Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Има ли футболни фенове тук? 2

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Един поздрав за Негрия от арийците:https://www.youtube.com/watch?v=R6PH...&feature=share

Коментар

Към този момент 23.00 часа на 18.06. испанците са на едно полувреме за да си стегнатбагажа...Въобще иберийския футбол се проваля тотално. Поне към този час и ден.Комшиите пък от Португалия по всяка вероятност няма да разчитат и на Роналдо. до края на първенството.Предстои едно интересно второ полувреме на испански мъки и чилийски надежди.
      A17DTС/S
      Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

Иберийците на Иберия еърлайнс.Сигурно са им направили някаква индианска магия...Кралят днес си отиде. (Хуан Карлос абдикира днес, в полза на сина си).Испания абдикира днес от футболния трон.

Коментар

Immortal написа:
          Иберийците на Иберия еърлайнс.Сигурно са им направили някаква индианска магия...Кралят днес си отиде. (Хуан Карлос абдикира днес, в полза на сина си).Испания абдикира днес от футболния трон.
          А дали ще е в полза на някое тяхно отроче... Аржентина например?А междувременно аз продължавам да викам за Гана.
          like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Lane Staley написа:
            А междувременно аз продължавам да викам за Гана.
            И за Пена да викаш, все тая.Форца Скуадра Адзура!!!!

Коментар

Спас Делев кани журналисти в дома си:- Вижте тук: микровълнова печка, лаптоп, телевизор, уредба, а вие пишете, че не разполагам с достатъчно техника!
              Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
              ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Immortal написа:
                Един поздрав за Негрия от арийците:https://www.youtube.com/watch?v=R6PH...&feature=share
                Арийци!? Бъркаш се нещо май?
                Alfa Romeo 147 1.9JTDm 8v
                ex-Fiat Stilo 1.9JTD
                ex-Fiat Bravo 1.9JTD

Коментар

Персите са арийци ... Иран е държавата, изградена на мястото на Персия ... Гугъл, Гугъл, защо те пренебрегват, а? Цък!
                  I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

Аз пък съм за Белгия и Босна. Ама белгииците нещо слабички. До сега като гледам ми харесаха Мехико
                    ФИАТ- Пътят е само формалност
                    ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
                    -----------------------------------------------------
                    FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)

Коментар

Еми аз арийци винаги съм ги свързвал с Хитлер и чистата раса. Както и да е..
                      Alfa Romeo 147 1.9JTDm 8v
                      ex-Fiat Stilo 1.9JTD
                      ex-Fiat Bravo 1.9JTD

Коментар

Коста Рика.
                        A17DTС/S

Коментар

Каква я мислехме, каква стана. Ама цял ден имах лошо предчувствие. Италия нямат класни нападатели, имат един Балотели, който в един мач е гениален, в друг е по-слаб от Ларсен Туре, няма средно положение. Единственият градивен играч е Пирло, който макар и един от последните класически плеймейкъри, вече е подминал най-добрите си години във футбола. И когато вратарят ти е най-добрият играч, пък дори той да е най-добрият на поста си в историята, няма как да имаш големи претенции. ГОла вОда бяха срещу Коста Рика и ако пак го дават така лежерно, просто не ги виждам срещу Уругвай, които съм сигурен, че ще изорат терена в последния мач. Мислех, че разводите на Буфон и Пирло малко преди световното ще доведат до по-силно представяне и на двамата за националния отбор, а то изглежда е точно обратното :D А на тия тумбаци Швейцария хак да им е заради гола в продължението на мача с Еквадор :D
                          Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
                          ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

dikanio написа:
                            Каква я мислехме, каква стана. Ама цял ден имах лошо предчувствие. Италия нямат класни нападатели, имат един Балотели, който в един мач е гениален, в друг е по-слаб от Ларсен Туре, няма средно положение. Единственият градивен играч е Пирло, който макар и един от последните класически плеймейкъри, вече е подминал най-добрите си години във футбола. И когато вратарят ти е най-добрият играч, пък дори той да е най-добрият на поста си в историята, няма как да имаш големи претенции. ГОла вОда бяха срещу Коста Рика и ако пак го дават така лежерно, просто не ги виждам срещу Уругвай, които съм сигурен, че ще изорат терена в последния мач. Мислех, че разводите на Буфон и Пирло малко преди световното ще доведат до по-силно представяне и на двамата за националния отбор, а то изглежда е точно обратното :D А на тия тумбаци Швейцария хак да им е заради гола в продължението на мача с Еквадор :D
                            Чиро Имобиле е поне 5 пъти по-добър от Балотелито. Стана реализатор в Италия при условие, че играе в Торино. Балотели 10гола 7 от дузпи.
                            ФИАТ- Пътят е само формалност
                            ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
                            -----------------------------------------------------
                            FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)

Коментар

Поради лошите изяви на Франция на последните първенства , много хора ги подценяват. Но се вижда , че Франция в момента е един много силен отбор и може да направи нещо голямо !

Коментар

От дете съм си за Германците. Само веднъж не ги поддържах на световни финали и...ги бихме.Иначе победиха Португалия с такава лежерна игра, че оставам с убеждението, че едва на финала ще им се наложи...да се изпотят. :P ПС: И все пак - Германия има афинитет да губи ...най-важните си мачове.
                                A17DTС/S

Коментар

Working...
                                X