написа:
            Колеги ,нека тона с който обсъждаме футболните проблеми бъде нормален и приятелски.Цесекар съм но това не значи че не уважавам и другите отбори.Това че миналото първенство победихме 4 пъти Левски не бива да се взема от нас цесекарите като голямо геройство и от левскарите за голяма трагедия.Все пак вчерашния мач не бе толкова лош за ЦСКА като отбор събрал се в последните 20 дни.Колкото можаха играха .Сега също могат да паднат от Левски ,може и равен да е мача а може и да победят . Топка е . Каквато ми е облагата на мене ,че миналата година победиха Левски четири пъти, то такава е и на привържениците на Левски че загубиха .Футболистите се гушат с хилядарки а ние се чудим как да свържем двата края.За това нека спора който водим тук да е добронамерен и приятелски.
            Аз нямам лоши помисли към този индивид той си е наказан достатъчно.Забавлявам се с него даже,то тук все сериозно ора има малко хумор не вреди.Ама 4 пъти ли ги биха? Бях забравил.Ама верно че ги бихме четери пъти един след друг май беше?Другарю Коцев наистина ли 4 пъти ги отупах ме?Хахаха.

Коментар

Бира с вафла върви ли се питам аз?Много слаб отбор на ЦСКА!
              Прикачени файлове

Коментар

Особено върви бирата ако е сервирана в Симитли.
                681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!

7:2 ( 1968г. ), когато пресата из Европа пише : "Отбора на народа победи със 7:2 отбора на властта"

Коментар

bobi111 написа:
                  Особено ако е сервирана от онези сервитьорчета как им беше името се питам аз?Че нещо много изчанчено беше.Скори,трактористи.тук пере там пере.Да не забравите да сложите кафевите гащи момчета че последните 4 мача много прах за пране замина.Зимбру е ясен ами вие кога ще се похвалите че ни бихте,аааа забравих то последните 4 пъти не стана май.Хахаха 4 пъти подред бой,олеее цели 4.За тези 4 мача колко гола ни вкарахте че забравих беее нещи паметта изневерява.И друго да попитам че не се сещам на кое място бяхте предния шампионат?

Коментар

Като не можем да се гордеем с успехи, се радваме на чуждите неуспехи.Типично по нашенски...а, че футболът ни роден загива - майната му.
                    A17DTС/S
                    Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

nai7 написа:
                      bobi111 написа:
                      Особено ако е сервирана от онези сервитьорчета как им беше името се питам аз?Че нещо много изчанчено беше.Скори,трактористи.тук пере там пере.Да не забравите да сложите кафевите гащи момчета че последните 4 мача много прах за пране замина.Зимбру е ясен ами вие кога ще се похвалите че ни бихте,аааа забравих то последните 4 пъти не стана май.Хахаха 4 пъти подред бой,олеее цели 4.За тези 4 мача колко гола ни вкарахте че забравих беее нещи паметта изневерява.И друго да попитам че не се сещам на кое място бяхте предния шампионат?
                      Много трудно ще ни биете с Гонзо, най-много до хикс да стигнете, ама едва ли! Ние завършихме пети , а вие втори благодарение на Левски, не благодарихте и сега страдате. Хубаво е също, че допълвате колекцията си от загуби на отбори, който са със звучни запомнящи се имена!

Коментар

bobi111 написа:
                        nai7 написа:
                        bobi111 написа:
                        Много трудно ще ни биете с Гонзо, най-много до хикс да стигнете, ама едва ли! Ние завършихме пети , а вие втори благодарение на Левски, не благодарихте и сега страдате. Хубаво е също, че допълвате колекцията си от загуби на отбори, който са със звучни запомнящи се имена!
                        Иртиш,Тампере,Батееееее.Колкото вашите запомнящи се нема.Срещу Иртиш УеФски чупи тъпомера да не можеш да вкараш гол за 180 мин.забелижи 375 отбор.Кой е жалкия във тази ситуация,ние поне не загубихме.не забравяй и това последните четери мача срещу ЦСКА загубени.безценно,да видиш родата на кравата Милка да са толкова жалки е радост за очите.Всеки един отбор без значение от коя държава е бие ли УеФски е страхотно,невероятно бих казал.

Коментар

Няма какво да се дъфкате тука . Срам от 3 отбора и нито един

Коментар

Krasi1914 написа:
                            Особено върви бирата ако е сервирана в Симитли.
                            Красииии кафевите гащури напълни ли ги 2 пъти.

Коментар

Сините играят с 2-ма повече, защото за ЦСКА в игра е рендето Борис Галчев

Коментар

Humppa написа:
                                Сините играят с 2-ма повече, защото за ЦСКА в игра е рендето Борис Галчев
                                Това няма никакво значение, защото обора на народите е по-слаб от всички тимове в Молдова
                                Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.

Коментар

Working...
                                X