Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Има ли футболни фенове тук? 2

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ОК. Разбрах . Само Левски .
    Фиат Панда 1.2 2006година
    Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

В ШЛ финалът ще е Мадридски!Ще си скъсам палците на краката от стискане за Атлетико

Коментар

sugarboy написа:
        Разликата е, че ние миналата година дори водехме два кръга и всичко беше в нашите ръце, но все пак съумяхме да направим и невъзможното да загубим титлата. А сега нищо не е във вашите ръце, нямате дори пряка видимост с Лудогорец, те ви водят с половин стадион. Виж, ако имахте още три мача повече, можеше и да сте начело. Освен всичко друго, поне една класа са по-добри от вас, да не казвам повече, само заради симпатиите на Домуса не ви бият повече, че да станете за резил. Така че, нямате никакви допирни точки с тях, за да имате дори и бегли надежди за нещо.
        Хахаха седнали тъжните уеФскари да ми коментират ЦСКА как Лудогорец щели да ни бият,ами то това ще ви е радоста.Аз ако ЦСКА бяха яли толкова бой от супер Уефски щях да си мълча.Абе бай Ганьо нещо се покри след този резил,баш на юбилея,чак и от изнемогване и простотия пускате билети по 7.20 лв.Как е да ви дънят където ви хванат?

Коментар

Те Лудогорец не са щели да ви бият, а направо си ви биха, за пореден път, на нула. А и вашата радост не ми се вижда да е повече, защото отпреди нас май не сте ставали шампиони
          Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

абе на фона на детеджето дето се намират двата отбора ,цска имат повече поводи за говорене от нас Левскарите :D и за да върви футбола ,нека станат шампиони и ливърпул и Атлетико и лудогорец ,за да им дойде акъла на всички ...Щом Тити Папазов е лицето на 100 годишнината на Левски ,ясно е докъде сме я докарали
            фиатче Браво 2.0

Коментар

много са смешни феновете на ц(*ка съдийско знаме. Радват се на безсмислени победи над ливърпул ,и осъм . Забравихте как по времето на мъри и сираков след всяко дерби се криехте в доматите. А това,че цар Гонзо 15ти ви клати където ви хване и дума на обелвате.
              681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!

7:2 ( 1968г. ), когато пресата из Европа пише : "Отбора на народа победи със 7:2 отбора на властта"

Коментар

Победа над Ливърпул никога не е безсмислена. Престижна - със сигурност. И винаги ще е повод за радост. По-добре е да си смешен фен, отколкото жалък...
                Stop giving directions, just say "Follow me."
                Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
                Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit

Коментар

Krasi1914 написа:
                  много са смешни феновете на ц(*ка съдийско знаме. Радват се на безсмислени победи над ливърпул ,и осъм . Забравихте как по времето на мъри и сираков след всяко дерби се криехте в доматите. А това,че цар Гонзо 15ти ви клати където ви хване и дума на обелвате.
                  Жалкия си ти,говориш че се радваме на стари победи а в същото време ти ми плямпаш за гонзо и най смешния треньор мъри. Ти ще ходиш ли да празнуваш юбилея дето ревльото тити го организира?Как е да ви дънят 4 поредни пъти ЦСКА,а?Супер уеФски,абе краси де е бай Ганьо да дърдори глупости,а забравих ми те отбора на "народа" тази година не успяха да бият ЦСКА.

Коментар

ти акции купи ли си ?някой да е казал , че мъри е велик треньор ? факт е ,че дънеше ц(*ка съдийско знаме където ги хване.По-добре ревльото тити отколкото росен наркомана.
                    681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!

7:2 ( 1968г. ), когато пресата из Европа пише : "Отбора на народа победи със 7:2 отбора на властта"

Коментар

Абе каквото и да си говорим то ние левскарите посрещаме много тъжна стогодишнина .А както е тръгнало и следващите ще са още по тъжни.Щом лицето на Левски е Тити Папазов ясна е работата .Че цесекарите имат право да се радват и да ни се смеят няма две мнения.Как може Стойчо да ги събере все изгонени от тук и там играчи и така да ги подреди да играят ,че ни водят с 14 точки ????И един бегъл поглед върху класирането показва че ако ЦСКА не беше загубил домакниския си мач Лудогорец а беше завършил на равно и сега последния мач ако беше завършил наравно то точките на ЦСКА щяхя да са повече от Лудогорец.Та това е истината . Каквото и да се репчим, както и да се ежим, ние левскарите трябва да си замълчим.Признаваме си че са по добри от нас и толкова .
                      Фиат Панда 1.2 2006година
                      Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

Така е. Трая си и аз. И не стъпвам на Герена. Казвал съм ви от кога - от она мач със Славия.Не го заслужават моето внимание и пари! Когато, тогава. . .
                        Стило-1,6-16v - 103 Hp 2003 (ГАЗ-БЕНЗИН)
                        Типо 1,4 mono 1993 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
                        Уно 1,4 карбуратор 1984 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX

Коментар

http://www.sportal.bg/news.php?news=486538
                          Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
                          ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Митко може да играе и до 40 год в Монако и френска лига.Голям фен съм му.

Коментар

А след това от 40 до 50 спокойно може да бъде най-добрия в А група :D
                              Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
                              ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Туре, Бру, какво става на герена? Нови факсове ли получават Всъщност малко ми е кофти за сините, този сезон даже и калъфка не спечелиха, а са най-добри точно в това....

Коментар

Working...
                                X