Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Има ли футболни фенове тук? 2

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ама що пак така се случи беее краси 1914???За 100 г история голям бой ядохте,как да празнува бай ти Ганя сега,само му разваляме празниците.Сега кой ще връща гонзо ли,,Боримиров ли,Вуцов ли?

Коментар

От сега предупреждавам, после да няма сърдити. Без лоши епитети, определения, подигравки, псувни и т.н.
      00' Bravo 105 JTD

Коментар

nikolce написа:
        От сега предупреждавам, после да няма сърдити. Без лоши епитети, определения, подигравки, псувни и т.н.
        Аз мирно и тихо се радвам на победата никой не обиждам.А и той едва ли ще влезе тук днес.То и аз да съм ще пропусна днес форума.

Коментар

Krasi1914 написа:
          смърт за милко балеф, смърт за ц(*ка съдийско знаме.
          [quote:6d8ce2351c]Народната поговорка: ,,Който копае гроб другиму, сам пада в него
          Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.

Коментар

Stefanaki написа:
            [quote:8bbf14bedb="Krasi1914"]смърт за милко балеф, смърт за ц(*ка съдийско знаме.
            [quote:8bbf14bedb]Народната поговорка: ,,Който копае гроб другиму, сам пада в него

Коментар

може пък ц(*ka съдийско знаме да вземе купата
              681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!

7:2 ( 1968г. ), когато пресата из Европа пише : "Отбора на народа победи със 7:2 отбора на властта"

Коментар

[quote="Krasi1914"]може пък ц(*ka съдийско знаме да вземе купата[/quotСупер УеФски,кой ще вика сега бай Ганьо да вади отбора на малцинствата от канала?Според мен само супермен може да помогне на УеФски,или съдията да изгони трима от ЦСКА.

Коментар

Абе на някои хора им е широко около врата ,а пък ние левскарите си ближем раните
                  Фиат Панда 1.2 2006година
                  Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

The box said "Requires Windows 98 or better", so I installed Linux
                    Marea SW 2400 JTD CF2 136CV 100KW "HLX-TOUR DE FRANCE"
                    Ex: Brava 1.6 ELX 16V 103 hps '98 LPG Atiker + LC Romano

Коментар

Цесекарите колко умни бяха като дадоха есента мача с дузпите на Левски и сега му гледаха сеира отстрани.

Коментар

Krasi1914 написа:
                        може пък ц(*ka съдийско знаме да вземе купата
                        Еййййй Богуу ..., колко мъка има по тоя свят.
                        Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.

Коментар

Stefanaki написа:
                          Еййййй Богуу ..., колко мъка има по тоя свят.
                          Каква мъка, 70% от футболните запалянковци в България се радват

Коментар

Мъкаааа, да.Не гледах днешния мач. Слушах го само, но то се тая.За юбилея - няма титла, няма купа, няма стадион. Отбор няма, треньори, РЪКОВОДСТВО...?Айде да чуем утре кой какво ще сподели от Герена. Любопитен съм.Междувременно, докато пишех дадоха репортаж и головете. Ами, честито на Ботев. А... футболистите ни са се изпокрили от феновете. Слезли са от автобуса още на влизане в София. И защо бягат от народната "любов". Мъжкари...Не съм стъпвал на Герена от оня злополучен мач със Славия - 1:1. И защо да го правя? Още повече, че вдигнаха цените на билетите. Според Вас, имат ли основание?
                            Стило-1,6-16v - 103 Hp 2003 (ГАЗ-БЕНЗИН)
                            Типо 1,4 mono 1993 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
                            Уно 1,4 карбуратор 1984 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX

Коментар

Имат и по 50лв да направят билета .Клубовете са часни и собствениците гледат далаверата им да върви а не толкова играта .Най добре е еникой да не ходи на мач .И друго нещо научих . Чудех се как пък се напълни стадиона за мача на Лудогорец??? А после разбрах че тукашния завод Балкан нали е собственост на Домусчиев целия е бил извозен с автобуси да са на стадиона .Домусчиев им купува билетите и плаща разходите за автобусите . Та такива ми ти и работи ...

Коментар

рибата се вмирисва от към главата.... тъй ,че баткoff вън
                                681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!

7:2 ( 1968г. ), когато пресата из Европа пише : "Отбора на народа победи със 7:2 отбора на властта"

Коментар

Working...
                                X