Eeee, що не се паднахме в група Д , на мястото на Джърмъни
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Има ли футболни фенове тук? 2
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Humppa
-
Повече няма да гледам такива мачове. Лудогореца още от първата минута ми вдигна кръвното ,при 2:0 тръгнах към Спешна помощ,таман ми падна кръвното Лудогореца пък изравни и андриналима ми отиде в небесата . При 3:2 за Лацио пак се юрнах към спешното отделение и добре че по пътя Лудогореца изравни та се успокоих най накрая. А какво е преживял Домусчиев не ми се и мисли.Сега вече спокойно можем да се преклоним пред Лудогорец и прекрасната публика на стадиона.
Коментар
-
Не харесвам футбола като спорт, но след предишната игра в Италия Лудогорец ме изненада много приятно. Днес първото полувреме все едно не бяхме ние, но второто полувреме направо бях като изтръпнал и много радостен от борбеният дух на момчетата, съсипахме ги направо тея жабарчета.... Сега идва най-трудното, дали ще бъдем с Валенсия или Динамо Киев, но все си мисля че няма да имаме сили за тях... но дано греша.. ДАНО. Да живее България!!! Браво на момчетатаЛанчия Делта 1.8 8в 101кс => 1.8 16в ++++++
Fiat Marea 1.8 16V 113кс++++ ГИ Агис М210
Рено Лагуна 2 1.9дци 107кс++
Коментар
-
Голям късмет... Лацио играха в пъти по-,добре от Рим. Този гол в началото обърка всичко. Важното е че всичко свърши добре... Видя се, че нашите има бая лЕб да изядат..., .Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар