Ама що пак така се случи беее краси 1914???За 100 г история голям бой ядохте,как да празнува бай ти Ганя сега,само му разваляме празниците.Сега кой ще връща гонзо ли,,Боримиров ли,Вуцов ли?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Има ли футболни фенове тук? 2
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Krasi1914 написа:смърт за милко балеф, смърт за ц(*ка съдийско знаме.Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Коментар
-
Humppa
Stefanaki написа:Еййййй Богуу ..., колко мъка има по тоя свят.
Коментар
-
Мъкаааа, да.Не гледах днешния мач. Слушах го само, но то се тая.За юбилея - няма титла, няма купа, няма стадион. Отбор няма, треньори, РЪКОВОДСТВО...?Айде да чуем утре кой какво ще сподели от Герена. Любопитен съм.Междувременно, докато пишех дадоха репортаж и головете. Ами, честито на Ботев. А... футболистите ни са се изпокрили от феновете. Слезли са от автобуса още на влизане в София. И защо бягат от народната "любов". Мъжкари...Не съм стъпвал на Герена от оня злополучен мач със Славия - 1:1. И защо да го правя? Още повече, че вдигнаха цените на билетите. Според Вас, имат ли основание?Стило-1,6-16v - 103 Hp 2003 (ГАЗ-БЕНЗИН)
Типо 1,4 mono 1993 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Уно 1,4 карбуратор 1984 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Коментар
-
Имат и по 50лв да направят билета .Клубовете са часни и собствениците гледат далаверата им да върви а не толкова играта .Най добре е еникой да не ходи на мач .И друго нещо научих . Чудех се как пък се напълни стадиона за мача на Лудогорец??? А после разбрах че тукашния завод Балкан нали е собственост на Домусчиев целия е бил извозен с автобуси да са на стадиона .Домусчиев им купува билетите и плаща разходите за автобусите . Та такива ми ти и работи ...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар