Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Има ли футболни фенове тук? 2

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Тоя път играха като гермаци, търсеха гола до карай , така и трябва, както писах и миналия път, ако се бяха напънали там да ги довършат снощи нямаше да треперим.
    FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
    Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.

Коментар

Носи се слух че ХЕИ са сложили бараиери на входа на Разград Браво на момчетата, играха мъжки и не се предадоха въпреки ранния гол. Все си мислех че това е поредното провинциално отборче дето с една шапка пари и връзки влезе в А- Групата ни/ редно е поне да се усмихнете/ и догодина пак ще се върне на село ама БРАВО НА ДЕЦАТА играят с хъс, дано и за напред да е така.
      Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
      (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
      Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Лацио излязаха със съвсем различен състав и игра. Играха на много високо ниво с ясната цел да вземат мача на всяка цена. За това евала най-вече на треньора им. Няма какво да се лъжем, играха класа над Лудогорец цялото първо и половината от второто полувреме. Прави чест на Лудогорец как обърнаха мача - за мен лично основно Безяк има заслуга за това. Толкова прецизна задна ножица рядко се вижда, последващият гол и голов пас. Треньорът на Лацио според мен направи огромна грешка със смяната на Кандрева, който беше душата на отбора им.Страхотен мач!
        The box said "Requires Windows 98 or better", so I installed Linux
        Marea SW 2400 JTD CF2 136CV 100KW "HLX-TOUR DE FRANCE"
        Ex: Brava 1.6 ELX 16V 103 hps '98 LPG Atiker + LC Romano

Коментар

wwalker написа:
          Лацио излязаха със съвсем различен състав и игра. Играха на много високо ниво с ясната цел да вземат мача на всяка цена. За това евала най-вече на треньора им. Няма какво да се лъжем, играха класа над Лудогорец цялото първо и половината от второто полувреме. Прави чест на Лудогорец как обърнаха мача - за мен лично основно Безяк има заслуга за това. Толкова прецизна задна ножица рядко се вижда, последващият гол и голов пас. Треньорът на Лацио според мен направи огромна грешка със смяната на Кандрева, който беше душата на отбора им.Страхотен мач!
          Точно.Кандрева е страшно добър футболист, нищо че изглежда като горянин.Дърпаше отбора през цялото време, докато беше на терена и се видя как им спадна тонуса, след като го смениха. На мен обаче ми се стори, че малко преди да го сменят, Кандрева сякаш накуцваше. после треньора им при 2:2 се опита пак да обърне мача с вкарването на Клозе и в интерес на истината почти успя.Трябва много да черпим защитниците и вратаря на Лацио за третия наш гол.

Коментар

Все пак трябва да отчетем, че късмета в повечето случаи спохожда заслужилите го.Кандрева. Той беше разликата в мача/овете. Ако си спомняте двубоя в Рим, когато след неговото влизане Лацио се промени и тоталнопромени мача. Тогава и Ешпиньо изчисти топката от гол-линията, гредата ни помогна, а Владо спаси дузпа.Снощи в София Кандрева започна титуляр, а в минутите докато беше на терена Лацио ни смаза.Кандрева напусна снощния двубой при 0-2 за да го изгледа от скамейката до 3-3...За мен - този играч правеше разликата в класите. Снощи победи по-мотивирания, по-съсредоточения и повече искащия победата отбор...А това се оказа напълно достатъчно за да се свали скалпа на тим, като Лацио.
            A17DTС/S
            Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

Абе два хубави празника за по малко от 24 часа . Снощи Лудогореца зарадва цяла България ,днеска Локо Сф пък зарадва половин България. Остава утре Славия да зарадва пък другата половина . :D
              Фиат Панда 1.2 2006година
              Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

maikule написа:
                Точно.Кандрева е страшно добър футболист, нищо че изглежда като горянин.
                Някаква мода е в Италия да изглеждат като муджахидини... Де Роси, Пирло, Кандрева...
                Fiat Punto 1.1-Синята птица
                Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

След
                  Stefanaki написа:
                  през есента,дойде иОтново дубъл след 27г.
                  Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.

Коментар

Мача на Левски и ЦСКА стана ЕБА*ТИ пародията..... такъв мач не бях гледал от много одавна......
                    Ланчия Делта 1.8 8в 101кс => 1.8 16в ++++++
                    Fiat Marea 1.8 16V 113кс++++ ГИ Агис М210
                    Рено Лагуна 2 1.9дци 107кс++

Коментар

Все пак днес е Международният ден на жените социалистки, ясно беше кой трябва да спечели :D
                      Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
                      ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

dikanio написа:
                        Все пак днес е Международният ден на жените социалистки, ясно беше кой трябва да спечели :D
                        Но тоя дето е трябвало да спечели - не успя да вкара.
                        Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.

Коментар

Днеска е Тодоров ден и куците коне на Тодора не стигнаха до финала.
                          Фиат Панда 1.2 2006година
                          Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

коцев, болшевишки приятелю’ комунизма падна отдавна. май забрави декември месец след мача за купата дето се криеше в снега .смърт за милко балеф, смърт за ц(*ка съдийско знаме.
                            681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!

7:2 ( 1968г. ), когато пресата из Европа пише : "Отбора на народа победи със 7:2 отбора на властта"

Коментар

Краси, толкова ли е трудно да възприемеш загубата? Нима ти си се изложил на терена?И двата отбора са плачевно слаби. ЦСКА по-малко. Стойчо обича плашливата и отбранителна тактика, а т.нар. Сухия е всичко друго, но не и треньор!Просто днес победи по-добрият тим, на пук на всички съдии и перуки.

Коментар

много ме радват привържиниците на цска как ,винаги в тяхното съзнание има някаква директива .Перуки ,съдии и прочие .Ако имаше такова нещо още първото полувреме дузпа за Левски и готово ,или второто дърпане на Макриев дузпа готово .В бездарен мач ,със смешни футболисти ,слабо съдийство ,побеждава цска и техните привърженици пак си мислят за съдии ,перуки и т.н. Аз лични по -смешен мач,с почти 0% футбол,между Левски и цска не съм гледал ,особено на фона играта ,която показват Лудогорец и донякъде Ботев на никаквия треньор Мъри То и затова билетите за мача с Валенсия са на привършване ,защото на истинския футболен фен му писна от директиви ,манекени ,чалгари и некадърници в двете столични ...смешки
                                фиатче Браво 2.0

Коментар

Working...
                                X