Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Има ли футболни фенове тук? 2

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

типично изказване на комунист. Вместо да стоиш като скопен ходи си купи акции . Ей такива смешници са феновете на ц(*ка съдийско знаме и тяхната подлога перукан. Защото навсякъде другаде в нормална държава щяха да са в А окръжна - там където им е мястото красноармеецо.
    681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!

7:2 ( 1968г. ), когато пресата из Европа пише : "Отбора на народа победи със 7:2 отбора на властта"

Коментар

И аз съм голям левскар ,ама много ми е чудно като ние уж сме изрядни ,защо УЕФА само на нас наложи глоба от 200 000 евро заради шашмалогии ???? Май нашия Батков излезе по голям мошеник и от Лупи.
      Фиат Панда 1.2 2006година
      Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

Коцев, аз те знам теб. Реално обяснение защо точно е глобата не видях, как се нарушава този финансов феърплей?
        681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!

7:2 ( 1968г. ), когато пресата из Европа пише : "Отбора на народа победи със 7:2 отбора на властта"

Коментар

Ами и аз като виден левскар така и не разбрах защо на връх стогодишнината останахме на пето място ,даже и без калъфки тая година . Преди поне калъфки имахме накрая. Защо ни трябваше да бием Литекс, та да направим ЦСКА да са втори??? А те горките всякак се мъчеха да си останат трети и викаха ,на Вълчо изяш ме, ама ние се правим на големи и бием ,ли бием Литекса. А защо УЕФА ни аргаса ,всеки го знае.Заради далавери.

Коментар

Krasi1914 написа:
            типично изказване на комунист. Вместо да стоиш като скопен ходи си купи акции . Ей такива смешници са феновете на ц(*ка съдийско знаме и тяхната подлога перукан. Защото навсякъде другаде в нормална държава щяха да са в А окръжна - там където им е мястото красноармеецо.
            Ти си този който трябва да стои като скопено говедо и да си мълчи в дъното където ви е мястото.Не става така,да нареждаш и да чакаш добро отношение.Каквото почукало такова измучало.Аз пак казвам жалки сте,това да ви тупат като тъпан и да се биеш в гърдите колко си велик е смешно,ама от уеФскар друго не чакай те,те толкова си могат.Срам да носиш името на един от най великите БЪЛГАРИ а да си толкова смешен на терена.Трябваше не Левски ами Леваците да се казвате,и да играете на ГеЙарена. Как е а? Най добрия отбор в БГ ЦСКА да ти го мушне цели четери пъти?Добре ли ти стана като гледа въпростните 4 мача?Аз бих си мълчал след този резил,ама не и вие.нагли сте и затова скоро титла няма да има.ами поне във тройката влезте.Няма титли,няма купа,ни европа има само синя тишина.Ама поне направихте голям комплект от калъфки за вазглавници.

Коментар

Ама поне направихте голям комплект от калъфки за вазглавници. Mr. Green
              Тая година и калъфки не докопахме .

Коментар

И по какво е най-добър най-добрият отбор ЦСКА, по белот ли - само вижте статистиката с наистина най-добрия отбор, Лудогорец - не сте им вкарвали дори гол в последните 7 мача!
                Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

sugarboy написа:
                  И по какво е най-добър най-добрият отбор ЦСКА, по белот ли - само вижте статистиката с наистина най-добрия отбор, Лудогорец - не сте им вкарвали дори гол в последните 7 мача!
                  Остави го другаря комунист от Бургас, същия като Лупи (Дражев) е. Да пуска още 5-6 емисии с акции , че да събере каквото е нужно , за да може цеца панчаревска да иляди и все с по 7 парцала да е пълна кошницата.П.С Прасоци, споко. Ще имате възможност да си оставите парите директно в клуба. Лупи ви го казва честно в зурлите . И дълга изчезва....догодина вече сте на печалба...акциите ще се вдигат. Какво повече може да искате. Комунистическа розова идилия .

Коментар

Честно и кажи-този отбор на Левски и играта харесва ли ти? Аз съм левскарче и с ръка на сърцето ти казвам, че не ми харесват. Че и стадион нямаме.
                    ФИАТ- Пътят е само формалност
                    ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
                    -----------------------------------------------------
                    FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)

Коментар

Kay_ написа:
                      Честно и кажи-този отбор на Левски и играта харесва ли ти? Аз съм левскарче и с ръка на сърцето ти казвам, че не ми харесват. Че и стадион нямаме.
                      ти се бъзикаш, как ще ми харесва....

Коментар

Най-слабият отбор в историята на Левски. Вярно, че в нашето първенство всички футболисти са посредствени, с малки изключения и проблясъци, но този сезон в Левски наистина са събрали уникални некадърници. Отделно не е ясно кой е собственик, кой взима решения и т.н. Още не се знае кой ще е треньор, но Гонзо вече прави селекция вместо него. Дано този път е вярно, че Гаджев се маха, че няколко пъти обещава и ни подвежда да се надяваме, а все остава :D
                        Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
                        ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Не че съм от Ловеч,ама Гришата слага в малкия си джоб и Батков и Томов.Има си школа ,продава си скъпо футболистите и не разчита на публика.Ето от Славчев ще вземе 5 милиона лв и си вързва бюджета за година и половина напред.3 милиона е годишния бюджет на Литекс.Така че фактите говорят най добре. :D

Коментар

Е, то затова при нас цялата система е сбъркана. Той правилно не разчита на публика, защото кой е луд да ходи да гледа продукцията по нашите терени. А в нормалните страни точно на публика разчитат. Оня ден, финалът за Купата на Германия - 80 000 на стадиона, по 50 евро да сложим средно билета - ей ти го бюджета на един наш водещ отбор за цяла година. На Ноу Камп - същата работа. Отделно - рекламни материали, телевизионни права, къде отиваш, може би. А ние се занимаваме с предварително обречена на неуспех продажба на акции, хвърляме боб кой отбор ще се откаже, как ще запълним бройката на групата, кой отбор ще пратим да играе бараж, без той да иска и по какъв регламент ще доиграем първенството.
                            Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

sugarboy написа:
                              За какъв Лудогорец говориш бре колега.Щом говориш за статистика кои бяха Лудогорец преди 10-15 г къде им е историята?А на другия поне се скрии някъде където се покри бай Ганьо след изклащането този сезон.Стана ли ти хубаво като гледа въпросните 4 мача?

Коментар

Саше, акции има ли още?

Коментар

Working...
                                X