типично изказване на комунист. Вместо да стоиш като скопен ходи си купи акции . Ей такива смешници са феновете на ц(*ка съдийско знаме и тяхната подлога перукан. Защото навсякъде другаде в нормална държава щяха да са в А окръжна - там където им е мястото красноармеецо.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Има ли футболни фенове тук? 2
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Коцев, аз те знам теб. Реално обяснение защо точно е глобата не видях, как се нарушава този финансов феърплей?681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!
7:2 ( 1968г. ), когато пресата из Европа пише : "Отбора на народа победи със 7:2 отбора на властта"
Коментар
-
Ами и аз като виден левскар така и не разбрах защо на връх стогодишнината останахме на пето място ,даже и без калъфки тая година . Преди поне калъфки имахме накрая. Защо ни трябваше да бием Литекс, та да направим ЦСКА да са втори??? А те горките всякак се мъчеха да си останат трети и викаха ,на Вълчо изяш ме, ама ние се правим на големи и бием ,ли бием Литекса. А защо УЕФА ни аргаса ,всеки го знае.Заради далавери.
Коментар
-
Krasi1914 написа:типично изказване на комунист. Вместо да стоиш като скопен ходи си купи акции . Ей такива смешници са феновете на ц(*ка съдийско знаме и тяхната подлога перукан. Защото навсякъде другаде в нормална държава щяха да са в А окръжна - там където им е мястото красноармеецо.
Коментар
-
sugarboy написа:И по какво е най-добър най-добрият отбор ЦСКА, по белот ли - само вижте статистиката с наистина най-добрия отбор, Лудогорец - не сте им вкарвали дори гол в последните 7 мача!681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!
7:2 ( 1968г. ), когато пресата из Европа пише : "Отбора на народа победи със 7:2 отбора на властта"
Коментар
-
Честно и кажи-този отбор на Левски и играта харесва ли ти? Аз съм левскарче и с ръка на сърцето ти казвам, че не ми харесват. Че и стадион нямаме.ФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
-
Kay_ написа:Честно и кажи-този отбор на Левски и играта харесва ли ти? Аз съм левскарче и с ръка на сърцето ти казвам, че не ми харесват. Че и стадион нямаме.681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!
Коментар
-
Най-слабият отбор в историята на Левски. Вярно, че в нашето първенство всички футболисти са посредствени, с малки изключения и проблясъци, но този сезон в Левски наистина са събрали уникални некадърници. Отделно не е ясно кой е собственик, кой взима решения и т.н. Още не се знае кой ще е треньор, но Гонзо вече прави селекция вместо него. Дано този път е вярно, че Гаджев се маха, че няколко пъти обещава и ни подвежда да се надяваме, а все остава :D
Коментар
-
Не че съм от Ловеч,ама Гришата слага в малкия си джоб и Батков и Томов.Има си школа ,продава си скъпо футболистите и не разчита на публика.Ето от Славчев ще вземе 5 милиона лв и си вързва бюджета за година и половина напред.3 милиона е годишния бюджет на Литекс.Така че фактите говорят най добре. :D
Коментар
-
Е, то затова при нас цялата система е сбъркана. Той правилно не разчита на публика, защото кой е луд да ходи да гледа продукцията по нашите терени. А в нормалните страни точно на публика разчитат. Оня ден, финалът за Купата на Германия - 80 000 на стадиона, по 50 евро да сложим средно билета - ей ти го бюджета на един наш водещ отбор за цяла година. На Ноу Камп - същата работа. Отделно - рекламни материали, телевизионни права, къде отиваш, може би. А ние се занимаваме с предварително обречена на неуспех продажба на акции, хвърляме боб кой отбор ще се откаже, как ще запълним бройката на групата, кой отбор ще пратим да играе бараж, без той да иска и по какъв регламент ще доиграем първенството.Fiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
-
sugarboy написа:И по какво е най-добър най-добрият отбор ЦСКА, по белот ли - само вижте статистиката с наистина най-добрия отбор, Лудогорец - не сте им вкарвали дори гол в последните 7 мача!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар