Тоя път играха като гермаци, търсеха гола до карай , така и трябва, както писах и миналия път, ако се бяха напънали там да ги довършат снощи нямаше да треперим.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Има ли футболни фенове тук? 2
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Носи се слух че ХЕИ са сложили бараиери на входа на Разград Браво на момчетата, играха мъжки и не се предадоха въпреки ранния гол. Все си мислех че това е поредното провинциално отборче дето с една шапка пари и връзки влезе в А- Групата ни/ редно е поне да се усмихнете/ и догодина пак ще се върне на село ама БРАВО НА ДЕЦАТА играят с хъс, дано и за напред да е така.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Лацио излязаха със съвсем различен състав и игра. Играха на много високо ниво с ясната цел да вземат мача на всяка цена. За това евала най-вече на треньора им. Няма какво да се лъжем, играха класа над Лудогорец цялото първо и половината от второто полувреме. Прави чест на Лудогорец как обърнаха мача - за мен лично основно Безяк има заслуга за това. Толкова прецизна задна ножица рядко се вижда, последващият гол и голов пас. Треньорът на Лацио според мен направи огромна грешка със смяната на Кандрева, който беше душата на отбора им.Страхотен мач!
Коментар
-
wwalker написа:Лацио излязаха със съвсем различен състав и игра. Играха на много високо ниво с ясната цел да вземат мача на всяка цена. За това евала най-вече на треньора им. Няма какво да се лъжем, играха класа над Лудогорец цялото първо и половината от второто полувреме. Прави чест на Лудогорец как обърнаха мача - за мен лично основно Безяк има заслуга за това. Толкова прецизна задна ножица рядко се вижда, последващият гол и голов пас. Треньорът на Лацио според мен направи огромна грешка със смяната на Кандрева, който беше душата на отбора им.Страхотен мач!
Коментар
-
Все пак трябва да отчетем, че късмета в повечето случаи спохожда заслужилите го.Кандрева. Той беше разликата в мача/овете. Ако си спомняте двубоя в Рим, когато след неговото влизане Лацио се промени и тоталнопромени мача. Тогава и Ешпиньо изчисти топката от гол-линията, гредата ни помогна, а Владо спаси дузпа.Снощи в София Кандрева започна титуляр, а в минутите докато беше на терена Лацио ни смаза.Кандрева напусна снощния двубой при 0-2 за да го изгледа от скамейката до 3-3...За мен - този играч правеше разликата в класите. Снощи победи по-мотивирания, по-съсредоточения и повече искащия победата отбор...А това се оказа напълно достатъчно за да се свали скалпа на тим, като Лацио.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
maikule написа:Точно.Кандрева е страшно добър футболист, нищо че изглежда като горянин.Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
dikanio написа:Все пак днес е Международният ден на жените социалистки, ясно беше кой трябва да спечели :DAктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Коментар
-
коцев, болшевишки приятелю’ комунизма падна отдавна. май забрави декември месец след мача за купата дето се криеше в снега .смърт за милко балеф, смърт за ц(*ка съдийско знаме.681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!
7:2 ( 1968г. ), когато пресата из Европа пише : "Отбора на народа победи със 7:2 отбора на властта"
Коментар
-
Humppa
Краси, толкова ли е трудно да възприемеш загубата? Нима ти си се изложил на терена?И двата отбора са плачевно слаби. ЦСКА по-малко. Стойчо обича плашливата и отбранителна тактика, а т.нар. Сухия е всичко друго, но не и треньор!Просто днес победи по-добрият тим, на пук на всички съдии и перуки.
Коментар
-
много ме радват привържиниците на цска как ,винаги в тяхното съзнание има някаква директива .Перуки ,съдии и прочие .Ако имаше такова нещо още първото полувреме дузпа за Левски и готово ,или второто дърпане на Макриев дузпа готово .В бездарен мач ,със смешни футболисти ,слабо съдийство ,побеждава цска и техните привърженици пак си мислят за съдии ,перуки и т.н. Аз лични по -смешен мач,с почти 0% футбол,между Левски и цска не съм гледал ,особено на фона играта ,която показват Лудогорец и донякъде Ботев на никаквия треньор Мъри То и затова билетите за мача с Валенсия са на привършване ,защото на истинския футболен фен му писна от директиви ,манекени ,чалгари и некадърници в двете столични ...смешкифиатче Браво 2.0
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар