Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Има ли футболни фенове тук? 2

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Само Лески е отпадал от отбор от втора дивизия
    Преди сблъсъците Ботев Пд - Санкт Пьолтен в историята на участието ни в евротурнирите има три случая, в които родни тимове са се изправяли срещу втородивизионни съперници. На два пъти това е Левски, веднъж -Литекс. Сините влизат в аналите и като единствените отпаднали, пише........
    Довечера няма да се изненадам, ако Тройчо се оака.......

Коментар

Humppa написа:
      Само Лески е отпадал от отбор от втора дивизия
      Преди сблъсъците Ботев Пд - Санкт Пьолтен в историята на участието ни в евротурнирите има три случая, в които родни тимове са се изправяли срещу втородивизионни съперници. На два пъти това е Левски, веднъж -Литекс. Сините влизат в аналите и като единствените отпаднали, пише........
      Довечера няма да се изненадам, ако Тройчо се оака.......
      Е. Зимбру си е ВЕЧЕ класа за стандартите на БГ отборите ни. Стойчо ще има достатъчно извинителни причини, ако ЦСКА отпадне. :P ПС: Стойчо явно е забравил, че като футболист ЦСКА биеше Ливърпул, Нотингам, Реал Сосиедат, Монако...Сега му е по- лесно да се сърди на журналистите заради критиките към играта на отбора му.
      A17DTС/S
      Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

Сега градим отбор от нищото...Миналата година градихме отбор от нищото...Явно догодина ще градим отбор от нищото...Тройчоле, никой вече не ти вярва на лакърдиите...

Коментар

Мачът Зимбру - ЦСКА, който се предава по Диема все едно съм го снимал аз с GSM NOKIA с фенерче."Умопомрачително - професионално" предаван мач...
          A17DTС/S

Коментар

ntodorov написа:
            Мачът Зимбру - ЦСКА, който се предава по Диема все едно съм го снимал аз с GSM NOKIA с фенерче."Умопомрачително - професионално" предаван мач...
            На мен ми предадоха, че и футбола показван от двата отбора е "умопомрачително - професионален".
            Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.

Коментар

Тцтцтц, е може ли отбори като Мура, Зимбру, Иртиш, Тампере и тем подобни, където преди не съм ги чувал- да се подиграват с нас. Толкова сме го окъсали.? А ЦСКА миналата година амбиции за Шампиони имаха и точеха зъби за ШЛ.
              ФИАТ- Пътят е само формалност
              ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
              -----------------------------------------------------
              FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)

Коментар

Kay_ написа:
                Тцтцтц, е може ли отбори като Мура, Зимбру, Иртиш, Тампере и тем подобни, където преди не съм ги чувал- да се подиграват с нас. Толкова сме го окъсали.? А ЦСКА миналата година амбиции за Шампиони имаха и точеха зъби за ШЛ.
                Ми и Литекс падат в момента 1:0... Само Ботев в криза май ще продължи до следващия кръг... Мислех да се подигравам на чорбарите, ама то и наш’те криваци са същите, че и по-зле... Жалка картинка.
                Alfa Romeo 147 1.9JTDm 8v
                ex-Fiat Stilo 1.9JTD
                ex-Fiat Bravo 1.9JTD

Коментар

Stefanaki написа:
                  ntodorov написа:
                  На мен ми предадоха, че и футбола показван от двата отбора е "умопомрачително - професионален".
                  Ня’ам думи. От позицията на 4-те камери, по-скоро се гледаше публиката отколкото това, което се случва на терена. Камерите бяха на ниво футболен ташак ( дано ме разбираш). Имах чувството, че сънувам. Някаква феерия между сън и фантазия......Само ще напиша, че както гледах последните минути на този "вълнуващ" мач изведнъж видях...копчалъка на тръгващ си отстадиона молдовец... Нито операторите, нито режисьорите ( ако е имало такива ), нито пък футбалерите на терена бяха вчас. Връх на тортата беше един неадекватен молдовец, който "нахлу" на терена, обиколи го и спокойно си излезе от игрището.Никой не беше против и никой не му попречи...Мач-ташак. Срааам.
                  A17DTС/S

Коментар

TopnegoTo написа:
                    Kay_ написа:
                    Ми и Литекс падат в момента 1:0... Само Ботев в криза май ще продължи до следващия кръг... Мислех да се подигравам на чорбарите, ама то и наш’те криваци са същите, че и по-зле... Жалка картинка.
                    Ние сме същите. С това Валери х 2 отпред... нямам думи. В първия кръг Локо-то направиха една атака и ние бяхме ужас-никой не знаеше какво се случва. Само на Батков и на Томов им е добре.

Коментар

И Ботев спука гума.
                      Фиат Панда 1.2 2006година
                      Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

Май е време футбола в България да се забрани със закон...
                        Alfa Romeo 147 1.9JTDm 8v
                        ex-Fiat Stilo 1.9JTD
                        ex-Fiat Bravo 1.9JTD

Коментар

Що говорите като не разбирате?!? Всичко е с ясна цел: сега отборите ще си мислят само за вътрешния шампионат и ще се съсредоточат напълно върху него. Няма да се занимават да мислят и за разни евротурни, лиги европи, шампионски талиги и други подобни. Играй си тука А група, честна игра истински фудбул и това е. А ония глупаци нека се мъчат там по Европата.

Коментар

Така е Оги...какви хубави два турнира си имаме. За кво само да се морят по самолети напред назад.

Коментар

Тотална излагация

Коментар

Дзимбру.....
                                681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!

7:2 ( 1968г. ), когато пресата из Европа пише : "Отбора на народа победи със 7:2 отбора на властта"

Коментар

Working...
                                X