Humppa, аз загубата съм я приел.... относно по-добрия отбор в този мач...... това определено не бе ц(*ка съдийско знаме, та те нямаха положение като изключию подаръка на пелето.Колегата комунист коцев, само дразни хората когато красноармейците вземат ,че бият. Иначе при загуба се крие я в снега , я в доматите.... я на бостана според сезона.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Има ли футболни фенове тук? 2
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Колегата Коцев е тука и само следи какви ги пишете едни врели и некипели. Пък той не пише а чете написаното от по големи левскари от него .http://donbalon.eu/exclusive6283.htmlНикога не съм си и помислял като почна първенството ,че ЦСКА ще го завърши със 7 точки пред Левски .Есента когато ЦСКА даде на Левски да продължи за купата ,си направиха ясната сметка че нямат отбор който да играе на два фронта . И заради това биха дузпите в облаците ,за да гледат сега сеира на Левски в сряда срещу Ботев и в неделя отново ще подвият опашка и за пореден път ще паднат от ЦСКА.А кои отбори играят красив футбол се видя тая вечер в Ловеч.
Коментар
-
този пък е много голям левскар..... блажени са вярващите. Ето ’’другарю’’ чети малко http://www.livesport.bg/levski-da-za...nat-43477.html681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!
7:2 ( 1968г. ), когато пресата из Европа пише : "Отбора на народа победи със 7:2 отбора на властта"
Коментар
-
Благодаря за линка .Прочетох написаното и не открих разлика от това дето съм казал и писал.Да Левски започна мача много добре и изпусна няколко положения за гол .Видя се обаче че Божинов е бита карта и направо да го махнат . Толкова млади момчета има в Левски и всяко едно би играло много по добре от него .И ЦСКА са си същите мърди, но вчера ги споходи късмета така като късмета споходи Левски при дузпите за купата .Спомням си един добър познавач на футбола написа преди мача за купата ,че който отбор спечели мача то той ще се самозаблуди, че е голям отбор и през пролетта ще бере ядове . Така и стана .Въздигнаха Здравков в небесата че е голям треньор ,футболистите ,че са най добрите .Тъй ,че крушката си има и опашка .Като си спомня как Николай Митов при всяка победа скачаше до небесата ,правеше кълбета по терена ,все едно е спечелил Шампионската лига.Не мога да си представя какво чудо щеше да бъде ако беше постигнал с Левски това което Стоев постигна с Лудогорец.
Коментар
-
Humppa
Мачът започна, за съжаление с кофти начало за Лудогорец, но друго исках да споделя!Пълният стадион е огромен ЖЪЛТ КАРТОН за всякакви БобиМихайловци, ТодорБатковци и Сашета! Футболният запалянко съвсем очевадно показва огромна жажда за футбол, пълнейки стадиона. Извода от това е следният -> нашият клубен футбол е умрял! ЦСКА и Левски са футболни трупове на командно дишане!Дано се усетят Перуканите, да си седнат на задниците и да почват да работят за полза на футбола!!! (...не че се надявам да го направят...)И накрая - успех на Лудогорец!
Коментар
-
Бях на мача, много добра публика, голямо настроение, но разликата в класите между отборите беше очевидна. Лудогорец след двата пропуска като че ли се отказаха направо. Много неточни пасове, липса на удари към вратата, лесно губиха топката...И все пак голям успех. Дано продължават.The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
Това воле за втория гол, тоя 100 пъти да го пробва на тренировка, няма да го повтори, ама на - сега влезе. Голям карък за Лудогорец в този мач, но все някога късметът щеше да свърши. Евала на треньора как приема загубата. Ако беше някой друг български треньор (Младенов и Стоилов веднага ми изкачат в главата) 100% щеше да има нещо от сорта: "Играхме равностойно, даже в определени моменти ги надигравахме. Създадохме повече положения, а те от 3 удара вкараха 3 гола" :D
Коментар
-
Момчетата играха с желание, това поне се видя по ТВ-то, за съжаление резултата е кофти, сега обаче има една седмица за размисъл и после на поправителен, дано да си го вземат.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
S_BANKOV написа:Момчетата играха с желание, това поне се видя по ТВ-то, за съжаление резултата е кофти, сега обаче има една седмица за размисъл и после на поправителен, дано да си го вземат.Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
-
dudulia написа:S_BANKOV написа:Момчетата играха с желание, това поне се видя по ТВ-то, за съжаление резултата е кофти, сега обаче има една седмица за размисъл и после на поправителен, дано да си го вземат.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Krasi1914 написа:този пък е много голям левскар..... блажени са вярващите. Ето ’’другарю’’ чети малко http://www.livesport.bg/levski-da-za...nat-43477.html
Коментар
-
nai7 написа:Krasi1914 написа:този пък е много голям левскар..... блажени са вярващите. Ето ’’другарю’’ чети малко http://www.livesport.bg/levski-da-za...nat-43477.htmlМерцедес-SPRINTER 312 - 2,9TDI 122кс...МОЩНИЯ КАТЪР
ФОРД И ЦИГАНИН ЗИМАТА НЕ РАБОТЯТ - Лично наблюдение...Някой да ме обори??????Мицубиши Каризма , бензин , автоматик, климатроник
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар