Един поздрав за Негрия от арийците:https://www.youtube.com/watch?v=R6PH...&feature=share
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Има ли футболни фенове тук? 2
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Към този момент 23.00 часа на 18.06. испанците са на едно полувреме за да си стегнатбагажа...Въобще иберийския футбол се проваля тотално. Поне към този час и ден.Комшиите пък от Португалия по всяка вероятност няма да разчитат и на Роналдо. до края на първенството.Предстои едно интересно второ полувреме на испански мъки и чилийски надежди.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
Immortal написа:Иберийците на Иберия еърлайнс.Сигурно са им направили някаква индианска магия...Кралят днес си отиде. (Хуан Карлос абдикира днес, в полза на сина си).Испания абдикира днес от футболния трон.like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Immortal написа:Един поздрав за Негрия от арийците:https://www.youtube.com/watch?v=R6PH...&feature=shareAlfa Romeo 147 1.9JTDm 8v
ex-Fiat Stilo 1.9JTD
ex-Fiat Bravo 1.9JTD
Коментар
-
Аз пък съм за Белгия и Босна. Ама белгииците нещо слабички. До сега като гледам ми харесаха МехикоФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
-
Каква я мислехме, каква стана. Ама цял ден имах лошо предчувствие. Италия нямат класни нападатели, имат един Балотели, който в един мач е гениален, в друг е по-слаб от Ларсен Туре, няма средно положение. Единственият градивен играч е Пирло, който макар и един от последните класически плеймейкъри, вече е подминал най-добрите си години във футбола. И когато вратарят ти е най-добрият играч, пък дори той да е най-добрият на поста си в историята, няма как да имаш големи претенции. ГОла вОда бяха срещу Коста Рика и ако пак го дават така лежерно, просто не ги виждам срещу Уругвай, които съм сигурен, че ще изорат терена в последния мач. Мислех, че разводите на Буфон и Пирло малко преди световното ще доведат до по-силно представяне и на двамата за националния отбор, а то изглежда е точно обратното :D А на тия тумбаци Швейцария хак да им е заради гола в продължението на мача с Еквадор :D
Коментар
-
dikanio написа:Каква я мислехме, каква стана. Ама цял ден имах лошо предчувствие. Италия нямат класни нападатели, имат един Балотели, който в един мач е гениален, в друг е по-слаб от Ларсен Туре, няма средно положение. Единственият градивен играч е Пирло, който макар и един от последните класически плеймейкъри, вече е подминал най-добрите си години във футбола. И когато вратарят ти е най-добрият играч, пък дори той да е най-добрият на поста си в историята, няма как да имаш големи претенции. ГОла вОда бяха срещу Коста Рика и ако пак го дават така лежерно, просто не ги виждам срещу Уругвай, които съм сигурен, че ще изорат терена в последния мач. Мислех, че разводите на Буфон и Пирло малко преди световното ще доведат до по-силно представяне и на двамата за националния отбор, а то изглежда е точно обратното :D А на тия тумбаци Швейцария хак да им е заради гола в продължението на мача с Еквадор :DФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
-
От дете съм си за Германците. Само веднъж не ги поддържах на световни финали и...ги бихме.Иначе победиха Португалия с такава лежерна игра, че оставам с убеждението, че едва на финала ще им се наложи...да се изпотят. :P ПС: И все пак - Германия има афинитет да губи ...най-важните си мачове.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар