Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Има ли футболни фенове тук? 2

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ntodorov написа:
    От дете съм си за Германците. Само веднъж не ги поддържах на световни финали и...ги бихме.Иначе победиха Португалия с такава лежерна игра, че оставам с убеждението, че едва на финала ще им се наложи...да се изпотят. :P ПС: И все пак - Германия има афинитет да губи ...най-важните си мачове.
    И никога да не печели вторият си мач в групите. :D
    Alfa Romeo 147 1.9JTDm 8v
    ex-Fiat Stilo 1.9JTD
    ex-Fiat Bravo 1.9JTD

Коментар

Kay_ написа:
      Чиро Имобиле е поне 5 пъти по-добър от Балотелито. Стана реализатор в Италия при условие, че играе в Торино. Балотели 10гола 7 от дузпи.
      Серия А е толкова изпаднала, че там и Спас Делев може да е поне в топ 3 на голмайсторите :D Признавам, че не съм го гледал, но дано все пак си прав за Имобиле и наистина е толкова добър (предполагам има защо да е купен от Дортмунд, отбор играещ изключително атакуващо), защото изглежда ще е титуляр срещу Уругвай http://worldcup.sportal.bg/news/Revo...Rika.1694.html Кариерата на Балотели вече върви надолу, очертава се да е нещо като италианския Божинов - млад и талантлив, но изключително куха лейка.
      Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
      ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Италия заедно с Англия (и Испания). По-късно ще ги последва и Гърция.
        Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.

Коментар

Е то от Гърция едва ли някой е очаквал друго. Тия са толкова зле, как въобще са се класирали. Чудя се защо повечето българи са срещу Италия, сега ще трябва да гледаме тия касапи и дървари Уругвай, ама поне няма да е задълго - просто не виждам как ще минат през Колумбия.
          ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Италия (за пореден път) не впечатли. На мен ми е все тая кой ще продължи от групи C и D. Според мен тези отбори няма да имат шансове на 1/4 - финалите.Аржентина си взе двата мача без да се напряга. Немците и те се опитаха така да направят във втория, но не се получи. Холандия и Франция изпъкват, но до къде ще им стигнат силите?П.П.: Който е любител на залозите може да се пробва с равенство на САЩ-Германия. И от двата отбора намекнаха вече за нещо такова. В Германия си припомнят световното през 1982 г., където в третата среща в групата точно 1-0 за Германия срещу Австрия класира и двата отбора за сметка на Алжир и Чили.
            Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.

Коментар

[quote="dikanio" Кариерата на Балотели вече върви надолу, очертава се да е нещо като италианския Божинов - млад и талантлив, но изключително куха лейка.[/quote]Абсолютно! Венгер може да направи нещо с него, ама надали...
              Fiat Punto 1.1-Синята птица
              Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
              Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

dikanio написа:
                Чудя се защо повечето българи са срещу Италия, сега ще трябва да гледаме тия касапи и дървари Уругвай, ама поне няма да е задълго - просто не виждам как ще минат през Колумбия.
                А де!Аз си ги подкрепях до последната секунда. Все се надявах по традиция да изравнят в 89-тата минута и да продължат...ама... донесоха ми само скръб (и силна буря!).

Коментар

Майсторски залог :D - както се вижда времето е малко след 30-та минута на първите полувремена на двата мача, при резултат Гърция - Кот д’Ивоар 0:0, а Япония губеше с 0:1 :D Жалко за японците, много симпатичен отбор. От засега продължаващите отбори единствено Коста Рика ми харесват, подобно на японците нямат звезди, но показват изключителна отборна игра и раздаване, но за разлика от тях имат и техниката, за да объркат още сметки. От останалите групи се надявам да продължат САЩ (почти сигурни) и по някакво чудо Гана и Русия (надали).
                  Прикачени файлове
                  ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Жалко за Италия. Не им симпатизирам, ама Уругвай никаква игра не показаха и се класираха. Имобиле не мога да го позная-голям пън. През сезона гледах 2-3 мача на Торино и ми хареса...ама сега не впечатли.От моите предварителни фаворити остана само Белгия, а като игра много си харесах Мексико и от части Франсетата.
                    ФИАТ- Пътят е само формалност
                    ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
                    -----------------------------------------------------
                    FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)

Коментар

dikanio написа:
                      От останалите групи се надявам да продължат САЩ (почти сигурни) и по някакво чудо Гана и Русия (надали).
                      Юрген Клинсман е направил доста качествен отбор! Но като цяло засега Германия за мен са сигурен финалист!
                      I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

Колеги, 2 бързи въпроса:1. При кой букмейкър залагате?2. Откъде черпите информация за залозите. Типстъри или собствено предчувствие?

Коментар

Аз залагам в бет365. Имам регистрации още в спортингбет и бет-ет-хоум, но не съм ги ползвал отдавна. На световното разчитам на собствено предчувствие, досега не особено успешно :D Иначе преглеждам и разни типстърски сайтове.
                          ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Тече световно първенство - никакъв интерес към темата!? Явно чакате да почне трагикомичната ни селско-мутренско-аматьорска А група, за да коментирате нея :D Аз пък ще си пиша за мондиало. Това първенство (досега) ще го запомня първо със супервратарите носещи отборите си напред, после със защитниците, които не могат да играят в защита, но пък са голмайстори и не на последно място с най-прехвалените нападатели в историята. Най-много съжалявам, че един пост буквално изчезва от футбола - плеймейкърите, но явно играта се променя и това е положението. Последните сега може би бяха Пирло, Снайдер и Шави, в другите отбори не виждам такива. Например, ако за Бразилия играеха "артисти" като Роналдиньо и Кака вместо разни анонимни бегачи в средата (без Оскар, той се доближава най-много до тези двамата), нямаше да има кой да им се опре и да има нужда да ги бутат съдиите. Италия пък въобще не ги виждам след като Пирло (а и Буфон) се откаже, поне лесно ще ги бием в квалификациите за европейско :D
                            ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Днес някой ще залага ли на мачовете. Аз мисля да пусна победа за Белгия при коефициент 4.4 . Другия мач ще го гледам любителски. Силно подкрепям Холандия от край време. Иначе Коста Рика имат доста висок коефициент заслужава си да се заложат 2- 3 лева за тях (7.7 коефициент ) ,пък са си и доста добри не знам защо букмейкърите ги подценявят така...
                              1995 Fiat Brava 1.8 16V Анти Гравитационно Устройство
                              2007 Opel Corsa 1.3 MultiJet 75HP

Коментар

Първенство на съдии и симуланти!Е, и един канибал Така че не ми пука кой ще спечели...

Коментар

Working...
                                X