Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Има ли футболни фенове тук? 2

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Краси, в ЦСКА смениха няколко вмирисани глави и все тая...Пари трябват за тази работа (футбола де) и Домуза го доказва, че и Цветан Василев...Сещам се да попитам колко милиона евро взеха Батков и ко от ШЛ и къде потънаха? Че изведнъж и намколкоси и два милиона лева кредити. Намирисва не, ами направо вони тази работа....

Коментар

батков и лупи източват тези клубове...
      681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!

7:2 ( 1968г. ), когато пресата из Европа пише : "Отбора на народа победи със 7:2 отбора на властта"

Коментар

коцев написа:
        Имат и по 50лв да направят билета .Клубовете са часни и собствениците гледат далаверата им да върви а не толкова играта .Най добре е еникой да не ходи на мач .И друго нещо научих . Чудех се как пък се напълни стадиона за мача на Лудогорец??? А после разбрах че тукашния завод Балкан нали е собственост на Домусчиев целия е бил извозен с автобуси да са на стадиона .Домусчиев им купува билетите и плаща разходите за автобусите . Та такива ми ти и работи ...
        Коцев, и аз бях на мача и никой не ме е закарал. Пред мен имаше момчета от Варна... Имаше 42000 души, колко да е докарал Домусчиев? 2 хиляди, 3, 5, 10?На мен са ми много странни футболните фенове и тия дето "умират" за някой български клуб. В миналото - ок, но всяко нещо си има край. Футболът го използват за разни машинации, черно тото, пране на пари, правят си лудите схеми и пак има т.нар. запалянковци. Ама някой вярва ли, че тук става дума за футбол?
        The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

:D
          Прикачени файлове
          Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
          ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

От сега нататък Домусчиев го очакват само ядове и проблеми , заради изгонването на Петев по такъв долен начин.Така както Батков по долен начин взе лиценза на ЦСКА преди години и не видя бял ден до сега , така ще стане и с Лудогореца .
            Фиат Панда 1.2 2006година
            Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

Коцев, това не е ли новина от миналата година? Ако не бъркам нещо, след изгонването му Лудогорец постигнаха най-големия си успех.
              The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Днес зеленият отбор от Лудогорец победи заслужено. И това стана едва след като младите хора, облечени в сини екипи им позволиха да играят футбол. Първото полувреме беше трагично. И, понеже съм честен и обективен, ще кажа, че съдията трябваше да изгони двама от сините.През второто, нещата си стъпиха по местата. Сините тръгнаха да се надиграват футболно и заслужено загубиха. Това е!Честита 100 годишнина на сините!
                Стило-1,6-16v - 103 Hp 2003 (ГАЗ-БЕНЗИН)
                Типо 1,4 mono 1993 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
                Уно 1,4 карбуратор 1984 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX

Коментар

lhristov написа:
                  Днес зеленият отбор от Лудогорец победи заслужено. И това стана едва след като младите хора, облечени в сини екипи им позволиха да играят футбол. Първото полувреме беше трагично. И, понеже съм честен и обективен, ще кажа, че съдията трябваше да изгони двама от сините.През второто, нещата си стъпиха по местата. Сините тръгнаха да се надиграват футболно и заслужено загубиха. Това е!Честита 100 годишнина на сините!
                  И аз да им честитя юбилея 4 мача поред без победа.хахаха.

Коментар

Е-е-е, те сините съумяха да вкарат гол, това за тях си е като чиста победа... Съдийството беше доста синичко... Много жълти картони на червени играчи за нищо. А някои сини (и по-тъмносини) влизаха отзад на противника, или с бутоните, а за тях - нищо Yellow_Flash_Colorz_PDT_30

Коментар

Я разкажете, моля, малко повече за днешния мач.Аз не успях да го гледам. Пътувах. Разбрах, че Левски пак е паднал. 3-1, ДА? Кой, какво... Картони?Левски как се представи?И Тройчо какво?
                      Стило-1,6-16v - 103 Hp 2003 (ГАЗ-БЕНЗИН)
                      Типо 1,4 mono 1993 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
                      Уно 1,4 карбуратор 1984 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX

Коментар

Браво на ЦСКА днеска ! Много ги наведоха

Коментар

Зае@$те ги тези!Видяхте ли Митко какъв гол направи?
                          I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

Абе с една дума ,какъвто е народа, такъв е и отбора на народа .
                            Фиат Панда 1.2 2006година
                            Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

- Защо ЦСКА пусна гол на Левски?- Защото с капо не се излиза... Иначе мача беше някаква пародия на футбол - уж го играят, ама не съвсем. Все едно гледате Висшата лига на забавен кадър. Левски единствено центрираха, и всеки път когато вратаря не се намесваше, никой не отиграваше топката - тя или излизаше, или рикошираше в нечий тил, задник или рамо, все едно всички бяха с вързани очи (същото правеха и червените, но те се опитваха да правят и атаки по земя). ЦСКА до първия гол чакаха само на контраатаки и не знам колко пъти излизаха с по 2-3 играчи числено преимущество срещу защитниците на Левски, но всеки път някой червен вместо да стреля, се спъваше в топката като параолимпиец. Това ако бяха научени играчи (не някакви суперталанти, просто истински футболисти), ЦСКА трябваше да вкара поне три гола още първото полувреме. За пореден път се убеждавам, че българските футболисти са хора, които буквално не умеят А-то и Б-то на своята така наречена професия, но взимат заплати десетки пъти по-високи от хора, който са добри в това което правят и работят. От тази гледна точка вече нито се радвам, нито се ядосвам за български футбол. Чудя се на акъла на тези дето ходят да "защитават" до бой и бомби даден футболен отбор - според мен за да правиш това трябва мозъкът да ти е на ниво едноклетъчен организъм.
                              Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
                              ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Диканио, я върни лентата малко назад и се опитай да си припомниш интервюта на родни футболяри, излезли зад граница преди години. Бербатов например, от немският му период (сега конкретно за негови интервюта се сещам). Все казват, че треньорът им е много добър и ги учел как трябва да играят и да се връщат назад в защита да помагат. Явно само с талант не става. Правилният път е този на Порто, Аякс, Атлетик Билбао. (особено последните с тяхната кадрова политика - отбор, съставен само от баски)...Трябва да се изградят много, ама много и добре направени бази за децата, с прилични условия, пансиони, КАЧЕСТВЕНИ детски треньори. И чак след 10-на години да се берат плодове...А какво става тук - пълним гушите на импресариотата. Ей ти днес новина - Патков ще кара поредният анонимник [quote:47eae866da]Левски явно има намерение да продължава с трансферната си политика, залагайки на знайни и незнайни чужденци. ,,Сините

Коментар

Working...
                                X