Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Има ли футболни фенове тук? 2

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ако се състои тази среща, да не пропуснете да си направите селфи :D Вместо да пишете глупости гледайте мача, получава се шоу. Ветераните на Левски са по-добри от сегашните титуляри, не че сме и очаквали нещо различно.
    Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
    ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

nai7 написа:
      Krasi1914 написа:
      интернет хулиганино , нямам времето да дойда до бургас иначе с удоволствие бих те опънал.
      Утре най вероятно съм във Обзор така че имаш половината път само да минеш.Ела да ме опънеш ще те чакам,там съм целия ден.
      Нехранимайко , хората работят, като имаш път към Варна , обади се , във Варна ще ти отделя 5 мин. повече не са нужни . Няма да хабя пари и време , във Варна ще ти отделя 5 мин. повече не са нужни , за да ти се доказвам точно пък на теб.
      681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!

7:2 ( 1968г. ), когато пресата из Европа пише : "Отбора на народа победи със 7:2 отбора на властта"

Коментар

Krasi1914 написа:
        nai7 написа:
        Krasi1914 написа:
        интернет хулиганино , нямам времето да дойда до бургас иначе с удоволствие бих те опънал.
        Утре най вероятно съм във Обзор така че имаш половината път само да минеш.Ела да ме опънеш ще те чакам,там съм целия ден.
        Нехранимайко , хората работят, като имаш път към Варна , обади се , във Варна ще ти отделя 5 мин. повече не са нужни . Няма да хабя пари и време , във Варна ще ти отделя 5 мин. повече не са нужни , за да ти се доказвам точно пък на теб.

Коментар

И видя ли твоя приятел ревльото какъв юбилей организира.?
          681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!

7:2 ( 1968г. ), когато пресата из Европа пише : "Отбора на народа победи със 7:2 отбора на властта"

Коментар

Ами като няма с какво да се похвалим в последните няколко години ,то това ще ни е радостта от юбилея .
            Фиат Панда 1.2 2006година
            Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

Коцев,то и това не е малко.Въпреки всичко се видя че Левски е отбора на народа!Нищо ново,колко по-големи от Левски отбори са изпадали в подобни дупки та ние ще правим драми сега.А двата побойника по-добре да цапнат по една бира някъде по морето :D
              Fiat Coupe 20V Turbo & Audi A4 2.5TDI Quattro & Fiat Punto Evo
              Сутрин вечер моторизъм,здрав и бодър организъм!

Коментар

Krasi1914 написа:
                И видя ли твоя приятел ревльото какъв юбилей организира.?
                Боли ме. ... за вашия измислен юбилей нито съм го гледал нито ме вълнува за юбилея на

Коментар

Амииии ... ясно се видя, че и на това световно ще има фаворити, подпирани от съдиите!
                  I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

"Жълтият в черно подари мача на черните в жълто" :D
                    ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Сеат пускат новия модел Ибиса Мондиал със специална трансмисия. Той ще има 5 задни и една предна предавки. Холандия показаха най-добрия футбол до момента. Уникален гол на Ван Перси за 1:1, най-вероятно ще е номиниран за най-красив на първенството. Ама и Касияс чий го търси излязъл толкова напред, че да го прехвърлят така. Четвъртия гол си беше направо подарък от негова страна, испанският Сашо Диков сигурно го е разнищвал цяла нощ :D Да се надяваме, че това е края на тики-така и Испания няма да ни мъчи повече. Тъкмо щях да се заканвам на англичаните, и чета това http://worldcup.sportal.bg/news/udar...gliya.990.html Италия губи най-важния си играч за мача срещу Англия, дано се възстанови за следващите.
                      ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Скуадра Адзура им нашока канчето на ингилизите. Няма по-голям кеф от това

Коментар

И аз се кефя, но така и не разбрах как стана така - англичаните не спряха да тичат цял мач, а Италия 90% от времето бяха на ходом, все едно гледаш отбор от А група, и въпреки всичко си взеха мача. Жалко, че не влезе положението на Балотели, при което прехвърли вратаря от малък ъгъл, но един изби от голлинията. Тия шиб@ни швейцарци как ме прее ... таковаха с тоя гол накрая И една интересна картинка :D
                          Прикачени файлове
                          ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

dikanio написа:
                            ... а Италия 90% от времето бяха на ходом, все едно гледаш отбор от А група, и въпреки всичко си взеха мача.
                            А ти все едно досега не си гледал италианците Обикновено цял мач се разхождат по терена, докато само Буфон си върши работата, и към края бият с 1:0...Вчерашния вратар и той добре се справи де.

Коментар

Immortal написа:
                              dikanio написа:
                              ... а Италия 90% от времето бяха на ходом, все едно гледаш отбор от А група, и въпреки всичко си взеха мача.
                              А ти все едно досега не си гледал италианците Обикновено цял мач се разхождат по терена, докато само Буфон си върши работата, и към края бият с 1:0...Вчерашния вратар и той добре се справи де.
                              Ако пък се съберат с другите "царе" на пестеливата игра - Германия, предчувствам, че ще гледаме нещо, катошах. Два дебнещи за чужди слабости отбора няма, как да сътворят динамика помежду си. Нападателите ще решават вдвижение задачки-закачки от типа "судоко", а защитите ще плетат мрежи от подобни главо-блъсканици...Пък, който "пробие" - той ще да е. :P
                              A17DTС/S
                              Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

Впрочем току-що Германците сложиха на Роналдо и компания звънчета.Да направиш отбор, като Португалия за посмешище и то без да се напрягашси е вече класа.ПС: ТуЙ Пепе трябва да го забранят със Закон. Рядко говедо. След неговото изгонване нито на Германците,нито пък на нас пред ТВ ни беше интересно.
                                A17DTС/S
                                Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

Working...
                                X